Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
15 éves a játék

-
D013
aktív tag
Sziasztok,
Gondoltam itt a hosszú itthonlét idején bedobom ebbe a kb 8 éve érintetlen topikba, hogy évek munkája alatt visszahozták az életbe a játékot: [link]
A szerver régóta működik, fokozatosan csiszolgatják, sőt adnak hozzá saját tartalmakat, eventeket. Én magam is beleöltem pár órát, és aki élvezi a pvp alapú tab targetes mmo-kat az imádni fogja. Van hogy több száz ember csépeli egymást, de van benne battleground is (scenario). Persze van benne normál pve kontent questekkel, dungeon-okkal. Természetesen teljesen ingyenes.
Egy jó kis hangulatkeltő videó: [link]
Reddit: [link] -
ldave
félisten
Újra játszom kicsit a játékkal, kaptam 14 trialt, vannak még magyarok?

Szerver nevét most így hirtelen nem tudom, de csak 1 van úgyis, na azon vagyok
-
Cooper911
senior tag
Sziasztok
Van egy Warhammer Online bónusz kódom amit odaadnék (ingyen) valakinek aki aktivan tolja a játékot. Akit érdekel az dobjon egy PM-et. Aki elöször jelentkezik annak adom.
-
hommeros
őstag
Van magyar Közösség, Karak Azgal - Order és Destro oldalon is van bőven magyar.
Az Karak NorN
-
ldave
félisten
Játszik ezzel még valaki? Esetleg van valamelyik szerveren magyar közösség?
-
Wolverine
félisten
válasz
kaoszpapja
üzenetére
Nincs átjárás az európai és az amerikai szerverek között. Nem tudom, honnan rendelted meg a játékot, de ha itthonról, akkor európai szerveren tudsz majd vele játszani...
-
kaoszpapja
aktív tag
Hali!
Van egy trial Acc-om az amerikai Badlands szerveren és az lenne a kérdésem, hogy az ott létrehozott karaktereket át lehet rakni másik szerverre? Még az lenne a kérdésem, hogyha megveszem eredetiben a játékot (du. már jön
), akkor az accommal tudok európai és amerikai szervereken is létrehozni karaktereket? Mert most csak 4 amerikait lát. Ha a nem fontos, hogy magyarok legyenek a szerveren, akkor az európai vagy az amerikai szerverek a jobbak? A Badlands-en 10k felett vagyunk, ha jól értesültem. Ez jó létszám? Mert az én "Trollvadászommal" szerintem elég szép pénzt felhalmoztam, kimaxoltam mindent és nem szeretnék megválni tőle míg minden max nem lesz. 
-
hommeros
őstag
Na, hát egy másik forrás alapján olyan 100.000 fő az aktív játékosok listája. Hát ez nagyon kevés, ingyenes játékok is komolyabbat produkáltak.

Állítólag a sok leépítés megtette a hatását, nagyon nem jól működnek a dolgok, a patchet is el el maradoznak most már.
-
nierthen
tag
gondolom, aki warhammerezett, az most tuti aionozik, meg sok wowosról is tudok, hogy átszokott. az aion szerintem megöli a kisebb mmorpgket, de a wowwal nem fog bírni. valaki máshogy gondolja? mondjuk az új blizz mmorpgre is kíváncsi vagyok már egy ideje
-
Pikkolo^^
addikt
Mi az a minimális VGA igény ami kell a játékhoz, hogy élvezetessen fusson? Pl. HD3200 v. GF7400?
-
AMD Power
titán
Milyen a II hálóban?
Biztos király lehet. Majd kipróbálom. -
mg105
senior tag
sziasztok!
3 év wow után úgy érzem, kéne valami változatosság, így csináltam egy trial accot warhammerben. melyik szervert ajánljátok? olyan kéne, ahol sokan vannak
köszi
-
hommeros
őstag
Na, egy kis kedvcsináló képsorozat tőlem, illetve cáfoló a pangó szerverekről:
http://kep.ivpicture.hu/74417.N.jpg
http://kep.ivpicture.hu/74418.N.jpg
http://kep.ivpicture.hu/74419.N.jpg
http://kep.ivpicture.hu/74420.N.jpg
http://kep.ivpicture.hu/74421.N.jpg
http://kep.ivpicture.hu/74422.N.jpg
http://kep.ivpicture.hu/74423.N.jpg
http://kep.ivpicture.hu/74429.N.jpgPersze, ez nem egy élet szimulátor.
-
Trial accot hogyan lehet létrehozni? Ilyen meghívos dolog működik mint a wowba volt? Mert amikor reggelek vmi kódot kér ebből gondolom.

-
hommeros
őstag
válasz
nosferatue
üzenetére
Na meg tegyük hozzá, orvr nem az, hogy bárki bármikor betámadhat. PL egy lv40-es egy lv10-est. A tier függőség viszonylagosan itt is megvan, és hozzá a csirkévé válás is.
Jó az renow 80. szintig, bár aki ezt a játékot nem unja meg lv40 felett, az nagyon kitartó egyéniség. Fél év alatt meguntam az egészet, sőt, mindenki Azgalon szinte, akit ismertem.
Az kb 30-40 embert tesz ki. Viszont lv40-ig igen jó játék! -
Habib[HUN]
senior tag
Sajnos most egy kis ideig szüneteltetnem kell az acc-omat. A gazdasági válság elért sajna. Pedig nagyon akarok egy Slayert
-
nosferatue
tag
GOA végre megcselekedi, amit megkövetel a haza, összevonja szervereit. Már vártam mikor kezdik meg, bár tény, így jobb, hogy nem egy huszárvágással csinálták, hanem próbálták az embereket terelgetni. Kiváncsian várom mennyire fog felpezsdülni az élet a megmaradt szervereken.
-
toxikus
csendes tag
válasz
nosferatue
üzenetére
de ez még mindig nem teljes
a pve40szint mellé társul egy rvr szint, ami max 80 -
toxikus
csendes tag
válasz
nosferatue
üzenetére
50??????? te biztos,h a warhammerrel játszol?

-
nosferatue
tag
1. A max lvl cap jelenleg 50 (nem kell érte különösebben vért izzadni, hogy elérd)
2. orvr és rvr szerverek vannak; orvr: bárki, bárhol, bármikor kettécsaphatja a buksidat egy csatabárddal/ rvr: csak a "kijelölt" rvr zónákban csaphatja ketté az ellen a buksidat egy nagy csatabárddal
3. Én Karak-Azgalon vagyok, order oldalon, most IRL dolgok miatt már 1 hónapja nincs előfizetésem. Illetve egy kicsit kivárok, van néhány dolog ami nekem még hiányzik a játékból.
4. Elvileg bankkártyás fizetéssel igen, a szokásos 13 ojró. (tehát gamecarddal jelenleg jobban jársz)
-
Djuree
félisten
4. ja és hogy 1 hónapra is lehet fizetni?
bocs a sok kérdésért

[OFF]
itt egy vicc cserébe:Két jó barát parázs vitákat folytat, mivel egyikük katolikus lévén a
túlvilágban, a másik buddhistaként a lélekvándorlásban hisz. Végül
megegyeznek, hogy amelyikük előbb hal meg, tüstént tudatja, melyiküknek
volt igaza. A katolikus hal meg előbb, s egyik éjszaka meg is jelenik
barátja álmában.
- No mesélj, mi van, mi történt? - kérdezi a buddhista.
- Hát kérlek, reggel felkelünk, kimegyünk egy csodálatos, napsütötte
rétre, szeretkezünk, reggelizünk, szeretkezünk, tízóraizunk,
szeretkezünk, ebédelünk, szeretkezünk, uzsonnázunk, szeretkezünk,
vacsorázunk, szeretkezünk, aztán alszunk, és másnap ugyanígy folytatjuk!
- Ó, hát akkor mégis neked lett igazad, van túlvilág, s te a
paradicsomba kerültél!
- A f****t! Neked lett igazad: a Gödöllői Állami Gazdaságban vagyok
baknyúl...[/OFF]
miért nem rakja off-ba
-
Djuree
félisten
1. mennyi a max level?
2. milyen tipusú szerverek vannak pontosan? orvr meg ilyenek? és melyik mit tud?
3. ti milyenen vagytok?
-
elit_hun
őstag
Nekem egy óriási problémám van...nincs hang ingame
A game elején a "reklámok" alatt még van hang, aztán a login résznél elmegy a hang
googliztam egy kicsit, de nem nagyon találtam megoldást... 
-
Djuree
félisten
rendben köszike

még annyit hogy lehet 1 hónapra is előfizetni? mert mindenhol csak 2 hónapos kártyát találok

..és hogy ezt lehet neten fizetni ahogy a wow-nál? kényelmes mód lenne...
-
Djuree
félisten
na úgy néz ki becserélem a wow-omat egy warhammerre

melyik szerveren van a legtöbb magyar? hova érdemes menni?
-
Wolverine
félisten
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
Wintergraspon előfordul

-
nierthen
tag
válasz
LucifeI2
üzenetére
szerintem veri, akkora outdoor csaták, várfoglalások sehol, semmilyen játékban nem nyújtanak akkora játékélményt, mint a warhammer. erre értettem, hogy veri. a balance nem érdekel addig, míg nem egy-egy karakterre van élezve a harc és a balance, hanem a hatalmas grouppokra
-
cikasz
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
De van. Most ingyen kipróbálhatod 10 napig!
-
Djuree
félisten
thx a válaszokat mindenkinek

akkor marad a wow pve-zni

-
Djuree
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
wow-al nekem is tele van az a bizonyos. fél évig toltam de halálra untam magam (nem szeretek pvp-zni, csak pve-ztem).
a pvp-je tele van balansz hibákkal, a wownak...meg a wh világa sokkal közelebb áll hozzám, a 40k-t tolom terepasztalon

tényleg ebben mennyire jó a pve? én inkább azt komálom így virtuálisan. ha pve-zni akarok megyek terepasztalozni

látom nem nagyon pörög a totyik
-
Djuree
félisten
hello.
a gépemen elmegy a játék fullon? (a wow ment fullon)
a gépem az adatoknál.thx...
-
nierthen
tag
hát úgy néz ki, hogy ez halott a maga alig 300ezer játékosával. pedig jó volt a pvp rész. sajnálom kicsit, hogy ez sem lett a WoW-nak alternatívája
-
Viktor77
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
Írtam erre választ a WoW topicba, nem akartam itt offolni.
-
animatrix11
őstag
válasz
nierthen
üzenetére
Hú hát ez benyolult 1 éve tolom kb, nagyjából függőnek számítok, mert hazamegyek wow bekapcs..
1. PVE: Olyan klánba voltam eddig ahol a radi fogalma káromkodásnak számit (feltételezem ismered a wowot) bcben kara, za, gruul-ig jutottotam, jobb helyek sunwell, bt, hyjalt még kivülről sem láttam nem hogy letoltuk volna... de ezek már régi dolgok ugye (ettől függetlenül bármikor letolnám) most átmentem egy hc guildbe de max 10es raidre visznek hetente kb 1-2x, 25ről nem álmodhatok hogy bekerülök estelg fél év múlva talán, lehet, nem biztos... nekem igy ez nem játék, nem is szólva arról hogy a tört szervees haverom meséli hogy minden nagy raidet végig toltak bcben már unja annyiszor (tervezem is hogy kérek tőle egy karit kölcsön és lenézek, csak most xar a szerver, de azért ezt nevetséges, hogy menjek tört szerverre játszani ha akarok valamit....)2. PVP: warlockom van 80as (altként dk, mage de még kicsik) de warlockal max akkor érsz pvpben valamit ha eszméletlen jó cuccod van (megint fél év talán összejön valami pvps szett de nem az igazi) jelenleg a hunter petje is immun a fearre meg mindenki, és volt hogy egy rugó két ütésből megölt, esélyem sincs, csak felkurom magam rajta kibaszottul (pláne hogy más kasztoknak milen képességiek vannak... ehez képest egy lock hol van, nem is sorolom) régen 57es szinten kezdtem el nagyon élveztem a pvp-t csak bgztem aréna nem 70re ugy léptem hogy megvot a 75k honorpont, most utálom az egészet
Tehát játszhatatlan, bekrülni egy raidelős klánba esélytelen, esetleg vissza mehetek a régibe mert a 10es raideket tolják már (ez csodának számit nem is tudom mi történt ott), és talán esetleg egyster összejön egy csapat 25-ösre
ennyi nagyjából, vagy játszom vagy nem, jelenlegi állást szerint nem
-
nierthen
tag
válasz
animatrix11
üzenetére
mit unsz a wow-ban? miért van eleged? szereted a pvp-t? mert war abban erős nagyon
-
Wolverine
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
Az USA-ban van trial, és elvileg az európai terjesztő is tervezi, hogy lesz.
-
animatrix11
őstag
üdv
még mindig nincs trial? szeretném kipróbálni a gamet, eddig wowztam, de a tököm tele van már azzal. Mennyire jobb/rosszabb mint a wow? egy időben a serverről sokat átmentek/kipróbálták
-
nierthen
tag
válasz
X Factor
üzenetére
most akkor a K8P-n nagyobb a guild élet? benn voltam azgslon, nem laggol, ezt már tudom, de az élet elég gyatra. nem volt az utóbbi időben orvr, meg szórványos az sc is. hát nem tudom. a blazing sun nagyon tetszik, azt szintezem K8P-n, de gogrig is akar fejlődni. szerintem azgalra fogok mainelni, mert az a kari nagyobb. sok meló
volt -
Wolverine
félisten
válasz
nosferatue
üzenetére
A wardb nem megbízható; aki nem használja a Curse Clientet, az nem nagyon kerül be

-
nosferatue
tag
válasz
nierthen
üzenetére
A wardb.com-on fent vannak a szerver statisztikák a profiles menüpont alatt. Jelenleg a Karak Eight Peaks a legnépesebb szerver 13333 karakterrel, az Azgal a transfer után a 9. legnépesebb szerver lett 9710 karakterrel. Én is Azgalra transfereltem és még nem tapasztaltam a lagot.
-
nierthen
tag
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
ha jól sejtem mire gondolsz akkor az előző eventből lehetett farmolni influence-el.
peaks v. azgal:
az a helyzet, hogy mi a guildel mentünk új karikat indításával a peaksre, adeptus pannonia néven. aztán ugye megnyitották a dronról azgalra transzfert és szintén a teljes guild majdnem transzferelt az azgalra.
peaksen van már egy 13-as knightom, amit nagyon megszerettem, mert a tieremben nincs ellenfél, meg nagyon élvezetes a tankolás, mert a barátom meg warrior priestet indított healer talenttel. na így akár ketten is megcsináljuk bármelyik PQ-t is, meg egyszerűen, ha négyen öten támadnak bármilyen szintűek orvr-ben, akkor is túlélem. egyszerűen gyönyör az élet.viszont azgalon meg ott egy 34-es engineer, aki meg azért nőtt a szivemhez, mert már belekalapáltam egy csomó játékidőt.
melyiken játsszak? ez az én dilemmám.
állítólag azgal laggol. erről ki mit hallott, vagy tapasztalt? meg azt is szeretném megtudni, hogy az eight peaks populációja a nagyobb, vagy az azgalé? esetleg van olyan link, ahol látni lehet a szerverpopulációkat?
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
X Factor
üzenetére
Úgy érezem most a két szerver kb egy szinten van élet szempontjából. A Peak-en csak egy kis warrior priest-em van kemény 5-ös szinten. Az Azgalra átvittem a kariaimat, és szerencsére a régi csapat is ugyanígy döntött. Bár a guild-em se magyarokból áll. Mostanában nincs sok munka, és megleően tapasztaltam, hogy a tied2-ben iszonyatosan jó élet van. Folyamatosan kergettük a destro-t. igen kergettük, mert igen jól szervezett csapatunk volt, védtünk a tegnap elfoglalt területet. Nem is adtunk nekik sanszot
Jó dolog volt ez a transfer.Már csak azt kell kitalálnom, honnan szerezhetnék mintás palástot

-
X Factor
addikt
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
Én is Eight Peak-en kezdtem újra.
Factor -bw
Ellysium - archmage
Walkyrie - ktobsAzglra meg transfer volt dron-ról
Xerien -sw. -
Wolverine
félisten
Transfereltem én is; ordert a Karag Dronról Karak-Hirnre, destrot Karag Orrudról Karak Azgalra. (hátha lesz pénzem a közeljövőben befizetni...)
-
Habib[HUN]
senior tag
-
nierthen
tag
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
ilyen ez...én is sajnáltam az engineeremet, Gogrigot, de már meg is szoktam. tudod mit? míg nem indul a transfer indíts valamit az eight peaksen, nézd meg milyen, ha van kedved, egész más lesz NAGY TÖMEGBEN játszani

-
-
nierthen
tag
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
és hova mentek végül?
-
Habib[HUN]
senior tag
-
nierthen
tag
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
mi simán indítottunk új karikat, és mivel az open rvr hatalmas siker az eight peaks-en, (tegnap este például két-három orderes warband is kaszált együtt) nagyon megy a szintlépés is, tegnap meglett normál xp-ből és renown-ból is a 10-es szint, valamint sikerült kifarmolni is egy este alatt a nagy harcok miatt a T1-es influencet is a lila dps karddal együtt, meg a kék nyakláncal.
úgyhogy láttam én is a karaktermigrációt, de feniek miatt el sem gondolkodtam.
-
nierthen
tag
ezt kell, hogy mondjam én is, mi is egy 60+ fős guildel mentünk a dronról eight peakre, rendeteg negyvenes, meg még több 30+-os kari maradt hátra, de ami már eleve t1-ben történik a peaken, már az megérte. szinte bármikor belogolok megy az rvr t1-ben is, az meg Dronon ritka volt mint a fehér holló még tier 3-ban is, kicsit ugyan megélénkül tier 4-ben, de akkor is. az eight peak jobb.
-
toxikus
csendes tag
mi a dronról jól eljöttünk és újraalakultunk 8peaksen (Casus Mortis guild). 40es karikat hagytunk ott de megérte. amekkora élet itt van, az mindenért kárpótol

-
Wolverine
félisten
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
7 karakterem van a szerveren, mind Rank 11-es; viszont nincs pénzem jelenleg a havidíjra... (Yerlinona shadow warrior, Dharin engineer, Fanrodel archmage, Flenthord bright wizard, Galweros swordmaster, Zusa rune priest és Grenda witch hunter)
-
nierthen
tag
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
gogrig engi törpe, olyan 33 körül, de épp azon tanakodtunk a barátommal akivel játszom, hogy indítunk másik karikat másik szerveren, mert a dron kihalt. valami peak-on meg egy csomóan vannak alacsony és magas szinteken is
-
Wolverine
félisten
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
Nem is egy

-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
nosferatue
üzenetére
A karag Dron szerveren van ph-s kolléga?
-
Wolverine
félisten
Megvan a dátum: ma, december 9-én jön a két tank a játékba.
-
shader-x
tag
Hi! Black Guard és Knights of the Blazing Sun-t lehet választani vagy majd csak az 1.1-es patch-nél?
-
Zsoccc
senior tag
Gyertek és mondjátok el a véleményeteket a gamepod elmélkedőben. [link]
-
Wolverine
félisten
-
Djuree
félisten
hello.
help kéne.
1.szeretném kipróbálni a gémet de nem látok 10 napos próbajátékot. hol lehet ilyet letölteni?
2. melyik szerveren van a legtöbb magyar? melyikre érdemes menni? itt is van pvp meg pve külön? vagy itt hogy van?
thx...
-
nierthen
tag
válasz
Wolverine
üzenetére
na nekem is ez a waagh sorozat jönne be, mert úgy gondolom eléggé frissítve van. be is másoltam már a következőket a war megfelelő könyvtárába, ám fentebb általad okból még nem működnek:
waaaghbar_dps, _influence, _rank timer, _victorypoints.
akkor ezek mennének szerinted a waaaghbar nevűvel, ha jól értem. és minden ami waaagh, az megy a waaaghbarral.
a többi addon pedig, ami megy, csak tájékoztató jelleggel: clock és a tome tracker. ez ugye nem túl sok

ami nem megy, de kellene, vagy valami hasonló, ami szerinted jobb: chat alert, EZCraft, mobhealth.
megint csak köszi előre is a segítséged
-
Wolverine
félisten
válasz
nierthen
üzenetére
1. Van egy WaaaghBar nevű cucc, ami hasonló, de a beépített pluginjain kívül csak egy-két egyéb van hozzá.
2. A legtöbb addonnak van slashcommandja, ehhez persze kell a LibSlash is általában. Ha írsz egy listát, utánanézek...
(egyébként ~30 addonom van fent, általában apróságok
) -
nierthen
tag
válasz
Wolverine
üzenetére
wolvi! tudom, a wowban addon guru vagy, nem tudom ezt a skilledet átültetted-e a war-ba is? ha igen, légy kedves segíteni.
1. van-e olyan addon, ami a titanpanelhez, vagy a fubarhoz hasonlatosan összegyűjti a képernyő alsó és felső sávjában az addonjaimat. ha igen, melyiket ajánlod
2. hogyan lehet szórabírni az általam elvileg addonokat. ha kell addon lista, hogy miket használok (vagyis elvileg amik a megfelelő helyen vannak, de nem látom őket), akkor beírom.köszi előre is.
-
-
nierthen
tag
Locking the chat window will now persist upon logging out.
de jó, hogy ezt (is) javítják
-
peterszky
őstag
Kossar's Helm: WARRAS-SCUYW-WYK2-TUTJ7-HWXZ-HVVDBX
Red Alert 3 tokjában volt, egy sapka, ami medvévé varázsolja a karaktert (leírás szerint). Nem játszom MMO-kat, így ajándék a leggyorsabbnak
Csak annyit tegyen meg az illető, hogy beírja, ha már aktiválta, mások ne szenvedjenek 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), akkor az accommal tudok európai és amerikai szervereken is létrehozni karaktereket? Mert most csak 4 amerikait lát. Ha a nem fontos, hogy magyarok legyenek a szerveren, akkor az európai vagy az amerikai szerverek a jobbak? A Badlands-en 10k felett vagyunk, ha jól értesültem. Ez jó létszám? Mert az én "Trollvadászommal" szerintem elég szép pénzt felhalmoztam, kimaxoltam mindent és nem szeretnék megválni tőle míg minden max nem lesz.

A game elején a "reklámok" alatt még van hang, aztán a login résznél elmegy a hang

Köszönet érte