- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Még nem kezdtem bele a telepítésbe, mert nem volt nálam Win95 install CD.
Az egyértelműség és egyszerűbbség kedvéért leírnád pontokba, hogy hogyan telepítsem fel a működő USB beállításokkal együtt?
Elöljáróban: Én úgy fognék neki (a külső CD rom miatt muszáj így tennem) hogy egy Win95 OSR2 bootfloppyról FDISK-el újraparticionálom a HDD-t, aztán megformázom. Ismét bebootolok róla (ez egy módosított floppy, így csak erről bootolva kezelhető jól a CD) majd indítva a CD lévő setup-exe-t feltelepítem a Win 95 -öt.. -
Nos, köszönöm a segítséget, veszek egy nagy levegőt és nemtudom hanyadszorra, de megint felrakom akkor a Win95 OSR2-őt és megpróbálom behergelni rajta a nyavalyás USB-t valahogy DOS alól.
A Linux szép meg jó, nem ezt vitatják szerintem sosem - legalábbis én nem. De nem tudok mitcsinálni, ha mindig olyan helyen dolgozom ahol echte Windows rendszerek vannak. Ez az életben minden más dologban is úgy van, hogy nem mindig a legjobb győz, hanem amit a legtöbben használnak.. (ergo: a mennyiség számít nem a minőség) Hiába foglalkoznék én szivesen a Linuxal, ha - erős kifejezéssel élve - nem megyek vele sokra, mert mindig a Windowst fogom viszontlátni és azzal kell küszködnöm a userek miatt...
Arra meg sajnos egyszerűen már nincs szabad kapacitásom, hogy ''csupán'' saját kedvtelésemre tudjak foglalkozni vele...
Ez a nagy helyzet, és a helyzet mindig változatlan..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell asztali gépek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor 400 Pro - gép a képben
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest