- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
venom8888 #4071 üzenetére
Ha más fegyóját veszed fel, abban annyi golyó van, amit hagyott, multiban is.
más ötletem nincs. Hacsak nem használod az egérgörgő benyomást valamire, ami szeret hardveresen fals fel-le irányt is mellé adni, ami ugye a fegyverváltás. A jobbra-balra dönthető egérgörgő is képes ilyeneket csinálni, nekem meele van görgő benyomásra téve, az néha hevesebben nyomva vált fegyvert is, pedig amúgy semmi baja, Razer Mamba Elite egér. De ezt a Roccat Kone is megjátszotta újkorában is...
-
BandiHUN
veterán
válasz
venom8888 #4069 üzenetére
Más ez mint a multi, egy tippem van:csak egyetlen tárat kapsz, ha felveszel egy fegyvert, multiban 3-4-gyel kezdesz spawn után. Tehát warzone-ban kell a ládákból lőszert gyűjteni. Amúgy alapbeállítás, hogy hogyha kifogy a fő fegyód, átvált a másodlagosra. Egyébként a pisztolt lecserélheted természetesen másik fegyverre, logikusan másik típust érdemes, mint a főfegyó, mert mindenféle lőszerből maximált, mennyi lehet nálad. De persze mindig nyitogatni kell a ládákat, hogy mindenféléből tele legyél, random, hogy egy láda mit dob, ez nem multi
-
H14
csendes tag
válasz
venom8888 #3743 üzenetére
üdv! "warzone PC won't start/launch" a gugliba keresve számtalan találatot ad... szívesen..... A tüneteid annyira általánosak és kevés infót tartalmaznak (nemindulel, kidob, újraraktam úgyse), H max Gyurcsókféle betelefonálós távgyógyítós műsorban kapnál így segítséget...
szólok, H az szintén egy forintot nem ér, csakúgy mint szerinted ez a fórum...
-
ULPIUS
őstag
válasz
venom8888 #2691 üzenetére
Nalam is rendszeresen ezt csinalja de csak mondjuk 4-5 meccs utan, vagyis egy ideig szepen fut a jatek aztan eleg random jelleggel egy ido utan (1-1,5ora ) elkezdi ezt. Mashol azt olvastam, hogy ez inkabb szerver/net/modem problema ilyenkor, es allitolag rengeteg embernel jelen van.
En ujra szoktam inditani a gepet meg a modemet is ilyenkor es utana jo szokott lenni megint. Mast nem igazan tudok csinalni. Mindekozben a hardverrel nalam sincs semmi problema, se a hofokokkal se a pinggel pl. A modemrol nem tudok nyilatkozni, egy mezei telekomos eszkozrol van szo, amit most osszel telepitettek, mas multikban nem volt gondom soha a nettel. -
Polllen
félisten
válasz
venom8888 #2667 üzenetére
Ez nem aim bot.
Ha megnézed a videót, egész jól elmagyarázza, hogy miért lehet jó. Eddig nem érdekelt, de látom az előnyét. Alacsony érzékenységgel jobb finoman célozni, de azzal nem lehet rendesen fordulni. Ez a program ezt megoldja.
25 éve raw mouse input-tal játszok, nem tudom, megszoknám-e. Lehet mindig is ez hiányzott, hogy pro ligás legyek.
És megint lyukra futottál a csalózással...
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
venom8888 #2667 üzenetére
Annak idején volt egy másik streamer által rendezett verseny, és azt is szívfájdalom nélkül lecsalta. Igaz csak VPN -ről volt szó, de a verseny jellege miatt, az pont elég volt a győzelemhez. 2 v 2 killrace volt. Egyszer az egyik páros a host, máskor a másik. De amikor ő volt, akkor tudhatta, hogy bátrabban belemehet a push-ba, mert olyan régióba játszott. Az ellenfelei, azonos lobby-ba meg a szokásos óvatos módon játszottak, mert nem tudtak a dologról. Akkor még nem volt ilyen befutott, a nézőszám alapján. Nem adtak ki közleményt az egészről, csak utólag rebesgették. 21másodpercnél
-
kisselandras
senior tag
-
Khaosz55
addikt
válasz
venom8888 #2332 üzenetére
Biztos, nem tudom megmondani, teljesen más a configunk. Nekem 3440x1440 100Hz monitorom van, 97FPS a limit, többet nem engedek neki monitor nem bír többet a VGA 2080Super, kb 80%-on megy. Illetve én Nvidia imige scalinget használok, fidelity FX CAS-sal nem tudom kihajtani a monitort.
-
N@idia
őstag
válasz
venom8888 #1693 üzenetére
Szerintem a gond nálad van, azért egy 3060Ti jóval jobb kártya, mint az ezer éves 1080ti szóval nem egy kategória. Nekem 3070 van és 1440p-ben játszom normál beállítások mellett és 115-134 fps között ugrál 100 alatt meg nem is láttam, szóval nem optimalizálatlan, de vannak hibák bőven amit javítani kell es fognak is valószínű.
-
shotika
őstag
-
Kígyó
senior tag
válasz
venom8888 #1689 üzenetére
Hali! Kifejtenéd bővebben ezt a 40fps-t, légyszíves! Pl mi a felbontás, főbb fps-t befolyásoló beállítások, milyen proci van mellé, mit hozott hasonló beállításokkal a WZ1, feljebb tudod-e valahogy tornászni, vagy ez a top ezzel a vga-val? Amit írtál önmagában nem mond kb semmit.. Nem kötöszködés képpen kérdem, tényleg érdekel!
-
shotika
őstag
válasz
venom8888 #1689 üzenetére
Na akkor én is
HB szenzor végre nem olyan OP, mint a WZ1-ben
Lootolást szokni kell, de 1-2 óra után rááll a kéz
Hangok kurva jók, ha mászkál az enemy, simán lehet hallani merre van kb
Az ernyőzés hangja sokkal jobb, főleg amikor először ugrunk ki a gépből
Ládák hangja kb ugyanaz
Végre nem lehet a levegőben lőni
Loadout drop rendszer jó
Buy station átgondoltabb, végre nem lehet korlátlan számú támogatást kérni
Mozgáson sokan javítottak
Gulag régen is faszság volt, most lett több értelme, de legalább izgalmasabb a 2v2
A játék menü valóban kissé kesze-kusza
És a pingelésnél is lehetne erősebb, nagyobb jelölés
BP-t nem néztem
Meglepően jól optimalizált, egy 3060 TI-al mindent csutkára rakott alapból, és 85-120 fpst prdoukál. -
geckowize
őstag
válasz
venom8888 #1008 üzenetére
Nem.
De cserébe még Vanguardban sem működik teljesen jól, mert ha csinálsz egy újat, és később updateled, majd ezután használni szeretnéd, kiderül, hogy az update mod nem működik és a kreáláskori állapotot kapod meg... mindig újat kell csinálni, aztán a régit törölni.
Még olaj a tűzre, hogy a custom modok törlése sem egyszerű, mert ha custom mod / blueprint van, mint egy sor, akkor a Custom Mod Options gomb (amin belül törölni lehetne) egy blueprint alá fog esni. A gond az, hogy annak az options-ét tudod megnyitni, amire utoljára ráhoverelted az egeret. Ha több sorban fér csak ki csak a custom modok / blueprintek listája, akkor nagy valószínűséggel blueprint lesz pont a gomb felett. Így valami eszméletlen fürgeséggel kell úgy kikerülni egérrel azt a blueprintet, hogy a gomb ne tűnjön el, mert amint ráhovereled az egeret a blueprintre, eltűnik a gomb (mivel blueprint nem custom mod és annak nincsenek opciói).................
-
geckowize
őstag
válasz
venom8888 #711 üzenetére
Ahhoz, hogy Warzone-ban BOCW fegyvereket el lehessen menteni custom mod-ként úgy emlékszem, hogy a WZ-BOCW integráció után kb. fél évet kellett várni... Úgyhogy majd talán júniusban elérhető lesz a funkció Vanguard fegyverekre is..
Prioritásban a béka segge alatt van a Ravennél ez valószínűleg.
-
geckowize
őstag
válasz
venom8888 #647 üzenetére
Nekem is, de erre számíthattunk is, tekintve, hogy több a növényzet, valamint több olyan magaslat van, ahol lényegesen nagyobb látótér van, mint Verdanskban. Bár a Vanguard integráció után még nem rakott fel videót, érdemes figyelni Panjno youtube csatornáját, nekem az összes CoD-os setting videója nagyon sokat segített.
-
nitro16
senior tag
válasz
venom8888 #438 üzenetére
Mi az hogy nem kaptál semmit?
Előrendelted már amikor megjelent az előrendelés: jó pár tesztidőszakban már játszhattál a játékkal ez által, + kaptál night raid mastercraft weapon blueprint, Arthur Kingsley operator csomag, Frontline weapon pack, 5 órás dupla fegyver xp-t.
kill_switch meg jól írja ha nem tetszik akkor csináld meg amit írt.
Amúgy ezt lehet más is betudja játszani, mert ha az adott időközben előrendeli valaki és mondjuk mindjárt megkapod a ghost war bundle-t a játékot meg le se töltöd, akkor utána szépen vissza kéred a pénzt és valószínűleg a bundle az megmarad.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest