- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Kicsit böngésztem a neten, és a következőkre jutottam fórumokat böngészve: a Sygic oldalán található "frissítési lehetőség" kissé megtévesztő, mert vásárlás után nem lehet házilag térképet frissíteni a legaktuálisabb verzióra, hanem az a térkép van, amit adnak a 7.71-es verzióhoz. Ha érkezik újabb térkép, akkor egy újabb programverzióval jön (állítólag évente egyszer), amire 12e forintért lehet frissíteni. Valami ilyesmire jutottam, de ha van valakinek pontosabb információja, az érdekelne. De ha ez tényleg így van megoldva, akkor máris más a leányzó fekvése...
-
Rick4
félisten
Hogy kapna nagy áramot, mikor az indítózáskor a kocsi akkujának feszültsége leesik 10V környékére? Beindítás után is elég nehéz nagyobb feszt kinyomni, mert a generátorban van egy fesszabályzó, az szabályozza az előgerjesztést, annyit ad, amennyit a fogyasztók felveszek a töltődő akkuval együtt. Még az is mindegy, hogy milyen környezeti hőmérsékleten és milyen fordulatszámon pörög a generátor (persze a saját fordulatának meg kell lenni kb 1000/percnek) Persze ha ez rossz, akkor szétnyomhatja a computert, magnót, mindent, de ez egyedi hiba, nem ide tartozik. És mi van a lítiumakksik önálló, akksiba épített töltésvezérlőjével? Szerintem úgy lekapcsol, mint a huzat.
-
Luissimo
veterán
Előfjordulhat , igen !
Én aztvettem észre, hogy ha a nokiát rajtatartom a szivargyujtótöltőn állandóan, indításkor is, akkor az eredeti akksija alig egy év alatt tönkrevágódott, teljes kapacitáscsökkenés kapta el.
Nem bírt ki egy napot reggeltől estig sosem.
Amiota csak elindulás után rakom fel töltésre, az uj akkuval teljesen normálisak a kondiciói !Szerintem van a dologban logika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest