-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
válasz orbitalion #2663 üzenetére
ilyen rendesek voltak és nem hívták ki rád a yardot!
Tényleg, milyen rendesek voltak....
Hibásan működő cuccot adnak ki, és még nekik áll(na) feljebb. . Gondolom, van is olyan aki nem röhögné őket arcon, és megvárná Kovács II. tízezredest.Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
snowdog
veterán
A ROM frissítés nagyon egyszerű mutatvány és szerintem veszélytelen...
A magam részéről minden ehhez hasonló műveletet a legnagyobb körültekintéssel végzek el.
Ezért mivel nem tudom kérdezem, mi van:
- ha ROM frissítés közben elmegy az áram, és leáll a PC,
- ha ROM frissítés közben lemerül a PNA,
- ha ROM frissítés közben széthúzom az USB csatlakozót,
- ha ROM frissítés közben reset-elem a gépet,
- ha ROM frissítés közben magától leáll a művelet?Nem tudom, csak sejtem, hogy azért egy ROM frissítés nem teljesen veszélytelen művelet. Különösen annak nem, aki még életében nem csinált hasonlót. Szóval szerintem ebben a kérdésben azért óvatosabban kellene fogalmazni. És feltételezem a Wayteq is ezért óvatos ebben a kérdésben. Mert ha mégis csak egy ilyen ROM frissítés során lesz féltégla a gépből, akkor miért kellene nekik azt gariban cserélniük?
Ha ezt is olvassák az illetékesek, akkor gondolom az utolsó mondatra mindenképpen helyeslően bólogatnak.
[ Szerkesztve ]
-
gabor_01
senior tag
"Én is várom, hogy talán lesz megoldás, mert ez a hullám, amit a remegés keltett nem tesz jót a WayteQ hírének. Nekik is érdekük, hogy megoldják a problémát, ha nem akarnak piacot veszíteni."
Nehéz ügy. Ahogy ismerem a kínai üzleti mentalitást... Sosem lesz 2 egyforma szállítmány. Tipikus példa a kengyel felfogatása is.
A remegés ellenére (térkép tologatásnál is előjön) jól használható, gyors és megbízható kütyünek tűnik.[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
Csak röviden ismét erre és emiatt neked:
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest