- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbitalion
tag
válasz
sellerbuyer #2155 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted!
Igazad van a használhatóságáról, de én nem csak erre használnám. WinCE alatt majdnem használhatatlan... Aztán majd, ha te is be akarod állítani a hangerőket a navin, majd neked se fog tetszeni, hogy nem ott áll meg ahol szeretnéd... Amúgy tényleg jó kis cucc ennyiért, csak hát... -
DM43
őstag
válasz
sellerbuyer #2169 üzenetére
Az igo8-ban van lehetőség a tmc vevő megkeresésére, nem kell kézzel belenyúlni sehova.
Mielőtt hülyeségeket írsz, legalább legyél tisztában az adott software lehetőségeivel, használatával.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
sellerbuyer #2169 üzenetére
Ebben az esetben a jogkövető felhasználó az NNG supporthoz fordul.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
sellerbuyer #2166 üzenetére
2. Nem teszel rá TMC vevőt, az istenért! Ha az adott gép, amivel megvetted az iGO-t TMC-s, akkor az ott úgy van beállítva.
-
DM43
őstag
válasz
sellerbuyer #2164 üzenetére
Próbálkozni persze lehet ...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
sellerbuyer #2164 üzenetére
1. Primo megvesz készülékkel, ergo eredeti, hivatalos.
Arra a készülékre szól a licenszszerződés. Első bekapcsolásnál elolvasod és el is fogadod.
3. Megvesz x920bt, eredeti Primo feltelepít, sys.txt-ben szükség esetén felbontás átír kb. két helyen, ennyi a nagy buherálás.
Nem, nem írod át, mert nem nyúlhatsz bele a softverbe. Pont az előbb fogadtad el.
És most már legyen elég, szerintem. Amit itt szajkózol az törvénysértő és warez. Én pedig ezért elküldelek néhány nap pihenőre, ha nem fogod ezt fel.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
sellerbuyer #2158 üzenetére
Miért kell mindig újra és újra elmondani?
1. Boltban nem kapsz standalone iGO Primot - ez tény
2. Ha máshonnan szerzed be, akkor warez
3. A warez módon beszerzett szoftvert módosítanod kell ahhoz, hogy fusson a Wayteq cuccon - a programot szerzői jogok védik, belenyúlni illegálisTehát két helyen sértettél törvényt. Van még kérdésed???
-
DM43
őstag
válasz
sellerbuyer #2160 üzenetére
Ezt már annyiszor és annyi helyen átbeszélték ....
1. Primot nem kapsz önmagában
2. Igo-t igen, de azt buherálás nélkül (és itt nem a sys írásra gondolok) el nem indítod rajta
[buherálva persze igen, de ezt most nem taglalnám, mert repülnék innen] -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
sellerbuyer #2156 üzenetére
iGO Primoval nem használhatod a készüléket, mert nem legális.
-
DM43
őstag
válasz
sellerbuyer #2158 üzenetére
Ha kapsz hozzá Primot, akkor szóljál nekem is
-
m.jeno
senior tag
válasz
sellerbuyer #2156 üzenetére
TMC-vel kapcsolatosan: a Wayteq RTA-3000 TMC vevő tökéletesen működik vele, öszzeállítása, autós tölltő+TMC vevő+ készülék, az autós töltőt mindeig be kell dugni, mert a TMC vevőnek kell áram, vagyis ha nem teszed töltésre nem működik!!!
A sys.txt-ben be kell állítani a paramétereit a vevőnek és már működik is Budapesten, vidéken felejtős egyenlőre.Sokan használják Primo-val, de hivatalosan nem lehet, ezért erre a kérédsedre itt nem nagyon fogsz választ kapni, gondolom Te sem azzal vetted
-
orbitalion
tag
válasz
sellerbuyer #2146 üzenetére
Szia! Én nem veszem ki a bölcsőből(illetve nem vettem ki, mert még mindig nem kaptam vissza a touchsreen javításból). A bölcsővel alig nagyobb, és simán elfér ugyanott, ahol nélküle. Jobb is fogni, nem félsz, hogy kiesik a kezedből. Könnyebb fel és leszedni is, nem kell teljesen belepasszítani a tartóba, csak rácsúsztatod lazán a sínre, nem fog leesni, hacsak nem offroad-ozol!
Megnéznéd, neked ugrál-e a hangerő csúszka ide-oda, ha a gombra böksz a cerkával és nem mozdítod? Köszi! -
ultima62
tag
válasz
sellerbuyer #2147 üzenetére
Szia!
Az USB-s TMC-vel és a töltővel nincs gond. Töltő vége TMC-be, TMC másik vége PNA-ba.
Viszont hogy melyik TMC vevő jó hozzá, az a problémás. Az enyémet éppen most cserélik. A fekete-szürke dobozos az NEM jó. Állítólag zöld kell, majd ha megjön, referálok. -
HUNNIA1920
őstag
válasz
sellerbuyer #2144 üzenetére
Akkor te tényleg szerencsés vagy. Kifogtál egy jó példányt. Majd kiderül, hogy meddig fog probléma mentesen működni.
Különben nálam az akksi idáig a favorit, ami a legtöbbet ér az egészbe. Pénteken töltöttem fel és azóta működik.Azóta van nyomkodva minden nap és még mindig két csík van a töltöttség jelzőn.
-
Tonyk
veterán
válasz
sellerbuyer #2139 üzenetére
A gyártó honlapján (és szerintem ez a mérvadó) tökéletes a leírás: http://wayteq.hu/index.php?article=209#spec
-
Office-R
csendes tag
válasz
sellerbuyer #2135 üzenetére
Szerintem az elírás lehet. (mondjuk elég gáz a saját honlapjukon) Nekem egy 920 Bt-m van abban a beépített mem 2 Gb. A 8 Gb mem a berakható kártyára vonatkozhat amit tud kezelni, bár olvashatsz az előzményekben olyat is akinek 16 Gb-ossal is fut. Speciel én 8 Gb-ossal használom, idáig - bő egy hónapja - minden különösebb gond nélkül. A telómmal nem igazán jön össze a bluetooth kapcsolat, de az teló hiba. A travellert nem ismerem, úgyhogy abban nem tudok segíteni
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
sellerbuyer #2135 üzenetére
Szia!
1.)Szerintem nem jól értelmezted. Az nem 8GB - os flash, hanem 8GB - ig bővíthető microSD kártyával.
2.)A Traveller i920 kicsit más. Abban 64MB RAM/ROM van, és ha jól tudom a processzora is más.
Amit nem tudok 100% - osan megerősíteni, az a WinCE verziója. Lehet, hogy még a régebbi 5.0 - ás van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- iPad topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest