Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon izgalmas, új funkciót ígér a OnePlus 13T
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklave
csendes tag
Ok. Bocs. Csak éppen ezen görcsölök, hogy a garanciás szerviznek megadott elektrodoki honlapján, semmi információ nincs, arról, hogy hol lehet megtalálni. Én a bevinném az üzletbe, ahol vettem, ( mondjuk más lehetőségem nekem se lenne vidéken) mert gondolom, mégis csak annak kellene belenyúlni aki a garanciás javítást végzi, mert ha később lesz vele valami, akkor oda a garancia. Gondolom.
-
sklave
csendes tag
Óóóó. Hol van már a tavalyi hó
Nem is tudom volt e tavaly márciusban hó
Ok. De én azt gondoltam, hogy majd nyugaton megváltja a világot és össze-vissza TMC-zem az EU-t. Na. Szombaton mentem az A31-esen Dijon-nál (F) jelzett egy eseményt, ami nem is volt ott, tehát csak egy virtuális esemény voltTalálkoztam egy kollégával aki mondta, hogy pénteken leterelték a kamionokat a főútra. Pénteken. Aztán kedden reggel, még mindig jelezte, amikor jöttem vissza. De tényleg jó kis móka nézegetni
-
sklave
csendes tag
Ok.Ez a tudatalatti reklám
Írás közben jutott eszembe, hogy nem veszem semmi hasznát. Lehet, hogy van aki szeretné nem hasznát venni. Szerintem túl van misztifikázva.
Az a baja az egész rendszernek, (TMC) hogy nem tudod, hogy mikor kerül az adat a rendszerbe. Tehát, lehet, hogy már régen vége van a dugónak, vagy lehet, hogy pont benne vagy. Én nagy reményeket fűztem hozzá. Igazából, ha dugó van, akkor a helyiek tudják a kerülő utakat.Aztán jön az akinek van TMC képes készüléke, s akkor a kerülő utakon lesz dugó. Szerintem az egésznek az a lényege, hogy sok a kocsi, és kevés az út. De, persze ki kell próbálni. -
sklave
csendes tag
válasz
Chriss76 #848 üzenetére
Szia.
A TMC működik. nagyon jó. Szuper. Itthon nem sok vele a tapasztalatom, de külföldön nagyon jól megy, ha megfelelően frissítik az infókat. Ha nem, akkor nem sokat értsz vele.Nekem van egy.Oda adom fél áron csak VEGYE MÁR MEG VALAKI.Ma pest környékén leszek. Ha kell valakinek. Doboz, számla.Ja! Mi lesz ha mindenkinek lesz TMC-je? Akkor jön a dugőkerülő, dogókerülöje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest