Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz
havasil #8163 üzenetére
nagyon remélem visszarakják mert az alap ha már nem lehet profilozni a telefont én pont ilyen naptár bejegyzésekkel trükköztem hogy ne csipogjon ha nem kell. pl. hétvégén ezzel nyújtottam ki a quiet hours funkciót mert ugye erre sem gondoltak hogy napi lebontásban lehessen használni...
feedbackeltem is nekik hátha
mondjuk azt nehezen tudom elképzelni hogy másnak ez nem hiányzik, nem csak az európai piacra gondoltam hanem USA-ra mert ugye MS szerint az a világ központja :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest