- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
x-treme69
csendes tag
válasz
Anti666 #5101 üzenetére
Hello !
Koszonom szepen a segitseged, az uj igo8- al mukodik a riks32_480_272 skin is, az mp3player is.
Koszonom a tobbieknek is a segitseget !
Nem szeretnek zavarni ezzel, de roviden leirnam a tapasztalataimat, amit a telepitesek kozben szereztem, hatha valaki utanam erkezonek meg segitsegere lehet.
iGO8 v8.3.2.91972 (Máj.28) verzioju igo- t tettem fel, Resident Flashbe. Torolnom kellett belole 3mapot, amik szamomra nem voltak fontosak, hogy felferjen a 2 giga belso memoriaba. A könyvtárat atneveztem iGO8-ról MobileNavigator-ra, az iGO8.exe-t MobileNavigator.exe-re. Elso inditasnal semmi nem tortent. Letoltottem az eggyel elotti verzionak a data.zipjet, felulirtam az eredetit vele. (Valahol a hozzaszolasokban megvan ez a resz, link is mutat a data.zipre.) Ezutan mivel mindenfelol neztem az igo inditasara vonatkozo sys.txt- t, felulirtam azt is a 8.0.0- as regi igo- m sys.txt- vel. A sys atirasa utan elindult az igo, jottek a szokasos problemak, amikrol itt tobben is irtak, a hibauzenetek, amiket hiaba okezgattam le, jott a kovetkezo. Erre volt megoldas az egyel regebbi data fajl. Ezutan kivartam a kb. 3percet, amig az elso indulast vegig csinalta. Franciaorszagbol indult, ezzel semmit nem csinaltam, nem izgatott tulzottan mar a sok szenvedes utan. Feltettem a Riks skint, beallitgattam, mp3player.exe- t felmasoltam az sd kartyara, mivel a zeneket azon taroltam. Azutan a beallitasok ==>gps menuben kikapcsoltam az automata keresest, ujra kalibraltattam es ratalalt a helyes tartozkodasi helyemre a francia helyett.
Remelem nem problema, h ezeket leirtam, de abbol indultam ki, hogy johet errefele hozzam hasonlo, e temaban nem annyira jartas ember es annak hatha tudok segiteni irasommal.Udv.: x-treme
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest