- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Az F4U-1c tényleg marha jó gép
924 db 20mm-es cannon a világ végéig elég majdnem. Sosem fogytam még ki belőle egy RB meccs alatt sem. Ráadásul ha mind a 4 betalál egy vadászba, akkor annak 90%, hogy annyi
B-25-höz hozzászólva: Jó gép, ha a lövészek is ki vannak fejlesztve, akkor erős a védelme is. Csak arra kell figyelni, hogy a hasa felől ne támadjanak, ott védtelen (oroszokkal be szoktam játszani
). Ha szemből jönnek, akkor az 5 vagy 6 db 12,7-es M2-es mindent visz
. Sokat használtam a B-25-öst, meg voltam vele elégedve. Most visszatértem az A-20G-hez, arra lehet tenni rakétát, a védelme meg 2 lövésszel is elég erős
-
PAtr0n
addikt
Jajj de imádom én ezt a japó csodát, tudom hogy AB nevetséges, de legutóbb Wake Island-on 7 kill gond nélkül zsinórban. Sok idióta, jön szemből, kitérek lazán, és pár mp múlva a picsájában vagyok. Ráadásul sikerült egy jó skuló kombót kitapasztalni hozzá, szakítok vele. Az tetszik még, hogy nézem a tabellát játék közben, kábé én vagyok az egyedüli japán, és vezetek
Matchmakingnél is mindig nézem, hogy japó játékos alig várakozik. Minden esetre jó velük alázgatni.
Viszont szerintem van egy bugom:
Ki-102 otsu. Viszem minden meccsre, de amikor ki akarom választani halál után köv. gépnek, mindig pofázik, hogy 12.7mm-es sukólól 0 van betöltve, így nem játszhatok vele. Holott az auto refill ammo be van pipálva. Elég alap még szegény, szóval arra a puskára nincs is fejlesztés még. Szóval ezt rohadtul nem értem, így hogy a picsába játszak vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Parfüm topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest