- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
kamasaki #1180 üzenetére
Melyik szervizbe viszed 5.-én a készülékedet? Mert én a ceglédi u.-ba kaptam idópontot.
Mikor viszed? Nekem majd valahova Zuglóba kell vinnem. Előtte még telefonálnom kell.A GAPI-val lehet képernyőt forgatni!
Mint kiderült az átírt GX.dll-ben pont az ehhez a hardwerhez (72C) való részt sikerült beállítani.
Tudtam hogy láttam valahol. Mikor feltelepítettem a GAPI-t és nézegettem hogy mit tud, akkor valamelyik program elfordította a képernyőt. Nem jutott eszembe mi csinálta. Hát a GAPI. -
snowdog
veterán
válasz
kamasaki #1175 üzenetére
Nem onnan, hanem innen: [link] A hivatalos honlapról.
Ezt a figyelmeztetést kellett volna komolyan vennem:
"NYDITOT Virtual Display is designed to work on most Windows CE based devices. That said, there are sometimes incompatibilities on certain devices that could cause NVD to not work correctly. You may be required to HARD RESET the device in order to restore normal operation. This is because NVD replaces several key components at the lowest level of the operating system, namely those components which control the display and touch screen. If these component fail for whatever reason, the operating system cannot start up successfully."
Tehát megmondták, hogy néhány gépnél előfordulhat, hogy hiba esetén az oprendszer nem fog elindulni. Ez nálam be is jött.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest