Új hozzászólás Aktív témák

• Anor

csendes tag

Volna egy ilyen égetőm

és némi segítség kellene hozzá, hozzáértőktől.

Jelen esetben egy Winbond W49F002U-12B DIP32-őt szeretnék vele égetni de nem nagyon tudom beállítani hozzá a kütyüt.
    Nemrégiben egy ugyanilyen típusú chip-et sikerült vele nagynehezen meghegesztenem de az PLCC tokozású volt. Először nem is tudtam mire állítsam mert az eszözök közt nem volt pontosan ez a típus és mivel nagyon kezdő vagyok a témában nem mertem a "hasonló" típust választani. Aztán egy fórumon olvastam hogy nyugodtan lehet a W49F002U-t használni, mivel egy BIOS volt beállítottam és simán beletettem a FWH/LPC tokba, törölnöm sikerült is :F de az új progit nem sikerült beleégetnem. egy másik fórumban szerencsére sikerült ráakadnom hogy ezt a típust a PLCC tokban lehet égetni nah már ezt nem értem, eddig a legtöbb bios-t tudtam az alsóban olvasni/írni ezt miért nem?? Na de itt van most ez a DIP tokozású vacak, szintén bios, kiválaszom újfent a W49F002U-t - Jah már az hogy a progi nem nagyon különbözteti meg hogy ez most milyen tokozás a PLCC-nél is a ZIF tokot mutogatta már azt nem értettem na mind1 - ez most DIP ez másba nem mehet mint a ZIF-be kiválasztom a külyüt beállítom a DIP kapcsolókat a rajz alapján, beteszem a chipet, nézzünk egy ID-t, semmi, alul felirat: Hardware Error: Check Power & connection :Y nézem nem világítanak a LED-ek, kiveszem, fogok egy másikat(PLCC) beállítom, beteszem, ID check, beolvassa. Na most mi van??? Hogy kell ezt a vackot beállítani? Lehet vele 1Ltalán írni ezt a chipet?

Lécci segítsetek!!

Előre is köszönöm!!

Új hozzászólás Aktív témák