- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultima62
tag
válasz
rene0619 #2619 üzenetére
Azokra a matricákra az rá is van írva!
Kb. ilyen szöveg: Warning product warranty will be void if this label is removed.
Szerintem ez egyértelmű. Ha ez nincs rajta, nyugodtan leszedhető.
Főleg, hogy amúgy is hamarosan lekopik.
Az "igazi" matrica egyébként olyan anyagból van, hogy leszedés után nem is lehet visszarakni. Ez meg nem úgy néz ki... -
BullZeye
veterán
válasz
rene0619 #2619 üzenetére
Jahm, és ha én azt fogom és azonnal lekaparom, mert esztétikailag csúnya?
Vagy anyagából kifolyólag rácsöppen egy kis víz, és máris lejött.
Nem azért de egyrészt ez nem azért van rajta, hogy levédje, így mint "najív vásárló" ahogy meglátom leszedem róla, mert ronda. Aztán ha ezek után problémázna a szervíz, akkor pedig megemlítem a fogyasztóvédelmet, mert egy szó nem volt róla, hogy az garanciajegy lenne, és feltételezhetően a MANUAL-ban sem lesz erről szó, egyrészt hologram nincs rajta, másrészt nincs is ráírva sztem ... vagy igen?
Ha valakinek van pár perce fussa már át a hozzá adott kis használati utasítást, van e említés erről a matricáról
Mert még mindig úgy pofázok, mint akinek van ilyenje XDDD de tényleg abból kindulva, hogy MP4 lejátszónak a hátulján van ahol nem lezárva van, ez csak egy erős mellé beszélés, hogy ne szedje szét az ember....legalábbis én így érzem.
-
ABE
őstag
válasz
rene0619 #2619 üzenetére
Két napja vettem egy x920-ast, az egyik első dolgom volt, hogy a csúf matricát eltávolítottam. Hol van leírva, hogy az a matrica a garanciához tartozik? Szerintem sehol... Ha nagyon akarnak akadékoskodni, megnézik a csavarfejeket, hogy van-e rajta csavarhúzó nyom, de nehogy már egy szaros matricából következtessenek, hogy bontva volt-e a készülék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest