- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoca által a tabhoz készített programmal lehet-e más MTK procis készüléket is rootolni, recoveryt cserélni, valamint átpartícionálni? A konkrét készülék egy Cuot s200,
Szigorúan tilos!
Minden MTKs eszköz más és más!
Még egyazon típuson belül is lehetnek eltérések, ami adott esetben más hardverelemmel bír! -
RaVal
tag
Sziasztok!
Most áprilisban vittem el a tabot gariztatni, ma kaptam vissza. Szoftvert frissítettek rajta, ami most a v1.04, valamint az LCD kijelzőt is cserélték. Nagyon jó lett, talán gyorsabb is mint volt és mintha nem lenne annyira érzéketlen se a kijelző mint volt.
Egy olyan kérdésem lenne cappa72 és/vagy kelzsoca felhasználókhoz, hogy a Zsoca által a tabhoz készített programmal lehet-e más MTK procis készüléket is rootolni, recoveryt cserélni, valamint átpartícionálni? A konkrét készülék egy Cuot s200, ha csatlakoztatom a géphez, akkor a Wayteq 8Q mod betölti a menüpontokat, tehát látja. A rootot már megoldottam SP Flash tool-lal, valamint a recovery is már egy CM van rajta, TWRP-ből még nem találtam olyat ami működne, ezért gondoltam, hogy talán ez a verzió menne. Mentés, és gyári recovery e3 megvan SP Flash tool-hoz. A belső memória 8 giga ebben is, a belső SD-nek 5,9 gigát mutat, a fájlrendszer gyökérnek szintén 5,9 gigát. Bocsi az offért, nem találtam topicot ahova írhattam volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Crucial 240GB SSD eladó
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest