Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacusch69
tag
-
Ti4x
aktív tag
A CMO penelos 226BW szerintem sehol a maga 5.9deltaEjével... A Dellnek 2.2 . (tesztekben láttam...) Nem jár rosszul az ember egyébként akár egy ilyen 226BWvel sem , de hogy Wwhyt idézzem :
"Tehát az alapfelállás szerintem, h gyárilag jó értékekkel jöjjön ki egy monitor/panel, ne utólag kelljen tökölni azzal, h a kékes/lilás/pirosas beütést vhogy megszüntessük. aki pénzt ad ki [akár pl. monitorra], miért ne törekedne [TN-film esetében is] a legjobbra a legjobb pedig - sajnos - nem CMO vagy CPT." -
Chamber
csendes tag
A 226BW már elég régi. Az utódja a 2232BW (ilyet vettem most csütörtökön).
A végére a 2232BW és 2253BW között vaciláltam én, árban ugyanannyiak kb viszont az előbbit jobbnak hozták ki a tesztekben meg a designja is ennek tetszett jobban úgyhogy ezt rendeltem.
Samsungok közül 2. az összes monitorból pedig 6. [testfreaks]-en
Hátrány, hogy lutri hogy milyen panelosat fogsz ki (olvass vissza párszáz hozzászólást mennyi szó esett róla x)
Legjobb az eredeti samsung panel. Én pont ilyet kaptam (ipon.hu-ról rendeltem), és teljesen meg vagyok vele elégedve. De asszem ez a panel hisztéria pont a 226BWnél kezdődött. A 2 közül mindenképp a 2232BW-t ajánlom, persze ha nem samsung lesz a vége akkor tárgytalan -
Chamber
csendes tag
4:3as arányhoz:
Ha a monitor nemis tudja (az új Samsung 2232BW-en pl nem találtam ilyen beállítást OSDben), akkorsincs semmi gond! A videókártyák tudják ugyanis (mind ATI mind pedig az NVidia). Nekem ATI kártyám van, abban itt található meg:Az utóbbi párszáz hozzászólásban vki berakta már NVidiás kártyánál is a hasonló beállításokról a képet.
U.I.: Ha jól sejtem akkor csak DVI csatlakozást használva tudják ezt a videókártyák, ugyanis mint a képen is látható nem a szipla "Kijelző beállításai" között van ez, hanem egy teljesen külön pont "Digitális képernyő (DVI)". Bár 60ezres kategóriában úgysem fogsz DVI csati nélküli monitort venni x)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged