-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Teljesen egyetértek, a több százezres telót én sem cseszném egy ilyen játékkal (hátha kiderül mondjuk 1 év múlva, hogy sokkal optimalizáltabb is tud ez lenni).
Viszont évek óta használok táblagépeket, legfőképpen játékra és azokat kevésbé sajnálom, hogy cseszik az ilyesmi játékok, így mostanában azon játszogatom (a CoD:Mobile kapcsán már kiégve érzem magam, mocskos sok játékidőm lehet benne).
Az MP részét játszogatom inkább, ott inkább jelenleg az MW3-as fegyvereket camo-zgatom egyelőre.
De élvezhetőek a meccsek a játék jelenlegi állapotában is, bár szépen előfurdulnak frame röccök, meg olykor elfelejti az összetettebb pályákat is betölteni (be-stream-elni) rendesen, de legalább olyankor a semlegesebb környezetben jobban látszik az enemy is… márha azt is jól betölti, mert van, amikor a fél ember átlátszó marad egész meccs végéig. 😁BR-t csak akkor játszok, ha arra szól a napi feladat, mert amúgy homályos fos is mindezek mellé a grafika és a nagyobb távolságok miatt hátrányban vagyok az olyan enemy-kkel szemben, akik többszázezres iPad Pro-val játszanak, mert náluk élesebb közben a grafika (plusz frame-ileg is biztos jobban fut a játékuk).
Ti tudtok arról, hogy a mobilos verziósokat hajlamos-e meccsekben egy kalap alá venni a PC-sekkel és konzolosokkal?
Nekem van egy meggyőződésem, hogy igen, mert túl gyorsan talál meccseket ahhoz képest, hogy mennyire hányás a játék a jelenlegi állapotában, plusz néhány Spect- és KillCam esetben láttam olyat is, hogy pl sarok mögül kihajolt az ember, ami mozdulatot tudtommal a mobilos verzióban nem lehet csinálni. -
Grave_444
nagyúr
Nekem múltkor kb a második duo körömben sikerült ez a 9-10, de se a pályát se a játékot nem ismerem. Van kb 10 órám benne, abból 8 grafika beállítás és nézelődés.
Lootolt alap fegyverekkel lőttem, biztos csak szerencsém volt.
PUBG helyett jövök időnként ide is lődözni. Ott a kedves fórumtársak "örömére" szinte az összes 10 vagy több killes köröm felrakom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest