Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
kaoszpapja
üzenetére
Nincs átjárás az európai és az amerikai szerverek között. Nem tudom, honnan rendelted meg a játékot, de ha itthonról, akkor európai szerveren tudsz majd vele játszani...
-
Wolverine
félisten
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
Wintergraspon előfordul

-
Wolverine
félisten
válasz
animatrix11
üzenetére
Az USA-ban van trial, és elvileg az európai terjesztő is tervezi, hogy lesz.
-
Wolverine
félisten
válasz
nosferatue
üzenetére
A wardb nem megbízható; aki nem használja a Curse Clientet, az nem nagyon kerül be

-
Wolverine
félisten
Transfereltem én is; ordert a Karag Dronról Karak-Hirnre, destrot Karag Orrudról Karak Azgalra. (hátha lesz pénzem a közeljövőben befizetni...)
-
Wolverine
félisten
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
7 karakterem van a szerveren, mind Rank 11-es; viszont nincs pénzem jelenleg a havidíjra... (Yerlinona shadow warrior, Dharin engineer, Fanrodel archmage, Flenthord bright wizard, Galweros swordmaster, Zusa rune priest és Grenda witch hunter)
-
Wolverine
félisten
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
Nem is egy

-
Wolverine
félisten
Megvan a dátum: ma, december 9-én jön a két tank a játékba.
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz
nierthen
üzenetére
1. Van egy WaaaghBar nevű cucc, ami hasonló, de a beépített pluginjain kívül csak egy-két egyéb van hozzá.
2. A legtöbb addonnak van slashcommandja, ehhez persze kell a LibSlash is általában. Ha írsz egy listát, utánanézek...
(egyébként ~30 addonom van fent, általában apróságok
) -
-
Wolverine
félisten
Decemberben jön a Knight of the Blaznig Sun és a Black Guard a játékba. (és ezek után már csak a Hammerer és a Choppa fog hiányozni a tervezett kasztok közül...)
-
Wolverine
félisten
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Az eamythices oldal USA verzió.
-
Wolverine
félisten
válasz
LucifeI2
üzenetére
Tier1: Rank 1-11; Tier2: Rank 10-21
AMúgy ez eléggé marhaság volt; az RvR zónákban el kell foglalni a stratégiai pontokat, hogy bónuszt szerezzen a frakciód... illetve Tier2-től a renown trainerek az RvR keepben vannak, amit meg kell ostromolni, ha az ellenfélnél van
(persze ha az egyik oldal folyamatosan hátrányban van, nem lehet PvP-zni) -
Wolverine
félisten
válasz
LucifeI2
üzenetére
A melee dps ilyen - bemegy a húsdarálóba, és reménykedik a healben
(nyugi: ha healelnék scenarióban, akkor megesznek a dps-ek - vagy nem tudok healelni, mert a party 5 tagja 6-felé fut; tankként túlélek egy darabig, de aztán bedarálnak; rangedként viszont biztonságos távolból irtogatok 
szerk: és ne felejtsd el az RvR zónákat sem; az ottani outdoor kergetőzés jobban fizet renownban, mint a scenario, gyorsabban változik a hadiszerencse is, és mindemellett nagyobb hatása van az RvR controllra, mint a scenarioknak
-
Wolverine
félisten
Mivel megint úgy jártam, hogy hirtelen kivágott az asztalra a game (szerencsére épp warcampben voltam), elgondolkoztam mi lehet ennek az oka... és arra jutottam, hogy a túl kevés VGA RAM (256 MB) miatt hajlamos behalni. Akinél szintén rendszeresen omlik, leírná a konfigját?
-
Wolverine
félisten
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Nem egészen; a tűzfalad/routered beállításai között állíthatod be, hogy a megadott portokon mehessen szabadon a TCP és az UDp forgalom. Ez mindegyiknél változó, hogy hol találod meg... (b verzió: a downloadert add hozzá a megbízható, engedélyezett programokhoz)
-
Wolverine
félisten
Találtam ma este egy bejáratot egy eldugott bosshoz
Azt hiszem, holnap csapatokat fogok szervezni a karaktereimnek a hölgy meglátogatására 
-
Wolverine
félisten
válasz
nosferatue
üzenetére
Ha leírnám a pontos véleményemet, azt kimoderálnák. (ja, láttam, xion kiborult a chaten a "csilivili szar" megjegyzésem miatt - ezennel üzenem neki, hogy ez a visszafogott véleményem)
-
Wolverine
félisten
válasz
nosferatue
üzenetére
Szvsz az egész átláthatatlan, nem logikus, és rendezhetetlen. Ahogy máshol fogalmaztam, "csilivili szar" - sajnos. Ilyen szempontból a korábbi, Mr. Hyde-féle warhammeronline.hu pl. egy minden szempontból kielégítő verzió volt.
-
Wolverine
félisten
válasz
nosferatue
üzenetére
Az azért túlzás
(amúgy ez a totalwarhammer.hu nagyon nem tetszik, szvsz oda már nem fogok regisztrálni, pláne, hogy ez legalább a 4. vagy 5. hivatalosnak szánt oldal...
) -
Wolverine
félisten
Amelyik darabban van szabad slot, abba lehet talizmánokat tenni, amiket playerek gyártanak (bár egy rewardot is találtam, de az übergyenge volt). A craft érdekes: vagy talimánt gyártasz, vagy potikat (a kettőből az egyiket választhatod); gyűjtögetésnél négyből vehetsz fel egyet (hentes, hullarabló, kertész és mágikus esszenciát is gyűjthetsz). Viszont a gyártó szakmák mind a 4 gyűjtögető skillre építenek, szóval vagy tartasz 4 altot mindegyikre, vagy megoldjátok guilden belül. AH-t még nem néztem, mert a fővárosokban a legjobb teljesítményem eddig 10 fps volt a piactéren, és azt nem tudom kikerülni, hogy a kevésbé népes negyedekbe mászkáljak át...
sTERNI: egyszer nálam is elszállt kékhalállal a driver, de az utóbbi időben inkább befejezem, ha nagyon elkezdek szaggatni
(ami 2 óra után elkerülhetetlen) -
Wolverine
félisten
Néhány telített szervert klónoznak.
-
Wolverine
félisten
válasz
LucifeI2
üzenetére
Pff. Tier1-ben, a Chapter2 questhubokban lehet megtenni (vagy a fővárosban); 4 gyűjtögetőből (scavenger, butcher, cultivator, salvager) egyet és a két gyártóból (apothecary, talisman making) szintén egyet... A talizmángyártáshoz érdemes a salvaginget felvenni, az apothecaryhoz a másik 3-ból egyet.
Más. A Dark Elf kezdőzónában van egy elnyerhető title, a Bounty Hunter, amit a bétában sikeresen unlockoltam, de most live-on nem akar sikerülni...
Nem emlékszik valaki, mit kell hozzá megtenni?szerk: ja igen, ezt Magnus tévesen mondta; a grace peroid is hozzáadódik az ingyen játékidőhöz

-
Wolverine
félisten
A kivágott fővárosok és kasztok content patchként fognak majd jönni, nem kiegészítővel. Vááá

-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Az előrendelőknek járó grace periodról szóló hivatalos infó. Kár, hogy későn olvastam...
(a lényeg: mihelyt aktiválod a kódod, a grace period napjai elvesznek... én is buktam 11 napot így
) -
Wolverine
félisten
Megjegyzés: Ruined Equipment csapatban lootolása esetén mindenkinek a saját kasztjának megfelelő itemet fog felajánlani, így greed rollt érdemes rá tenni

-
Wolverine
félisten
válasz
nosferatue
üzenetére
A Witch Elf bétás nosztalgia karakter, de a Destruction oldal nem igazán fogott meg... maradok az Ordernél

-
Wolverine
félisten
válasz
shader-x
üzenetére
Igen, a head start kódot hétfőn reggel 9 után lehet megpróbálni regisztrálni... (de azért előtte nézd meg a war-europe-com-on, hogy nincs-e csúszás)
A CE kódok már simán regisztrálhatóak, igaz, 1:00-ról 2:00-ra halasztott a GOA - de a türelmetlenek már 1:40-kor sikeres regisztrációkat jelentettek
(belépni nem lehet, 1226-os kódot ad vissza; a bal oldali menü Code gombjával működik - ide kell a HS és a bonus item kódokat is beírni, egy regisztrációnál persze csak az egyiket lehet...) -
Wolverine
félisten
Hopp, egy délutáni extra patch miatt estig lesznek szerverek

-
Wolverine
félisten
A béta ma 15:00-kor ér véget; CE headstart holnap 1:00-kor, SE headstart hétfőn 9:00-kor

-
Wolverine
félisten
válasz
nosferatue
üzenetére
US-ben tették át keddre az SE kezdést, az EU-ban maradt 15.

-
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Szerintem elfogyott alóla a RAM. Nálam is volt ilyen egyszer, igaz, akkor már 6 órája online voltam és egy órája rohangáltam Inevitable Cityben...
-
Wolverine
félisten
válasz
nosferatue
üzenetére
Van két napotok, a CE headstart vasárnap lesz, az SE meg hétfőn

-
Wolverine
félisten
Szerverlista a headstartra. A korábban a magyaroknak választott szerverek RP Open RvR szerverek lesznek... Asszem, Destructionös altok maradni fognak a Karag Orrudon, de a main szerveremet még nem választottam ki - Orderezni fogok

-
Wolverine
félisten
A Public Questek partyban/warbandben gyorsan bedarálhatóak, és a boss megölése után (ha a legnagyobb lootbaget sikerül kiszedned) egy kellemes zöld cuccot kapsz garantáltan. (a Witch Elfem így szerzett be két egyforma rank 9 tőrt az első Chapter 4-es PQ-ból, amit egymás után kétszer bedarát a team, egyenként +17 weapon skillel
) szerk: és ma láttam az első két kék lootot! PQ darálás közben esett sima mobokból.
Funny achievementek és title-ok is vannak, pl. én ma kaptam egy "Ow, my eyes!" achievementet - miután 100-adszorra magamra kattintottam véletlenül lootolás közben...
-
Wolverine
félisten
Ja igen: aki szeretné tudni a becsült fps-ét játék közben, az tegye fel ezt. A használata olyan, mint a WoW addonoké: a Warhammer könyvtárában csinálj egy Interface mappát (a usersben levő nem jó!), abban egy AddOns mappát, és abba csomagold ki a zip tartalmát.
-
Wolverine
félisten
Egy megjegyzés: Inevitable Cty az én konfigommal 1280*1024-ben játszhatatlan, 5-10 fps-em van. Feltételezem, Altdorf is ilyen lenne.
-
Wolverine
félisten
A V billentyűvel megkapod az Abilities ablakot, ott elvileg megtalálsz minden spellt és abilityt, valsz. az autoattackot is
(esetleg jobbklikkelj a mobra, az szintén be tudja indítani az ütlegelést)
Amúgy ma reggel 9:21-kor kaptam 8 mailt a war-europe.com oldaltól, mindben ugyanazzal a kóddal - nem tudták érvényesíteni a kódomat, mert már aktív
Olyan a mai napig nem jött, hogy "gz, sikeresen aktiváltál, mennyé' lootolni" 
-
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nálam is csak a 2. próbálkozás után működött a patcher, viszont authentication mail még mindig nem jött

A játékról: elfogadható graf a legalacsonyabb szinten is (néha még így is szaggattam, vagy a RAM kevés neki, vagy a proci); a zónák Tierenként subzone-okra vannak osztva, ezek nem nagyok, a legtöbb quest gyorsan kivégezhető; a public questek elég jók és adnak fun alapot, de (Dark Elfet kezdtem tegnap, akiknél pont a tankot vették ki a játékból) az utolsó fázisban hero mobot (kb. a WoW-os elitnek felel meg) kellene ölni, és 2 healer + 3 dps felállásban ez esélytelen... (legalábbis brutális mennyiségű rohangálás nélkül; raid tapasztalatok előnyben
) Vannak bugos mobok, akiket nem lehet megütni, ők viszont vidáman sebeznek téged - melee ellenfél esetében működik az, hogy húzd odébb egy kicsit, utána már meg fog halni, de caster/ranged esetében ugye nem lehet bevetni a pullt, mert távolról is oszt téged...
Összességében a cucc jó. A GOA, mint olyan, viszont totálisan megbukott. -
Wolverine
félisten
17:00-kor regisztráltam a kulcsomat. 20:08-kor kaptam egy mailt, hogy nem sikerült, code 303. Újra próbálkoztam 20:30-kor. Mail azóta sincs... De tudtam patchelni és már kész!!! Próbáljátok meg, hátha megy nektek is... (nem beszólni, elgyengültem
) -
Wolverine
félisten
A legfrissebb hír szerint 16:00 CET az új regisztrációs site indulásának az időpontja. (a jelek szerinte westlake-nek sem kell egy CE, szóval akit érdekel, szóljon.)
-
Wolverine
félisten
Egy német CM is írt, íme. Felhívnám a figyelmet a "catastrophe" és a "maintenance is over" kifejezésekre...

-
Wolverine
félisten
Ez a legszebb: "We are currently letting people in wave after wave. At the time of this post we have 5154 players on the European servers. As you surely understand and as has been explained by Mark Jacobs and other developer earlier, it is important not to swamp the starting zones completely."
Számoljunk. Eladtak 55k CE preordert, mindhez járt kulcs. Tegnapelőtt kiosztottak 50k open beta kulcsot Európában. Eladtak valamennyi Standard preordert (legyen ez is 50k, bár szerintem alábecsülöm...), amihez szintén járt bétakulcs. Ezek közül gyakorlatilag senki nem jutott be, csak azok, akik benne voltak a closed bétában, a fent említett cirka 5k ember. Az authentification szerver még mindig le van lőve.
Viktor, még mindig kérded, miért is vagyok biztos abban, hogy nem fogom megvenni azt a CE-t?
-
Wolverine
félisten
válasz
Viktor77
üzenetére
Simán. Ma két üzenetet kaptam tőlük próbálkozás közben: "An error occured, we are unable to process your request. (code 414)" és "Timeout (code 300)".
Nem mellesleg egy angol CM szerint új accountot kell csinálni, a régi, amivel closed bétakulcsért regisztráltunk, nem használható; egy német CM szerint meg a régi accountokra is lehet open beta kulcsot regisztrálni. WTF?szerk: és nem elfelejteni még valamit: a bétakulcsok nagy részét a CE előrendelők (=fizettek érte), a Standard előrendelők (=fizettek érte [bár ez is vicces, ahogy hirtelen ők is kaptak kulcsot...]) és a FilePlanet előfizetők (=lásd fent) kapták. Szóval ez még csak nem is egy ingyenes tesztlehetőség, ha úgy vesszük.
-
Wolverine
félisten
válasz
Viktor77
üzenetére
Még valami: eredetileg egy hónapnyi Open Betáról volt szó, ebből lett 11 nap, amiből négyet leszámíthasz, mert CE preorder tulajdonosként elvileg 14-én kezdhetnék live szerveren 18. helyett. Ez már nem rossz. Azt se felejtsük el, hogy open beta accountot elvileg ma 8:30-tól lehet regisztrálni, mind a 3-400 ezer európai jelentkezőnek (mondjuk, hogy van kint 300k bétakulcs)! Miközben ma este indulnak is a szerverek... Vasárnap van, mindenki otthon, így számomra teljesen nyilvánvaló, hogy aki szeretne bétázni, az arra várt rég, hogy regisztrálhassa a(z akármilyen forrásból származó) bétakulcsát. A nagy terhelés várható volt. Ezezk után 6 óra alatt addig sem jutok el, hogy regisztráljak...
Nálam ez bőven megüti az "epic fail" kifejezés tartalmát.
szerk: ja igen. Aki valahogy túljutott a regisztráción, várhat egy "authentication email"-t. Ez a jelek szerint 2-2,5 óra alatt meg is jön. Utána patchelés (200 MB, 2-3 óra a closed beta accountosok szerint, akiknek nem kellett külön regisztrálni), és aztán lehet majd játszani, ha megjönnek a szerverek.
-
Wolverine
félisten
válasz
westlake
üzenetére
Csak belegondoltam: ha nem tudnak menedzselni egy szimpla acc creation/login oldalt, akkor mi lesz a szerverekkel? (aki bejutott, azok leszedtek egy 200 megás patchet - 3-4 óra alatt -, mejd szépen nézhetik a szerverlistát, mert az már él, de még nem lehet belépni...)
6 órát próbálkoztam, ez alatt semmilyen hivatalos információ nem jött arról, hogy mi a probléma oka, és mikorra várható a javítás. Ez kb. a teljes community semmibe vételét jelenti. (arról nem is beszélve, hogy a US CE preorderrel a closed bétában is részt lehetett venni, az EU-ssal nem...)
szerk: Viktor, nem egyből adtam fel, hanem 6 óra folyamatos próbálkozás után. Ez azzal kezdődött, hogy a captcha helyett egy hibaüzenet jött; aztán ez eltűnt, de nem jelent meg a helyén semmi; utána kitettek egy statikus képet (captcha helyett... muhaha, itt megdőlt a szánalmasságrekord), végül közben kétszer is update-elték a weboldalon a híreket, és egy árva rohadt szót nem ejtettek arról, mikorra várható a regisztráció helyreállítása - tehát azt sem lehet mondani, hogy nincs bent senki és ezért nem dolgoznak... Ennyire a WoW sem volt soha elkefélve, pedig egy-két szervercrasht és elhúzódó patchelést már megéltem a 3,5 év alatt. -
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Fel, végleg. Kizárt, hogy játszani fogok. A preorder dobozt elrejtem valahol, ahol nem fog arra emlékeztetni, hogy dobtam ki az ablakon 2k-t.
-
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Operában nincs captcha, IE-ben van, de nincs New Image gomb (és a jelek szerint mindenki ugyanazt a kódot kapta az utóbbi időben
) - a GOA átlépte bőségesen a "szánalmas" jelző határait. Valsz. nem fogom megvenni a CE-t. -
Wolverine
félisten
Ma este indul az Open Beta. Elvileg.
Egy kis mese: mivel reggel 8:30-tól lehet regisztrálni, így fél órája nekiláttam. Opera, minden szép a 3. oldalig: Account Information. Alul be kell írni a captcha betűit, hogy folytathassam, csak épp nincs ott kép, csak egy kis felirat: An error occurred! code: 11×03 Jó, nem szeretik az Operát, akkor Firefoxból. Mit ad isten, ott sincs captcha, csak a hibakód... Akkor legyen Chrome, teszteljünk. A 2. oldal (Personal Information) alján nincs Continue és Cancel gomb, így pedig nehéz lenne továbblépni... Nézzük a Safarit! 2. oldal megint, nincs Continue gomb. Anyátok. IE7: 3. oldal, Account Information, a captcha helyén ott a hibaüzenet ismét. Gratz.
Email elment a központnak, gyanítom, senki nem fogja olvasni ma, leghamarabb holnap... én meg nem tudom, ezek után akarok-e tényleg bétázni vagy meg akarom-e venni a CE-t. -
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz
nosferatue
üzenetére
Engineerrel fogok kezdeni, esetleg rune priesttel

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Köszönet érte
(mondjuk a tényleges dolgok teljesítése ToK-unlock, szóval az sem árt
)
)
Este jön az artbook.