- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Azért az érdekelne, hogy hogyan teszed láthatatlanná a bevilágítást finomhangolással.
Én ma kaptam meg a Samsung 2243BW-met, és nagyon bejönne (csak vékony, fekete, matt kávájú monitort akarok), ha nem lenne vele 2 gondom.
Az egyik, hogy a talpat nem lehet rácsavarozni az állványra, mert egyszerűen nem kap rá a csavar a menetre, akárhogy nyomom, próbálom, csak forog és forog... Ha elengedem a monitort, kiborul a talpból. De hát mégiscsak meg kellene nézni, milyen, kitámasztottam könyvekkel a próba erejéig.
Fényerő/kontraszt 40/60-on, színeket egy felhasználó javaslatára belőttem, és nem is lenne probléma, de filmek (vagy fekete képek) )alatt erősen látszik a felső bevilágítás. Alul is van, de az nekem kevésbé tűnik fel. És lehet, hogy megszoknám, de most nem örülök neki, az eddigi CRT-m koromfeketéje után.Még rágódom egy kicsit a dolgon, de a talp miatt úgyis vissza kellene vinnem, aztán akkor lehet, inkább el is állok a vásárlástól, és vagy rendelek egy másik 2243BW-t, vagy egy másik típust...
-
ithomas
őstag
-
ithomas
őstag
Nu...
Egy kis kutakodás után ezt találtam:[I]In response to the differences between 2253BW & 2253LW ...
2253BW 2253BW
key specifications key specifications
Screen Size : 22 Screen Size: 22
Resolution : 1680 x 1050 Resolution: 1680 x 1050
Brightness : 300 cd/m² Brightness: 300 cd / m²
Contrast Ratio : DC 8000:1 (1000:1) (Typ.) Contrast Ratio: DC 8000:1 (1000:1) (Typ.)
Response time: 5 ms, 2 ms (GTG) Response time: 5 ms, 2 ms (Gtg)2253LW 2253LW
key specifications key specifications
Screen Size : 21.6'' Screen Size: 21.6''
Resolution : 1680 x 1050 Resolution: 1680 x 1050
Brightness : 300 cd/m² Brightness: 300 cd / m²
Contrast Ratio : DC 8000:1 (1000:1) (Typ.) Contrast Ratio: DC 8000:1 (1000:1) (Typ.)
Response time: 5 ms, 2 ms (GTG) Response time: 5 ms, 2 ms (Gtg)In other words, extremely similar in technical spec, except that LW has less display.
Found In addition, the following ...
"IIRC, the LW is supposed to be the business-oriented display with it's slightly less responsive panel and more adjustable base, and the BW is condiered the gaming/entertainment screen with a faster response time."
So, therefore, 2253LW for businesses.
2253BW för gamers. 2253BW for gamers. :-) :-)[/I] -
Furky
őstag
Semmi. Magyar honlapon nem találok LW jelzésűt, német oldalon sem, angol oldalon megtaláltam a 2253LW-t, de semmi különlegeset nem találtam, egyedül a Special Features-ben van 1-2, ami nem rémlik máshonnan, ezekre gondolok: Off timer, Image Size, Color Effect, Customized key.
Talán valami plusz szolgálatások ezek, vagy nem tudom mire gondolnak pontosan, szóval biztosat nem tudok mondani.
Amúgy a 2253LW is 21,6"-os, mint a 223BW, nem 22"-os. -
wwhy
veterán
-
Furky
őstag
Amennyit válaszoltál, meg szerkesztgettél már rég ráértél volna keresni is. Amúgy nem ellened irányul ez, csak van, amikor az ember már megunja, hogy 15x írja le ugyanazt, és a következőn csattan az ostor. Részben ezért reagáltam b.bone üzenetére 2-3-4 oldallal korábban úgy, ahogy.
Vedd az újabbat, a 223bw már "ezer éves".
-
B-L-A-C-K
titán
Én válaszolok és igazat is adok neked én is jártam már ugy nem értem rá visszaolvasni mert gyorsan kellett a válasz, aki meg nem akar válaszolni mert elege van belőle ne tegye...
Szerintem vedd a Samsung 2253LW-t jobban néz ki ujabb fajta, és a dinamikus kontrasztja is több 5000-ezerrel szerintem 2 ezer plusz meg nem kölömbség ha már kiadsz ennyit egy monitorra....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- További aktív témák...
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged