-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrabRave
junior tag
válasz
jkrisztian #673 üzenetére
PC-n volt hasonló problémám, a beállításokat böngészd át szerintem, abból baj még sosem volt
Hangeszköz kiválasztása, Voice chat beállítás, stb. (Már ha PS-en vannak ilyen beállítások
)
-
CrabRave
junior tag
Most komolyan egy cold waros és mw-s fegyvert sem lehet használni warzone-ban?
hát ez kész vicc
-
CrabRave
junior tag
Mi a véleményetek az új mapról? Szerintetek nem túl kontrasztos, túl telített a színvilág? Nekem megmondom őszintén annyira nem jön be (csak a színvilágra gondolok).
-
CrabRave
junior tag
válasz
jozefgucci1 #582 üzenetére
Én mondjuk személy szerint nem sok csalót látok a játékban, szerintem a legtöbb gyanús eset inkább csak az hogy vannak emberek akik 0-24 tolják a játékot mert semmi más dolguk nincs, és egyszerűen csak jobbak nálam.
-
CrabRave
junior tag
válasz
jozefgucci1 #579 üzenetére
Én abban az anticheatben nem reménykednék túlzottan, nem kis pénz egy jó AC szoftvert beszerezni és az ábra szerint nem túl bőkezű az activision ilyen téren
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest