- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
DMG
senior tag
-
BullZeye
veterán
Nem igazán.
Ha megveszel valamit webshopban, ott a jobb üzleteknél a végén lehet választani, hogy posta/futár vagy személyes átvétel. De attól még webshopon vetted meg, és adtad meg a dolgokat. Ők ott kiállítanak egy számlát, és azt a számlát+terméket feladják postán, akkor miben lenne más, ha te bemész érte? Ha az lenne amit mondanál, akkor megkérem a futár srácot, hogy a boltban adja át nekem ott helyben, és akkor máris futárral szállították ki -.- Ha weben rendeled, és veszed meg, tök mind1 hogy veszed át, erősen kétlem, hogy az amúgyis hézagos jogrendszerben ilyen kitétel lenne.Amit te olvastál az szvsz az, hogy ő bemegy a boltba, és vesz valamit, akkor nem weben vette. Ennyi erővel fogom elutalom a pénzt is netbankon vagy paypalon nekik, és akkor 100%, hogy netes rendelésnek számít, de mégis bemegyek érte, hogy személyesen átvegyem.
-
BullZeye
veterán
Ez tuti így van ahogy DMG írja, egyik haverom bement a boltba, megkérdezte van e a termékből, és mivel ott 5k-val olcsóbb ha neten rendel az ember, ott telefonon gyors meg is rendelte, megkérte az eladót, hogy legyen szívesen visszajelezni, és elvinné. Szó nélkül oda adták neki, 6 nap után meg visszavitte személyesen, mert valami kehe volt a Mio GPSel, és szó nélkül visszavették.
DMG neked meg szurkolok, hogy adják vissza az árát
de azért lol, hogy jogszabályra kell hivatkoznod, hogy ne verjenek át a palánkon
-
blt.62
őstag
Mennyit változott a kijelző minősége azok után,hogy levetted a Szerintem is homályos fóliát? Mert én még nem mertem levenni. Én kifogásoltam a kijelző színének a minőségét de az enyémen még a gyári fólia van és lehet,hogy az ront rajta sokat.
Szerintem se szólhat bele a garanciába a ronda gyári fólia levétele.Ha tokban van tartva amikor nem használod,és az újjaddal használod akkor fólia nélkül se lehet semmi karc rajta. -
col
addikt
Igen, a Sygic-kel nekem is hasonló érzéseim vannak. Összevetve más navi szoftverekkel kicsit más módon kezelik a frissítést. Pláne ha még a kinézetet és egyéb funkciókat is nézzük, akkor aránytalan az ár és kicsit "eltántorító" az ilyen hozzáállás, üzletpolitika. Pl. a korábban próbált Navon 660-nál (a három napos cseregaranciában cserélt 2 hibás darab után váltottam WayteQ-re - és nagyon nem bántam meg a váltást!) 1 éves ingyenes IGO frissítés volt az árban.
A frissítés Sygic-nél így működik.....Éljen a sör
- legszebb örömöm a SÖRöm
-
hdf
tag
Teljesen egyetértek veled!
Ezért küldtem levelet a magyarországi forgalmazóhoz. Az előbb idézett válaszuk után még egy levelet írtam, de arra semmit nem reagáltak.
Hamarosan Olaszországba megyünk Szlovénián keresztül, és leellenőriztem az utat több internetes tervezővel is, de egyezett minden a Sygic útvonalával.Ezért gondoltam, hogy várok egy évet. Egyébként eddig pontos volt itthon is és Erdélyben is.
Szerintem azért az ilyen esetek inkább tolják az embereket a nem legális megoldások felé.
-
hdf
tag
Ha navigációs szoftverrel együtt veszed a gépet, akkor a Sygic gépre lesz telepítve, nem memóriakártyán adják külön. (Legalábbis nekem a gépre volt telepítve.)
Térképfrissítés dolgában érdeklődtem az info@sygic.hu címen de ott azt válaszolták, hogy:
Az ön által vásárolt szoftver 2009. szeptemberben lezárt adatbázisokat tartalmaz. A Sygic Drive szoftver frissítése nem ingyenes. A frissítés díja jelenleg a 7.6 verzióról a 7.71-es verzióra: 11900,- Ft.
Ebből én arra következtettem, hogy frissíteni a programmal együtt lehet legálisan.
Mondjuk nekem 7.71-es verzió volt és van a gépen. Idén még nem szánok pénzt a frissítésre, esetleg a jövő nyárra. Korrektebb lett volna, ha vásárlás után egy frissítés még ingyenes.
Eddig minden címet pontosan megtaláltam. -
Rick4
félisten
Csak a TMC részhez szólnék hozzá. Megvan egy ideje a vevőm, rendben is működik, csak:
-A vételi jelszint nagyon messze van attól, ami elvárható lenne, pl Szegedről el tudok jutni úgy Székesfehérvárra, hogy közben a vevő nem talál egy adót sem, és ez csak az antenna kialakítása miatt van, a rádión tudom a Petőfit hallgatni. Múlt héten Mentem Sze3gedről Győrbe a rádióban hallgattam, hogy az M1-esen torlódás van baleset miatt. Nos, mire odaértem, eltelt kb 2 óra, de az infó nem jutott el a TMC vevőbe, hogy tervezzen nekem utat a kérdéses szakasz kihagyásával, két óra elteltével belefutottam szépen a csapdába, és kb 1 óra alatt tettünk meg 25 km-t. Tehát az egy dolog, hogy vétel alig van, az egy dolog, hogy pl Szegeden majd egy évig le volt zárva egy 6 sávos főút átépítés miatt, a TMC-s cégénél erről nem tudtak. Valójában az ő hozzáállásuk/ információhiányuk miatt egy kalap Sz@r az egész. Persze lehet egyedi eset, de heti 1800-2000 km-t megyek, a navi meg mindig bent van a kocsiban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Diablo IV
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest