- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
laragirl83 #1511 üzenetére
A csítereknek nincs ilyen gondja, szerintem azóta is vígan játszanak, még ha esetleg véletlenül permabant is kaptak.
-
Mentolka
senior tag
válasz
laragirl83 #1505 üzenetére
Nadeha HW_ID ban történik, akkor egy másik gépre telepítve lehet használni az accountot, nem?
-
geckowize
őstag
válasz
laragirl83 #1499 üzenetére
Szia,
Tudok ujra gamelni WZ-vel az ujonnan krealt accon, vagy ismeros accjan, de a sajatomon ezek szerint soha tobbet nem.
Ami azert faj, mert a sajatomon meg az MW is megvan, 4 db 2400 cp bundle is volt veve, tehat ~60k huf ertekrol beszelunk, valamint 2,5 evnyi grind is oda, minden MW fegyverre megvolt a gold, nehanyra meg obsidian camo is.Hiaba spoofolnam a hw id-t, hiaba vennek uj gepet, a sajat activision accom orokre ki van tiltva MW es WZ-bol.
BOCW-bol es VG-bol nincs kitiltva, gondolom mert nem jelentkeztem be masodlagos gepen.
Viszont ugy, hogy nem tudok flexelni a fegyvereken uj camokkal WZ-ben haveroknak, ugy nekem nincs ertelme ezzel a szamomra alsobb rendu ket jatekkal MP-zni. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
laragirl83 #1495 üzenetére
Nem tudok hivatalos közleményről csak ezt tapasztaltam, hogy egyik napról a másikra nem működött CoD alatt. Aztán utána olvastam, és sokan panaszkodtak ugyanerre - na mondom akkor letiltották.
Én csak FPS kijelzés és GPU hőfok miatt használtam. Utóbbit már CoD is ki tudja jelezni egy ideje. -
ThodEE
őstag
válasz
laragirl83 #1265 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen routert?
- Reklámblokkolók topikja
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest