- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: BLACK OPS 6 Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThodEE
őstag
válasz laragirl83 #1265 üzenetére
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz laragirl83 #1495 üzenetére
Nem tudok hivatalos közleményről csak ezt tapasztaltam, hogy egyik napról a másikra nem működött CoD alatt. Aztán utána olvastam, és sokan panaszkodtak ugyanerre - na mondom akkor letiltották.
Én csak FPS kijelzés és GPU hőfok miatt használtam. Utóbbit már CoD is ki tudja jelezni egy ideje.⭐ Stella
-
geckowize
őstag
válasz laragirl83 #1499 üzenetére
Szia,
Tudok ujra gamelni WZ-vel az ujonnan krealt accon, vagy ismeros accjan, de a sajatomon ezek szerint soha tobbet nem.
Ami azert faj, mert a sajatomon meg az MW is megvan, 4 db 2400 cp bundle is volt veve, tehat ~60k huf ertekrol beszelunk, valamint 2,5 evnyi grind is oda, minden MW fegyverre megvolt a gold, nehanyra meg obsidian camo is.Hiaba spoofolnam a hw id-t, hiaba vennek uj gepet, a sajat activision accom orokre ki van tiltva MW es WZ-bol.
BOCW-bol es VG-bol nincs kitiltva, gondolom mert nem jelentkeztem be masodlagos gepen.
Viszont ugy, hogy nem tudok flexelni a fegyvereken uj camokkal WZ-ben haveroknak, ugy nekem nincs ertelme ezzel a szamomra alsobb rendu ket jatekkal MP-zni. -
Mentolka
senior tag
válasz laragirl83 #1505 üzenetére
Nadeha HW_ID ban történik, akkor egy másik gépre telepítve lehet használni az accountot, nem?
-
csibe1
addikt
válasz laragirl83 #1511 üzenetére
A csítereknek nincs ilyen gondja, szerintem azóta is vígan játszanak, még ha esetleg véletlenül permabant is kaptak.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs