- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamillo67
tag
válasz
gyurma111 #5948 üzenetére
Majd én segítek neki:
töltsd le ezt:
[link]Másold be a a kibontott "util" könyvtárat a residentflash-be.
Indítsd el benne a "regtorles.exe"-t.
Ha kikapcsolt készenlétbe kapcsold be, majd nyomj egy resetet.
Ha elindult várj 1/2 percig, akkor magától megint újraindul. Ekkor már az ererdeti lesz a registry-je.N770BT-n tuti hogy működik.
Üdv
-
Emi1986
tag
válasz
gyurma111 #5946 üzenetére
Heló!
Teljesen kiszedtem a házból az integrált áramkört és a kijelzőt is és amennyire a kábel engedte úgy dugtam össze. A kijelzőbe menő kábelt is mozgattam,de nem jelentkezett kontakthiba.Én sajnos kezdek tanácstalan lenni. Remélem valakinek van még ötlete.
Annyi észrevételem van, hogy enyhe sípoló hangot ad ki a készülék gyors pattogás mellet, de ezt csak akkor hallom, ha nagyon közelről hallgatom, pedig nagyon jó fülem van.Csatolok egy képet is amin látszik a szétszerelt eszköz.
Köszönöm az eddigi segítségeket és várom a továbbiakat
)
-
-
tbmf
csendes tag
Sziasztok!
Van megoldás a gép hard-resetelésére a registry-t tekintve?
Arra emlékszem hogy volt felrakva tiszta mentés, de annak visszaállítása tudtommal az újonnan beleszemetelt dolgokat nem szedi ki... -
Emi1986
tag
válasz
PLaci58 #5943 üzenetére
Kiszedtem a kijelzőt amíg a kábel engedte, majd bekapcsoltam, de uygan az. A szalagkábelt kiszedtem a nyákból és szemügyre vettem közelebbről is az alkatrészeket, de nem láttam problémát, viszont a touch már egyáltalán nem reagál.
Pedig nem esett nagyot és gumira esett -
PLaci58
addikt
válasz
Emi1986 #5942 üzenetére
Ötletek:
1, elmozdult a kijelző és nyomódik valahol az érintő fólia
2, megsérült az érintő fólia, esetleg kimozdult a csatlakozójánál (4 eres csatlakozó)
3, megrepedt valahol a nyák (előző csatlakozó környékén)
4, feszül a ház (csavarokat kicsit kilazítva is csinálja?)
5, fogalmam sincsSzétszedve is rakoncátlankodik?
Üdv Laci.
-
Emi1986
tag
Sziasztok!
Van egy wayteq n770-es készülékem és az autó ablakától a szőnyegre esett. Azóta olykor működik a touch és néha nem. Szétszereltem, de nem találtam semmifle elváltozást a nyákon és nem zörög benne semmi sem. Megmozgattam a csatlakozókat, de semmi változás. Valakinek valami ötlete erre?
Remélem kapok rá választ.
Üdv: emi1986
-
PLaci58
addikt
"A következő történt a Pluepanther V460-asommal.(asszem ua. mint a wayteq N770BT )"
Mint a példa is mutatja, nem ugyanaz! Már a proci sem stimmel (2413 vs. AtlasIII)
Az N770-ben van gyárilag toolhelp.dll, ezért is nincs a csomagban.
Nem Janin rontotta el! Ő az SI 1.1.3-at csinálta (3,5"-ra).
Ha bootolás után egyből ezt írja ki, akkor az azt jelenti, hogy az RF-ben levő Mobilenavigator/Mobilenavigator.exe-t automatikusan indítja a BP-460.
Megpróbálhatod azt, hogy az SD-re csinálsz Mobilenavigator mappát és belemásolod a "file kezelőt" Mobilenavigator.exe néven. Beteszed és bekapcsolod.
Elvileg az SD-n levőnek kéne indulnia (nem 100%!)
Ha nem, akkor rom frissítés. Van rá rom. -
kiyo2
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni.
A következő történt a Pluepanther V460-asommal.(asszem ua. mint a wayteq N770BT )
Leszedtem a Janin SI-t,(SI_1.3.3_NFlash) gondoltam feldobom, de mivel az USB kapcsolat korábbi törekvéseimre ellenére sem jött létre, mondom felteszek a SD-re egy "file-kezelőt".
Ahogy a Janin leirásában volt, a mappa tartalmát elkezdtem másolni a ResidentFlash-be.
Miután ez megtörtént, a boot-olás után azt irja, hogy:
ERROR OK X
'Kill' requires toolhelp.dll on your device
Line1 (\ResidentFlash\mobilenavigaror\mobilenavigaror.mscr):
("\ResidentFlash2\YFAP20\shell.exe")Ez KB annyi lehet, hogy kuka?
Az USB-n nem tudom turni, pedig mindent felraktam(activeSync, Usb update), kábelt is cseréltem, meg több PC-n is próbáltam.
Nincs valami lehetőség az SD-ről esetleg firmware update-ot csinálni?
Elég sokat olvasgattam előre, de nem nagyon találtam még ilyen balféket mint én
Köszi -
PLaci58
addikt
válasz
gyurma111 #5936 üzenetére
Hali.
"kezeli csak nem látod "
Annyira nem látom, hogy nem jelenik meg, hogy beírhassam az adatokat.
A sárkányos oldal jelzi, hogy nem kezeli és ezért nem is jön fel a belépési frame.
Más oldalakra be tudok lépni.
Az Ucwebet kipróbálom, elég nehéz volt megtalálni, mert mindenhonnan törölték.
Netfront jó, de csak időkorlátos verzióm van, még az Alpháról -
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #5935 üzenetére
Szia Laci !!!
kezeli csak nem látod
amikor kész minden belépési procedúra és még mindíg a jelszót kéri,akkor lépj vissza egy oldalt majd nyomj frissítést és bent is vagy.
Helyette az UCWeb-et ajánlanám,itt nézz körül:
http://forum.ucweb.com/viewthread.php?tid=2273&extra=&page=1
esetleg NetFrontÜdv
-
kamillo67
tag
FIGYELEM!!!
FÉNY DERÜLT AZ SI NÉHÁNY APRÓ HIÁNNYOSSÁGÁRA, AMIT JAVÍTOTTAM!!AZ INNEN LETÖLTHETŐ SERVICEPACK TARTALMÁVAL CSERÉLD LE A MEGLÉVŐKET!
HA MÁR LETÖLTÖTTEDA FENTI LINKEK TARTALMÁT , ÉS HASZNÁLOD AZ SI-T, AKKOR A CSERÉT KÖVETŐEN ÚJRAINDÍTVA (PL. RESET) A "TELEPÍTÉST" ÚJRA EL KELL VÉGEZNED!!AKI MÉG CSAK MOST FOGJA LETÖLTENI, AZ MÁR A "TELEPÍTÉST" MEGELŐZŐEN CSERÉLJE LE A JAVÍTÁSBAN (rednightSI_sp1.rar) LÉVŐ MAPPÁKKAL ÉS FÁJLLAL MOBILENAVIGATORBAN KÖNYVTÁRBAN LÉVŐ MAPPÁKAT ÉS FÁJLT!!!!
JAVÍTÁS LETÖLTHETŐ INNEN:
[link] -
gyurma111
aktív tag
Izozy,
Ezt rendesen megcifráztad :-)))
N800-on nem müxik az OTG
Dug bele a korlátlan internet hozzáférhezőséget biztosító kártyát a telódba
BT-n csatlakoztasd össze a kütyüddel
Amikor párosodtak a kütyüd kiírja a telód nevét a párosítot eszközöknél
Erre kattints kétszer
A felugró ablakban válaszd ki a megfelelő intenet kapcsolat beállítást
Netezz korlátlanul :-)))S74,
Beállításoknál csinálj GPS resetet / GPS visszaállítása /
-
S74
csendes tag
Sziasztok!
Help kellene. Navigálás közben az N770-es ottragadt egy ponton. Azóta látja ugyan a műholdakat (pirosak és változnak), de nem találja a pozícióját.
Hogyan tudnám ellenőrizni a működőképességét, illetve létezik valamilyen GPS vevő tesztelő progi?
A GPSviewer-en nem látok valid pozíciót (piros).Előre is köszi.
-
lzozy
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szeretnék az N800-mal csatlakozni az internetre, de mobilos (T-Mobil) korlátlan interneten keresztül, nyilván a számítógép kihagyásával, például autóval vagy vonaton utazva netezni csak a WayTeq N800-al ezen a t-mobilos elérésen keresztül.
(Egy t-mobilos USB-s kütyüben van egy korlátlan internet elérésű SIM kártya (mobilnet) amit az USB-n dugok a számítógépre olyan mint a pendrive és megy a net)
Erre létezhet-e valamilyen megoldás?1: Ezt lehet-e valamilyen kábellel az N800-hoz csatlakoztatni, hogy felismerje és telepítse (telepítője progija rajta van mivel minimális pendrive funkciója is van gondolom a driver miatt).
(Mondjuk ActiveSync USB-n keresztül mint pendrive rákötni, vagy az ActiveSync mást takar?)
2: Ha nem lehet USB-n, akkor egy másik megoldás? Bluetooth-on keresztül lehet hozzá elméletileg csatlakoztatni mobil telefonos internetet (gprs-t) a mobil telefonon keresztül.
Ezt kihasználva: Létezik-e olyan bluetooth-os kütyü amibe átrakom ezt az internet elérést adó sim kártyát és felismeri az N800 a blutooth-on keresztül és csatlakoztatható az internet, vagy esetleg olyan mobil telefon amibe ezt a simet belelehet rakni, és akkor a gprs netet választva az N800-on mondjuk ez jön be (a korlátlan szélessávú sim kártyás net)?
3: Vagy bármi megoldás erre? Itt olvastam valami OTG-ről. Lehet az a megoldás?Meló miatt fontos lenne.
Ui: Azért írtam ide, mert itt megláttam egy olyan témát régebben, hogy OTG és átalakított USB kábel. Lehet, hogy ez lenne a megoldás az én problémámra?
-Ha igen meglehet ezt oldani nemcsak a 770-re hanem az N800-ra is?
-Ha igen hogyan lehet ilyen kábelt készíteni, és miből, vagy lehet boltban is kapni? Külső táp kell ennek a mobilnetes kütyünek? Ha igen akkor azt hogy oldom meg pl.: szálláson (adapterrel) vonaton (akksival)?Bocsi a hosszú levélért, de így tudtam kifejteni a dolgot....
Üdv, Zoli
-
pajkos66
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék,igaz ez nem Tilborg fórum.Olvasgattam a hozzászólásokat és többször is előjött ez a Tilborg téma ezért bátorkodom feltenni a kérdést.Tilborg780i-hez keresnék rom-ot mert a gép romja romjaiba hever.Ha valakinek lenne esetleg rom mentése vagy működő pna és arról lementené nagy szívességet tenne.Esetleg útbaigazítás is megfelelne ha más nincs.Pajkos
-
Bucy
aktív tag
válasz
PLaci58 #5924 üzenetére
Hát igen kinek mi vált be, Kingston-al szívtam egy (két) naviban másfél napot látszólag működött, de nem, lecseréltem Sandiskre, minden rendben.
Telefonnal hasonló volt munkatársnőm Nokiájával.
Ferguson asztaliban nem ment sokaknak a 8GB-s Kingston, nekem sem, Toshiba, PQI csont nélkül.
RAM-jaikkal viszont meg vagyok elégedve.
Én az AntiSkin-t használom szinte első perctől, nekem tökéletes. -
Luissimo
veterán
válasz
PLaci58 #5923 üzenetére
merhogy n770, valahogy Te jutottál eszembe bele, nameg Gyurma,
Nem mondtam hogy nektek megvan , csak ötlet volt, hogy próbálja inkább nálatok, mert ellentétben velem, nektek van ( volt) ilyen kütyütök, bocs ha bekavartam.Gyere Somogyba vazze, majd valahogy megoldjuk a lejutást-feljutást, nelegyél már ilyen , aki kéreti magát !!
-
PLaci58
addikt
Az általad említett SD márka nálam felejtős
A maradékot betettem telóba, ott úgyse használom.Az ellenőrzés gyakran nem jelzi a hibát, csak a navi nem tudja olvasni a fájlt. Aztán amikor törölni akarja az ember kiderül, hogy nem lehet, tehát tényleg valami gond van vele. Térképekkel szoktam néha így járni. Format, aztán visszamásolok mindent és megy
-
PLaci58
addikt
Köszi a választ.
Járok erre gyakran, csak lábujjhegyenLui. Jól megjárattad szegény srácot.
Az Anti skinek nekem nincsenek meg, mert nem láttam annyi változást a sima, jól bevált 1.3.3. SI-nkhez képest, hogy letöltsem.
Vagyis 1-et találtam. Wayteq_N770BT_SI_and_AntiSkin13.zip
Ha valakit érdekel felteszem valahova. 320 Mega és nem próbáltam.Üdv.
-
Luissimo
veterán
pedig nagyobb névnek tartják sokan.
Nekem is sandisk van síma SD-ben, 4 gigás, több is.
Viszont microSDben, 8 gigásban, Kingston, de lekopogjam, mindegyik tudja a dolgát és teszi is jól.
Amiben eddig csalodtam, az az MSTake SD volt, 4 gigásban, már kettő ment tönkre, de mivel a gyorsbolt 5 év garival árulja, igy símán cserélték, mentésem meg volt mindkettőről, hálistennek !! -
Bucy
aktív tag
válasz
Luissimo #5915 üzenetére
Nem vagyok kezdő, szóval konkrét tapasztalatot várok.
Ha data.zip ui_igo8_da gondja van, ffuieror-t ad.
Próbáltam 8.3.4 több variánsával, több data.zip-el, még kézzel szerkesztve is.
ui_igo8_da üzemmódban használtam eddig is, a 1.1.27 tökéletesen megy, az újabbak nem.
Panaszt már találtam rá sokfelé, de konkrét megoldást még dimka oldalán sem.
Bármi a "nem elég ha felmásolod"-nál komolyabb ötlet érdekel. -
Bucy
aktív tag
Hátha itt van tapasztalata valakinek a dimka skinekkel.
A gondom, hogy az 1.1.27 felettiek nem indulnak el N770BT-n, hibajelzést nem ad csak egyszerűen alap skinnel indul.
Tapasztalt valaki hasonlót? Elég sok variációt kipróbáltam, de nem mennek. -
-
vimre
tag
válasz
PLaci58 #5910 üzenetére
Szia Laci!
Rég jártál erre...Ebben a fájlban voltak az Anti-skinhez tartozó programok, amiket a ResidentFlash-ba kellett másolni. A linket privátban küldte hozzá.
A fájl nekem sincs meg, de ha megnézel egy Anti-skint, láthatod, hogy nagyjából ugyanazok a programok, mint amik a Te SI-dben is voltak.Üdv.
-
PLaci58
addikt
Hali.
Tud erről a fájlról valaki, valamit?
Valamikor régen még Anti666 emlegette, de nem találok hozzá linket.Flash_N770BT_SI.zip
-
ludla
őstag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, egy ismerősömnek kellene a Wayteq N710B készülékre IGO8-as de s hogy nem sikerül elindítani rajta. Valaki tudna infót adni mit hogyan kell csinálni? Esetleg egy hozzá készített IGO8 se jönne rosszul.
-
Trianrta
aktív tag
Van valakinek itt a fórumon olyan programja, amivel lementhető majd visszatölthető a navi teljes tartalma? Létezik ilyenn egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- Facebook és Messenger
- E-roller topik
- Horgász topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest