- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
válasz
Gusztáv #4390 üzenetére
Azt addig értem hogy nem tudom újratelepíteni, de mi van azzal hogy panoráma képet nem tudok win 10-el készíteni sőt már 8.1-el se mert levették a storebol? Emiatt egy kicsit beragtam rájuk. Elhiszem hogy megszuntetik az alkalmazást, de attól meg maradhatott volna a storeban. Most épp ott járok hohy ha panoráma képet akarok lőni akkor vagy dev unlockolom a telot vagy nem csinálok panorama képet.
-
tatararpad
őstag
válasz
Gusztáv #4311 üzenetére
ReFS-nél sosem vágtam hogy miért a szerverbe rakták elsőnek, mikor oda a kiforrott dolgokat kellene, szerintem logikusabb lett volna a consumeren tesztelni aztán szerverbe, de végül is mindegy, mert ha tényleg jó, akkor igazzá válik az új fájlrendszer ígéret. Egyszer...
-
válasz
Gusztáv #4254 üzenetére
Dehogy. Nehogy azt hidd, hogy a felhasználók többsége power user. Nagy részének a specifikáció kimerül a több=jobb dolgoban. Nyócmag > négymag, 3 giga ram > 1 giga. Fészbuk, sznepcset, vájber. Fényképező jó képeket csináljon, szelfikamera jó legyen. És lehetőleg legyen rózsaszínben. És nem, nem általánosítok, egy csomó ismerősömtől hallom ezt. Sőt, egyik barátnőm most vett G3-mat, csak azért, mert jó képeket csinál.
-
válasz
Gusztáv #4022 üzenetére
Hát, repülős üzemmódban 6 óra alatt merül az enyém, 10%-ot. Bekapcsolt Wifi/Mobilnet mellett ez a duplája. Ez 8.1 alatt töredéke. Ha nyúzom a telefont akkor kb ugyan úgy merülnek.
Észrevettem, hogy ha kikapcsolom ezt a csillámpóni átlátszó csempés megjelenítést akkor sokkal fürgébb. Hogy fog ez menni 432 kaliberű készülékeken? -
Воланд
titán
válasz
Gusztáv #4024 üzenetére
en sem latom semmi ertelmet a quiet hours-nak ebben a formaban. nem csak a cortanahoz valo kotes a baj, hanem az is, hogy nincs hozza api, igy adott kontaktol csak a hivast meg az sms-t engedi at. pedig jo lenne ha a kulonbozo im appokban kuldott uzeneteket is jelezne a keszulek.
-
-
savoo
addikt
válasz
Gusztáv #3590 üzenetére
Tisztában vagyok a 925 képességeivel, de jelenleg még a megszokottnál is gyatrább.
Azért vannak sebesség gondok rendesen, sokszor simán csak a főképernyőn le fel görgetve is pakolássza ki a csempékre a jeleket. Store brutálisan lassú. Mind1, most marad pár napig megint, aztán meglátjuk. -
gelbelex
őstag
válasz
Gusztáv #3275 üzenetére
Nokia C7 tudja. Jól is jön annyira kimerített akksinál, amellyel már nem kapcsol be a telefon...
Itt is kérdezem, mert itt a technikával tapasztaltabbak járnak:
Egy WP mobilban 1GB RAM elég ahhoz, hogy egyszerre fusson a navigáció, a levelező (vagy valami értesítéskezelő), egy háttérbe rakott böngésző és egy telefonhívás? Ha igen, esetleg mi még?
Van valakinek ilyennel tapasztalata? Célozzam a 930-at, vagy elég a 640XL is?
Előre is köszönöm! -
chipesz
őstag
válasz
Gusztáv #3186 üzenetére
8.1 alatt csinált egy screenshot-ot a képernyő lezárás előtti állapotáról, és amíg fel nem húztad teljesen a zárolási képernyőt, addig azt mutatta. Gyakorlati szempontból semmi gond nincs vele, csak úgy elegánsabban nézett ki.
Persze lehet, hogy itt is ilyen lesz, csak ez egy bug, ugyanis fentebb írta mtm800, hogy ez neki úgy működik, mint 8.1-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest