- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklave
csendes tag
Ok. Bocs. Csak éppen ezen görcsölök, hogy a garanciás szerviznek megadott elektrodoki honlapján, semmi információ nincs, arról, hogy hol lehet megtalálni. Én a bevinném az üzletbe, ahol vettem, ( mondjuk más lehetőségem nekem se lenne vidéken) mert gondolom, mégis csak annak kellene belenyúlni aki a garanciás javítást végzi, mert ha később lesz vele valami, akkor oda a garancia. Gondolom.
Jó (mű)holdat Sirius kapitány!
-
sklave
csendes tag
Óóóó. Hol van már a tavalyi hó Nem is tudom volt e tavaly márciusban hó
Ok. De én azt gondoltam, hogy majd nyugaton megváltja a világot és össze-vissza TMC-zem az EU-t. Na. Szombaton mentem az A31-esen Dijon-nál (F) jelzett egy eseményt, ami nem is volt ott, tehát csak egy virtuális esemény volt Találkoztam egy kollégával aki mondta, hogy pénteken leterelték a kamionokat a főútra. Pénteken. Aztán kedden reggel, még mindig jelezte, amikor jöttem vissza. De tényleg jó kis móka nézegetni[ Szerkesztve ]
-
sklave
csendes tag
Ok.Ez a tudatalatti reklám Írás közben jutott eszembe, hogy nem veszem semmi hasznát. Lehet, hogy van aki szeretné nem hasznát venni. Szerintem túl van misztifikázva.
Az a baja az egész rendszernek, (TMC) hogy nem tudod, hogy mikor kerül az adat a rendszerbe. Tehát, lehet, hogy már régen vége van a dugónak, vagy lehet, hogy pont benne vagy. Én nagy reményeket fűztem hozzá. Igazából, ha dugó van, akkor a helyiek tudják a kerülő utakat.Aztán jön az akinek van TMC képes készüléke, s akkor a kerülő utakon lesz dugó. Szerintem az egésznek az a lényege, hogy sok a kocsi, és kevés az út. De, persze ki kell próbálni.Jó (mű)holdat Sirius kapitány!
-
sklave
csendes tag
válasz Chriss76 #848 üzenetére
Szia.
A TMC működik. nagyon jó. Szuper. Itthon nem sok vele a tapasztalatom, de külföldön nagyon jól megy, ha megfelelően frissítik az infókat. Ha nem, akkor nem sokat értsz vele.Nekem van egy.Oda adom fél áron csak VEGYE MÁR MEG VALAKI.Ma pest környékén leszek. Ha kell valakinek. Doboz, számla.Ja! Mi lesz ha mindenkinek lesz TMC-je? Akkor jön a dugőkerülő, dogókerülöje?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest