- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexcor
őstag
Megoldottam közben, Csoportházirend szerkesztőben és manuálisan hozzáadtam a 24H2-t, így most felhozta frissítésként.
-
Rexcor
őstag
válasz
King Unique #28203 üzenetére
Persze hogy megfelel minden követelménynek, alapból Win 11 Pro-t telepítettem rá 2 éve amikor megépült az új gép és azóta a 23H2 is Windows Update-n keresztül lett frissítve. Azt tudom hogy még támogatott, csak azt nem értem, hogy mi az oka hogy még mindig nem hozta fel frissítésként.
-
zseko
veterán
válasz
Csorbi #28205 üzenetére
Nem volt semmi extra jele ami miatt fel kellett volna tűnnie... A cuccaim (Desktop, Downloads, stb. mappák) már régen át lettek helyezve másik meghajtóra, hónapokkal ezelőtt néztem rá, úgy rémlik akkor még simán 30+GB fölötti szabad hely volt. Programokat mostanában nemnagyon telepítgettem, csak használtam a gépet a meglévőkkel, a játékoknak pedig szintén egy külön ssd van, a C:-vel nem igazán csináltam bármit is, a többi meghajtót használtam, a 24H2 frissítéssel sem foglalkoztam eddig, csak most kezdett érdekelni. Evvan, de most már tudom mi van, és mi a megoldás
Csak rohadtul nincs kedvem újrarakni a windowst, bár inkább a programokat rá, és újra mindenhová bejelentkezni... -
zseko
veterán
válasz
Csorbi #28202 üzenetére
Eddig kerestem hogy mi lehet, úgy tűnik talán végre valamit találtam:
Ez alapján ha jól értem, kevés a tárhely... Ami igaz is volt, pár napja vga cserekor nem tudtam telepíteni a vga drivert mert 6GB volt szabadon
Csináltam helyet így jelenleg 20GB szabad, de amúgyis azon gondolkodtam hogy veszek egy másik M.2-es ssd-t, ez egyébként is csak 250GB, és vagy átrakom rá Macriummal, vagy csinálok egy tiszta telepítést, egyébként is ráférne már.
-
King Unique
titán
válasz
Rexcor #28197 üzenetére
"A gépem viszonylag új (7800X3D, 4090 stb.) szóval nem teljesen értem hogy mi az oka hogy még nem vált elérhetővé automatikusan"
Nem a CPU-t kell itt írogatni, hanem hogy megfelel-e maradéktalanul a PC a rendszerkövetelményeknek, a PC Health Check alkalmazás mit mutat.
Egyébként meg eleve megoldható manuálisan is a verziófrissítés 24H2-re, lásd #26176, nem feltétlen kell arra várni, hogy a Windows Update felkínálja.
Annyira azért nem sürgős, mivel még a Home és Pro kiadásoknál is a Windows 11 23H2 verzió 2025. november 11-ig, azaz még 5 hónapig támogatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest