- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
envagyok #821 üzenetére
Sziasztok,
Nekem is ehhez a procis témához tartozik a kérdésem:
Örököltem egy másodlagos gépet, ami i5-6500 + 16GB DDR4-2133 + GTX970, valamint egy 1TB WD Blue EZEX-ről megy a game (rendszer 120GB SSD-n) és Panjno Best FPS videójából átvett beállításokkal még potato grafon (very low texture res miatt) menne még normálisan is, de sajnos pár percenként van egy kb. 1 másodperces akadás.
Ez a 4/4-es gyenge proci miatt van, vagy pedig amiatt, mert HDD-ről fut a game?
MSI Afterburner OSD-ben úgy láttam, hogy procit eléggé igénybeveszi (kb. folyamatosan 90%+ kihasználtság), míg a GPU az idő nagy részében nincs 90% feletti kihasználtságon sem.
Ha azt mondjátok, hogy valószínűleg egy SSD megoldaná, lehet tudok szerválni olcsón valami nem túl fényes kondíciójú 180GB-os SSD-t, ami a célnak pont megfelelne.
-
válasz
envagyok #821 üzenetére
Nálam nem volt elég anno, bár a VGA is gyösz volt. Most pedig 3400G-vel eszembe nem jutna kikapcsolni a HT-t ebben a játékban. (Már régen próbáltam vele, de ahogy felteszek egy Windows-t, tesztelhetek akár egyet 4/4 vs 4/8. Ami rémlik, hogy HT nélkül vannak mikroakadások, HT-val viszont sima.)
"We can even see hyperthreading deliver a significant boost to Warzone's lower percentile framerates, a factor that makes the game feel a lot smoother."
Szerintem ez itt a lényeg. A táblázatban is látszik, hogy mennyivel jobb a több szál a minimum fps-ek javításához. Ha választanom kell két proci között, és egyik hoz avg-ben 70-et, de 1% min-ben 30-at, a másik meg avg-ben 65-öt, de 1% min-ben 40-et, tuti ez utóbbit választom.
Érdemes nézni, hogy 4 GHz-es magokról van szó, és így annyi, amennyi.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
envagyok #818 üzenetére
In Call of Duty: Warzone, it is clear that higher core counts are beneficial. Every increase in core count has yielded us additional performance. We can even see hyperthreading deliver a significant boost to Warzone's lower percentile framerates, a factor that makes the game feel a lot smoother.
If you want steady 60+ FPS gameplay, any processor with four strong cores or more should be sufficient, but users of 144Hz or aster displays should invest in a modern processor with six cores or more.
...
With Warzone, Call of Duty's performance focus shifts more onto heavily onto the CPU side of the performance equation. On page 3 of this analysis, you should see that every increase in core count resulted in higher framerates in our test system. Having six CPU cores delivered a clear performance benefit over using four cores, making high core count processors a must for high framerate action within Warzone.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest