- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e bármi jelentősége, hogy a specifikációban 16,7-es, vagy 16,2-es színmélység van?.
Első körben részletesen végigfutottam a Samsung és az LG részletes leírásait (19 col Wide, nem kell nagyobb, de tényleg
), a Samsung majdnem minden modelljére 16,7et ír, az LG, meg 16,2-őt. Ez hogy lehet?
Ez nyilván - gondolom én - csak marketingszöveg, de:
Az érdekesség az, hogy ez nem minden tíusra igaz (van 16,2-es Samsung és fordítva..), tehát gondolom, csak van vmi jelentősége, ha számít nekik annyira, hogy külön feltüntessék.
példa: LG 52-es típuscsalád
a W1952TQ 16,2 ...a W2252T meg már 16,7 M színt tud..egy típuscsaládon belül? Számít ez vmit?
-
neilszab
őstag
Köszi szépen, ezzel most sokat segítettetek!!!
Azt szeretném még kérdezni, hogy van e látható különbség a 2ms és az 5ms válaszidő között. Nem átlagos felhasználásnál kérdezem, hanem izgő mozgó játékoknál és ha nagyon kukacoskodó az ember? Lehet érzékelni a különbésget? Köszi
-
neilszab
őstag
Sziasztok!
Lenne egy elég hülye kérdésem
:
Most 17 colos CRT-használok, tudom nem menő, de ezerszer végiggondoltam, nem kell nagyobb. Viszont a Wide képernyő baromi jól jönne, a 19-es Wide méret pont olyan magas, mint a 17-es 4:3.
Csak az a gondom, hogy a gépem sajna már számít nem túl gyorsnak, így az 1440x900-at nem tudnám tisztességesen kihajtani, és egyes játékokhoz nem is kell a 16:9. Viszont a natív felbontástól ha eltér az ember, akkor borzalmas lesz a kép és nem igazán szeretnék a CRT-hez képest kompromisszumokat kötni, hogy "hát végülis nem is olyan rossz, vagy elmegy, meg ilyemsi "
A kérdés:
Lehet olyat csinálni, hogy mondjuk 1152 x 864-ben futtatok rajta vmit, de a fix (alap) képpontsűrüséggel és a képernyő többi része meg fekete maradna? Így pont akkora lenne a kép, mint egy 17 colos 4:3-asban, ami nekem nagyszerűen megfelel, de nem ocsmányodna be a kép, a nem nativ felbontás miatt...Csak a lehetőség érdekel, lehet ilyet?
(remélem érthetően fogalmaztam
)
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Gurulunk, WAZE?!
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest