Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nosferatue
tag
GOA végre megcselekedi, amit megkövetel a haza, összevonja szervereit. Már vártam mikor kezdik meg, bár tény, így jobb, hogy nem egy huszárvágással csinálták, hanem próbálták az embereket terelgetni. Kiváncsian várom mennyire fog felpezsdülni az élet a megmaradt szervereken.
-
nosferatue
tag
1. A max lvl cap jelenleg 50 (nem kell érte különösebben vért izzadni, hogy elérd)
2. orvr és rvr szerverek vannak; orvr: bárki, bárhol, bármikor kettécsaphatja a buksidat egy csatabárddal/ rvr: csak a "kijelölt" rvr zónákban csaphatja ketté az ellen a buksidat egy nagy csatabárddal
3. Én Karak-Azgalon vagyok, order oldalon, most IRL dolgok miatt már 1 hónapja nincs előfizetésem. Illetve egy kicsit kivárok, van néhány dolog ami nekem még hiányzik a játékból.
4. Elvileg bankkártyás fizetéssel igen, a szokásos 13 ojró. (tehát gamecarddal jelenleg jobban jársz)
-
nosferatue
tag
válasz
nierthen
üzenetére
A wardb.com-on fent vannak a szerver statisztikák a profiles menüpont alatt. Jelenleg a Karak Eight Peaks a legnépesebb szerver 13333 karakterrel, az Azgal a transfer után a 9. legnépesebb szerver lett 9710 karakterrel. Én is Azgalra transfereltem és még nem tapasztaltam a lagot.
-
nosferatue
tag
Nem beszélve arról, hogy egy T3 keepet nagyobb élmény ostromolni, illetve védeni, jobban kiépített, több lehetőség, általában nagyobb csaták.
-
nosferatue
tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Ez a hivatalos oldal dolog már elég rég óta napirenden van. Amikor elekzdtük a warblogot, tudtuk, hogy egy idő után nem lesz elég rá egy wp motor meg egy extrás ingyen tárhely, tehát felvettük a kapcsolatot nagyobb játékos lapokkal, hogy ez ügyben mit tudnánk kezdeni. A régi OGC tömörülésnél adódott az első lehetőség, csak aztán az felbomlott, abból született meg a totalgaming. Azért volt szükségünk egy normális portálra, egy stabilabb oldalra, mert szegény wp-vel már csak a baj volt és az extra sem bírta el a napi 600 lekérést. Illetve még mindig célunk az, hogy kicsit kimozdítsuk a community-t a bőrfotelekből és összejöveteleket, "games day-eket" szervezzünk, erre pedig egy nagyobb "fórum" alkalmasabb.
Egyébként mi nem tetszik?
-
nosferatue
tag
Archmage-el játszom és igen van hogy 3 dps tud csak lenyomni egyszerre, bár találkoztam már olyan játékossal is, aki mondjuk két szinttel volt magasabb és egyedül is hidegre tett. Archmaggel szemben egy sámli kell a dps mögé, ugyanis egy kis gobbo sámli rámdobja a kis ap elvono dottját, onnantól kezdve meg vakargathatom a fejem. Tény 1v1 ben marauder viszonylag simán lemegy, ahogyan a dok-is, magus, witch elf is, egy black orc már keményebb dió.
A megszakítós képességek is hatásosak egy am-el szemben.
-
-
nosferatue
tag
Elvileg majd a startra warblogon kiírunk 1-1 szervert a két frakciónak, tehát aki szeretne magyarokkal együtt játszani annak lesz rá lehetősége (bár remélhetőleg addig a hivatalos oldal is elkészül). Egyenlőre 2 nagyobb guild van, a Moth destro oldalon, illetve a Dragonfly order oldalon. Annyit tudok, hogy mi a Dragonfly-al core szerverre megyünk, de még nem választottuk ki, hogy név szerint melyikre. Moth oldalról úgy tudom ők inkább az Open szerverekkel szemeznek.
-
nosferatue
tag
Tegnap este végre sikerült kicsit több időt töltenem ingame, gondoltam leírom tapasztalataimat, gondolataimat, így az első élmények után. Mivel még előző nap délelőtt volt egy kis időm, egy egész questet sikerült megcsinálnom, ami során rank2 re léptem. Szerencsére viszonylag sok guild társamnak sikerült bejutnia a bétába a nehézségek ellenére, tehát végig partyban volt lehetőségem haladni. Társaim egy rank 6-os bw és egy velem egy szintű swordmaster voltak.
A területről: high elf terület, teljesen korrektül kivitelezve, bár a többiek említették, hogy a human területek 100.000 szer jobbak és hangulatosabbak, én ezt is szépnek, hangulatosnak találtam. Tetszettek a néhol hatalmas szintkülönbségek, a monumentális építmények, a camp-ek felépítése, illetve az is hogy nem csak statikusan álltak egy helyben az NPC-k, zajlott az élet körülöttem, éreztem, hogy háború van a frakciók között, időnként kisebb raid csapatok próbáltak betörni a campekbe, városokba.A játék elején kicsit féltem az archmage-től, az előző mmokban nem egészen a healer kasztokat részesítettem előnyben, de itt érdekelt hogy lehet egyszerre healelni és dmg-t is osztani. Nagyon kellemesen csalódtam. Eszméletlen jó mechanikát pakoltak össze a mythices fejlesztők. Ha sokat healelek utána gyorsabban tudok nagyobb dmg-t osztani, ha pedig sebzéssel nyitok, később sokkal nagyobbat tudok healelni. Persze nem egy solo karrier de így a solozás sem lehetetlen. Csak egy példa: rank 7-en ma reggel rám támadt 2 NPC ork choppa szintén rank hetesek. Daráltak rendesen, de ettől függetlenül elég jól tudtam magam healelni, végül mindkettőt megfektettem viszonylag nagyobb erőbedobás nélkül. Partyban egy tankkal vagy ranged dps-el pedig igencsak verhetetlen párost alkotnak.
A questek is rendben vannak. Nem csak arról szól a történet, hogy gyűjts 10 medvetalpat mer' ÉN azt mondtam. Mindegyiknek köze van a háborúhoz, pl. toborozz a seregbe újoncokat és társai, az ostromgépes questekről nem is beszélve. A PQ-kban meg mindenki megtalálhatja a számítását és ha jól teljesít bizony értékes és használható lootokat szerezhet.
Tudom, hogy ebben a játékban a lényeg az rvr de én ugyanúgy szeretek questekkel szöszölni, mint ellenséges frakciót kaszabolni. Már rank 2 től lehetett részem rvr-ben is, ahol a rendszer rank 8 ra húzza az embert, viszont a skillek nem bővülnek csak a hp illetve az action pontok. Egy egyszerűbb scenarioban voltam 2 elfoglalható ponttal, healerként ez is igen élvezetes , végül mi, orderesek nyertük meg a csatát.
Összességében eddig nagyon tetszik a játék, béta kulcsot nem kaptam, ez volt az első alaklom, hogy komolyabban a kezem ügyébe került. Hatalmas piros pont jár a dinamikus fejlődési lehetőségért, a questek, az rvr, a karrierek pedig nagyon élvezetesek. Sajnálom, hogy GOA részről ilyen nehezen indult ez a nagyszerű játék.
(a visszaigazoló levél azóta sem érkezett meg
) -
nosferatue
tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Igaz én csak negyed órát voltam bent, fullra feltolva nekem olyan 80-90 fpst produkált, néha-néha megakadt, illetve volt hogy ha sok npc meg pc felé fordultam leesett olyan 55 körülre. A gép: c2d 8200@3.2; 4 giga geil kit (bár xp csak 3 at kezel); 8800 GT.
Az első questre volt csak még időm high elf kezdő területen, szóval még nem sokat láttama világból
(majd este). -
nosferatue
tag
Tegnap jött egy levél kulcs regelés után, hogy ejnye-benye valamit elcsesztél nédd meg mi volt az, válasz: gond van a neteddel
, nem is értettem. Megint beregeltem, ma reggel felkeltem ismét issue, már beregelve a kulcs. Fogtam magam, beírtam a patcherbe az adataimat, leszedte patchet, egész gyorsan, aztán be is tudtam lépni egy negyed óra erejéig, végül lelőtték a szervereket, bár már indultam munkába, szóval este folyt köv. de az első quest már kivégezve
. -
nosferatue
tag
Én is eme műveletre áldoztam a tegnapi napom, naná hogy örültem volna ha minden működik. Open beta, nagyroham, idegeskedés, egy új mmo indulása
. Biztos sokan elkeseredtek és bizony hallottuk már hogy GOA nem éppen áll általában a helyzet magaslatán, de úgy gondolom ennyi még belefér. Minden mmo indulásánál vannak gondok, hol nagyobbak, hol kisebbek, sajnos jelen esetben az utóbbi. Warblog szerkesztőként minden tiszteletem a magyar communityé, akik mérgelődnek, zsörtölődnek, hozzá tenném teljesen jogosan, de még mindig kitartóan küzdenek. Csak remélni tudom, hogy legalább estére beindulnak a regek és mihamarabb elfelejthetjük ezt a hatalmas raidet, ahol nem tudtuk eltenni lábalól a 414 es főbosst. -
nosferatue
tag
A klienst a hivatalos európai oldalról is le tudod tölteni: war-europe.com. Sajnos nem tudom hogyan kapod meg esetlegesen a kulcsodat, én nem rohantam érte, vettem online SE-t.
-
nosferatue
tag
Az sem baj ha legalább stressz teszt lesz, persze más kérdés, hogy tényleg nem open bétának kellene hívni. Minden esetre én ott leszek, Orderrel jön még innen valaki
? -
nosferatue
tag
Tegnap megvettem D2D-ről a preorder pack-et, úgy tűnik mégis ott leszek open bétában
. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. A megjelenés előtt meg oldalas beszélgetések folytak
.
.
)
.