- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor_01
senior tag
Ahogy elhangzott, egy szabvány (HR).
De jogvédett is ráadásul.
Ezért is kényszerült a Wayteq visszatérni a 3 pontos rögzítéshez.
Így most mintkét változatban kaphatók a kiegészítők. A kerékpáros csak 4 pontosban (HR).
(Nekem az Expert nettó 880-ért adná, mig az importőr 600-ért.)Esőben mit csinálsz?
(Kotongumi?) -
snowdog
veterán
Igazából az érdekel, hogy ez a négy körmös valami szabvány-e a PDA/PNA bölcsők tartókarhoz rögzítésénél?
Igen, ez egy szabványos rögzítési mód. Pl. itt is olvashatsz róla: [link]
"Készülékére méretezett Herbert Richter tartó, melyhez könnyedén illesztheti az Önnek leginkább megfelelő HR tartókarokat vagy egyéb HR konzolokat.
A HR tartórendszer fő erőssége a jól kombinálható elemekben rejlik. Egy-egy készülékfüggő tartót számos módon rögzíthet autójában, kerékpárra, motorra vagy egyéb felületeken. A négylyukú rögzítési megoldás fix és gyors csatlakoztatást tesz lehetővé, a rendszerek könnyedén összeszerelhetők, egy mozdulattal összepattinthatók."
Itt is rengeteg HR termék látható [link]
-
-
sklave
csendes tag
Ok.Ez a tudatalatti reklám
Írás közben jutott eszembe, hogy nem veszem semmi hasznát. Lehet, hogy van aki szeretné nem hasznát venni. Szerintem túl van misztifikázva.
Az a baja az egész rendszernek, (TMC) hogy nem tudod, hogy mikor kerül az adat a rendszerbe. Tehát, lehet, hogy már régen vége van a dugónak, vagy lehet, hogy pont benne vagy. Én nagy reményeket fűztem hozzá. Igazából, ha dugó van, akkor a helyiek tudják a kerülő utakat.Aztán jön az akinek van TMC képes készüléke, s akkor a kerülő utakon lesz dugó. Szerintem az egésznek az a lényege, hogy sok a kocsi, és kevés az út. De, persze ki kell próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóhifi
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest