- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Küszöbön a One UI 8 béta program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medve59
tag
Szia!
Talán itt senki nem ért hozzá?! Sokszor nem a nyers technikai dolgok számítanak, bár sokak csak kizárólag arra építenek!
Nagyon sokszor valótlan dolgokat írnak le a gyártok, hogy minél több készüléket el tudjanak adni. Egyes esetekben már a felhasználok megtévesztése, jelző is gyenge kifejezés!
Mire is gondolok itt? Hát pl: A CNS, Wayteq cégek legújabb HD néven emlegetett masinájuk még hírből sem ismeri a HD-t.(800x480) Vagy, ahogy a Wayteq állítja, hogy dual coro-s (2magos) a porcija! Egyszerűen nevetséges!
Pár napja leírtam ide a fórumba, hogy vettem egy Yamoto navigációt, hát konkrétan közölték velem az itt fórumozó kollégák, hogy szerintük át lettem verve, mert egy régebbi konstrukcióval felszerelt navit vettem! (Abba legalább az van, amit leírnak, és nem mellesleg, tökéletesen működik.)
Szerintem meg ők, és még sokan lettek, vannak átverve nap mint nap!Mielőtt bárki el kezdene támadni, nem állítom az itt leírtakban szereplő navigációkról, hogy nem jók, csak szeretném Hófehérkét felébreszteni, hogy lássa, nem minden az aminek látszik. (Van aki a Wayteq-re, van aki a CNS-re, van aki az egyéb márkákra, és vagyok én aki mostantól a Yamoto-ra teszem a szavazatom!)
Ennyi!
UI: Írjunk le tényeket, nézzünk utána a dolgoknak, ne csak mondogassuk, hogy a mi navinkba Dual coros procci van!
-
GrandeP
addikt
Az a baj, h ezek olyan kérdések, amik alap... még a promo oldalán is kint van.
1, Nyilván, kicsöng ha akarod akkor felveszed.
1/b, Nyilván a képi navigáció igen, a hang az nem.2, igen, igen.
3, Ezt még a prémium kategóriás mercik sem tudják, egyszerre csak egy aktív kapcsolat, de nyilván akár 20-al is összetudod párosítani, de olyan nincs h most a apa a nokián, anya a samsungon beszél valakivel, egyszerre, egyazon gép segítségével. Amelyik hamarabb csatlakozik az a nyerő.
4, Akkor az van h te fontos ember vagy, mondod a blututosnak h hívnak a másikon, le kell raknod, a másikat meg felveszed parasztba, mint annó régen, kézzel!
Tesztelgetem az új skint jó lesz ez... csak!
Nekem nem kell ennyi navi ikon , lehet őket törölni?!
Illetve nagyon lassú... értsd, bekapcsolom, félig betölt a gyári, majd ugye ez, majd a primo (fúj, gusztustalan warez, lőjjetek le) közben meg eltelt vagy 1,5 perc... mintha nem váltottam volna n770-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest