- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eredetileg valamilyen windows verzió.
Olyan nagyon nem speciális, csak a mérete kicsi (összehajtva kicsit nagyobb mint egy videokazetta) különben egy sima laptop. Olyan mint egy Toshiba Libretto, csak a Gericom neve alatt fut, más proci van benne (Intel helyett Cyrix) kicsit nagyobb Hdd, több memória és van rajta 1 USB csati is.
Valahol éppen PD 1000 Mini notebook PC néven fut..
[Szerkesztve] -
Win XP teljesen kizárva, fel sem megy rá, mert nem kompatibilis proci van benne. (Már próbáltam azt is.)
Különben WinME alatt minden megy tökéletesen, csak egyrészt baromi lassú, másrészt meg nem tudom hibátlanul feltenni, mert valami rendszerhibát jelez mindig, még friss telepítés után is... Ennek okára nem jöttem rá. Win98 alatt mindenfélével próbálkoztam de nem ment, ígyhát visszafelé haladva próbálkozom akkor Win95 alatt. Az amúgy is jobb lenne, mert a legtisztábban, leggyorsabban az fut rajta.
Szóval akkor állhatok neki jókat szöszmötölni..
Hát jó, mivel fontos nekem a dolog, belevágok.
Liksoft!
Esetleg feltudnál tenni egy tárhelyre egy komplett floppy tartalmat a már - szerinted belőtt - beállításokkal? Letölteném és egy az egybe rátenném floppyra.... -
Feltettem az összes gyári letölthető drivert a laptopra, feltettem a microsoft Win 98 SE USB frissítést, feltettem újra a pendrive gyári driverét, aztán mikor ez sem volt elég feltettem egy nem hivatalos win 98 frissítést - mondván azzal már az 512Mb -os pendriveokat is kezeli és SEMMI! MÉG MINDIG NEM MEGY A PENDRIVE A WIN 98SE-S SUBNOTEBOOKON...
(Kicsit kivagyok már bukva ezen annyit de annyit pöcsöltem vele...)
Hát most mi a frászkarikát csináljak???
[Szerkesztve] -
Hááááát, igeen, menne rajta a 98SE, de nem valami szélvészgyors...
Amúgy mikor az volt fenn rajta akkor se ment a pendrive a windowsos USB driverrel...
Azóta megvan a pendrive gyári telepítője, de csak 98/98SE-hez jó.
Ha nem marad más, akkor marad a 98SE
Viszont ha érdemes próbálkozni, ha valahogy életre lehetne kelteni 95 OSR2-ben, akkor az lenne a tuti..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peugeot, Citroën topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Egyedi ékszerdobozka
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest