- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lzozy
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szeretnék az N800-mal csatlakozni az internetre, de mobilos (T-Mobil) korlátlan interneten keresztül, nyilván a számítógép kihagyásával, például autóval vagy vonaton utazva netezni csak a WayTeq N800-al ezen a t-mobilos elérésen keresztül.
(Egy t-mobilos USB-s kütyüben van egy korlátlan internet elérésű SIM kártya (mobilnet) amit az USB-n dugok a számítógépre olyan mint a pendrive és megy a net)
Erre létezhet-e valamilyen megoldás?1: Ezt lehet-e valamilyen kábellel az N800-hoz csatlakoztatni, hogy felismerje és telepítse (telepítője progija rajta van mivel minimális pendrive funkciója is van gondolom a driver miatt).
(Mondjuk ActiveSync USB-n keresztül mint pendrive rákötni, vagy az ActiveSync mást takar?)
2: Ha nem lehet USB-n, akkor egy másik megoldás? Bluetooth-on keresztül lehet hozzá elméletileg csatlakoztatni mobil telefonos internetet (gprs-t) a mobil telefonon keresztül.
Ezt kihasználva: Létezik-e olyan bluetooth-os kütyü amibe átrakom ezt az internet elérést adó sim kártyát és felismeri az N800 a blutooth-on keresztül és csatlakoztatható az internet, vagy esetleg olyan mobil telefon amibe ezt a simet belelehet rakni, és akkor a gprs netet választva az N800-on mondjuk ez jön be (a korlátlan szélessávú sim kártyás net)?
3: Vagy bármi megoldás erre? Itt olvastam valami OTG-ről. Lehet az a megoldás?Meló miatt fontos lenne.
Ui: Azért írtam ide, mert itt megláttam egy olyan témát régebben, hogy OTG és átalakított USB kábel. Lehet, hogy ez lenne a megoldás az én problémámra?
-Ha igen meglehet ezt oldani nemcsak a 770-re hanem az N800-ra is?
-Ha igen hogyan lehet ilyen kábelt készíteni, és miből, vagy lehet boltban is kapni? Külső táp kell ennek a mobilnetes kütyünek? Ha igen akkor azt hogy oldom meg pl.: szálláson (adapterrel) vonaton (akksival)?Bocsi a hosszú levélért, de így tudtam kifejteni a dolgot....
Üdv, Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Star Trek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged