- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
Micsurin #7205 üzenetére
Tankos rész sokkal erőforrás igényesebb, mivel sokkal részletesebb. Próbáld ki, hogy kétfedelűvel nagyon lassan és alacsonyan repülsz el RB tankcsatában. Észre fogod venni, hogy a rengeteg megjelenítendő növényzet és árnyék miatt repülőben ülve is drasztikusan esni fog az fps-ed. Tankosban vedd lejjebb a növényzetet és az árnyékokat. Bár ezért könnyen megkaphatod a low graf noob jelzőt. SB-ben pl. én utálom mikor valaki low grafikával és növényzet nélkül jön, szinte wallhack mode...
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #7125 üzenetére
Tudod mi a kikapcsolódás ebben a játékban? Az, hogy a rengeteg hibája ellenére, lehet ÉLVEZNI a játékot, nagyon is lehet és KELL is. Eleinte én is úgy voltam, hogy láttam a tech treet és egyre lentebb és lentebb akartam jutni rajta, hogy minél több gépem legyen, satöbbi.
Nálam elég sűrűn előjön az, hogy remeg a kezem, mert izgulok vagy épp szoros a szitu vagy rajtam áll a csata végkimenetele, vagy csak éppen (túl) jól akarok teljesíteni... és ez egy jó érzés.
Majd egyszer elmesélem azt a meccset, amikor a végén muszáj voltam kidőlni valahova, mert... annyira izgalmas volt és annyira vesztett helyzetből nyertem meg a meccset, hogy kifáradtam konkrétan, aznap többet nem is repültem.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #7122 üzenetére
Nem értelek. Minden héten kiválasztasz egy új nemzetet ahol kinézel egy csinos gépet (most pl. Griffon Spitfire), és addig meg se állsz, rusholsz, hogy kifejleszd majd nézel magadnak egy másikat...
Ne kérdezd, hogy jó gép-e, menj és PRÓBÁLD KI, fejleszd, érezz rá, hogy ez a te stílusod-e. Én nem vagyok oda a Spitekért, nem mondom, hogy szar gép, de nem az én stílusom. Ne a mások véleménye alapján ítéld meg a gépeket, hanem REPÜLD őket, erről szól a játék.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #7023 üzenetére
Sima hit után is megadja az assistot, de mintha úgymond kevesebb időt engedne a rendszer az adott gép lelövésére. Úgy értem, hogy pár lőszerrel eltalálod, más szétrobbantja közben rakétával, akkor bizony megkapod az assistot. Viszont ha még mondjuk egy percig repül és menekül az illető, majd aztán lövik csak le, egyre bizonytalanabb az assist.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #7005 üzenetére
Single mission-öknél ahhoz a nemzethez írja jóvá az RP-t, amelyik nemzet gépével kell repülni az adott küldetésben. Lazán meg lehet csinálni egy csomót szimulátor nehézségen és némelyik 3-4-5k RP-t ad. Én pl. már mindet megcsináltam, és igyekszem minél többet szimulátoron is teljesíteni (de legalább realisticon), szerintem megéri.
(#7006) Pikkolo^^: levegőben nem fogsz tudni javítani semelyik nehézségi módon, repülőknél így megy.
-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #7002 üzenetére
Nem annyira, az a baj
. Csak tűzerőben jók, de nagyon
Én legalábbis nem tudtam sosem velük normális meccset menni. Lefordul mindenki, nehézkesen emelkedik... Nekem nem jött be. De lehet, hogy más megtalálja a módját, hogyan kell használni. Ha valamelyik Yak-kal megyek, könnyű célpont bármelyik KingCobra meg AirCobra. Tudom, hogy lefordulni nem tud, szarabbul emelkedik mint én a Yak-kal, egyből rá is megyek egy ilyenre, ha meglátom(#7003) Eagle16
Engem nem egyszer szedett ki 7 - 7,5 km magasról az AA. Mindig a szárnyamat szedte le. Legutóbb még a P-80-assal jártam így, de volt B-17-tel is ilyen esetem rengeteg...
-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #6970 üzenetére
Az elejen fejlesztesek nelkul picit szar lesz, de majd beletanulsz
. Szerencsere a felszallasi hibat javitottak, Te azt mar nem fogod tapasztalni, en rengetegszer tortem ossze amiatt a gepet. Meteor-ok ellen eselytelen, minden mas gep ellen szerintem csak BnZ-vel hatasos. Jol felemelkedsz, aztan fentrol lecsapsz. Maximum 10G-ig terhelheted, 11-nel mar elhagytad a szarnyat. Majd ha fejleszted a teljesitmenyt, erezhetoen jobb lesz, de az F-80C-tol messze lesz akkor is
. Emelkedesben nem a legjobb, a Fokak es Bf 109-esek jobban emelkednek, igy ha nemetek ellen mesz, erre figyelj oda. Japanok ellen ugyanez a helyzet, az oroszoknal meg a Mig-9-est keruld el, az IL-28-ast meg csak ovatosan kozelitsd meg, a hatso 2x23 mm-es agyuval pikk-pakk kiszedi a geped. Raadasul azt a mocsok IL-28-ast le sem tudod hagyni, ha egyszer moged kerul... Kezdo jetnek tokeleted, de eleg sok propelleres gep meg fog fingatni, arra keszulj fel. En mar szerencsere tulleptem rajta, bar a vegere egeszen jol ment, neha sikerult 5-6 kill is egy RB meccsen, az atlag 1-3 kill volt. Az F-80C-vel nyomom mostmar, sokkal jobb a P-80-nal. De most az F7F-et fejlesztem, egy OP allat gepnek tunik
. Aztan jon az F-84B
-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #6931 üzenetére
Nem olyan gyenge az a WT-hez. Az en VGA-mhoz kepest joval erosebb. Nekem egy ThinkPad T500-asom van (Intel Core 2 Duo P9700 2,8 GHz, 8 GB DDR3 RAM, ATI Mobility Radeon HD3650 256 MB DDR3 128 bit). Ez 60 fps korul viszi Low Quality beallitassal 1680x1050-es felbontasban. Az Intel IGP-k a HD3000-tol kezdve ennel joval erosebbek, csunya lenne, ha nem vinne
-
madle
őstag
válasz
Micsurin #6931 üzenetére
Intel, de egyébként szépen fut a játék, indításnál is. Meg Rome Total War II is gyönyörűen elmegy rajta. Azért nem értem, hallom a játékban a hangokat, lehet lőni, lehet mozogni, csak épp a hangárat látom magam előtt meg a célkeresztet amit mozgathatok össze vissza, de ugye semmi más, a tank a térképen meg mozog
-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #6921 üzenetére
A nemetektol nem kell fosni, inkabb az oroszoktol. Ott a Mig-9-es utoler, donget a 37 mm-essel, engem mindig kiszednek. Meg az IL-28-ra ramenni is batorsag kell, a lovesz 23 mm-es agyuval van felszerelve. Nem szabad sokat mogotte idozni, megsorozod az egyik hajtomuvet, ha az felgyullad, akkor az esetek 90%-aban szet is szokott egni. M2-esben es az M3-asban is a default befuzest hasznalom, meg vagyok elegedve, gyorsan kugyulladnak tole a gepek. A brit jetek ellen viszont picit keves az F-80C, a P-80-ast inkabb nem is mondom...
. Meteor meg Vampir leszed pillanatok alatt. Talan annyi elonyod lesz veluk szembe, hogy a P-80/F-80C gepeket 10G-ig terhelheted, a Meteor 8-9-ig birja csak. En 11G-nel mar leszakitottam a P-80 es az F-80C szarnyat is
-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #6919 üzenetére
Ja, meg mikor Fw 190 es Ta-152H ellen mennek szembe, bator huzas
Most repulgetek az F-80C-vel, hat a P-80-hoz kepest hatalmas javulas! Van WEP, normalisan gyorsuk, sebessege is rendben van, meg mintha a Browning M3-as jobb MG lenne. Csak azok a franya Mig-9-esek, meg Vampire gepek lelonek a p*csaba...
-
Colos1
őstag
válasz
Micsurin #6905 üzenetére
Igen az, legalább is SB -ben. De amíg mindenféle jöttment mouse sniper bomberes árkádhuszárok is járnak SB -re, néha én is szoktam ilyent csinálni.
A múltkor volt egy mintameccs. Ketten maradtunk 4 ellen, volt egy La7-es, két La5, és egy Yer valamennyi. Én Messer G2 -vel, csapattársam A5 -el. Már fura volt, hogy amikor elmentünk leszállni, a 4 enemy nem próbált meg minket lelőni a reptéren, hanem tisztes távolságban köröztek. Úgy landoltunk, hogy először a csapattársam szállt le, én addig köröztem, majd fordítva. Az egyik La5 közel jött, azt biztos ami biztos alapon megsoroztam 20-assal, de utólag visszanézve a replay -t nem akart ránk támadni, csak véletlen közelebb került a bázishoz. Utána én szálltam le, majd miután végeztem, és felszálltam, megindult a másik La5. Azonban nem várta meg, hogy távolabb érjek a bázistól, ezért a légvédelem lelőtte. A másik kettő eltűnt. Megtaláltuk a Yer -t, aki a bázisukon állt, de nem akart felszállni. Tettünk pár kört, majd jeleztük neki, hogy ha nem akarja, hogy a kifutón szarrá lőjük, akkor szálljon fel. Felszállt
Közben azonban megljelent a La7 -es is, aki miatt - repülőnyelven szólva - bonyolult helyzetbe kerültünk, de egy nagyon szép (és kemény) légiharc keretein belül sikeresen leradíroztam az égről. Itt jött a második fura dolog: nem csíterezett le, nem anyázott, nem is lépett le, hanem bennmaradt nézőként. Mivel nekem szellősre lőtte a gépemet, elkezdtem a seggét visszarugdosni a bázisra. Közben a csapattársam ráment a Yer -re, aki átült a gunnerbe. Erre a volt La7 -es elkezdte szidni az all csetben, hogy mekkora egy mouse sniperes buzi gyerek, és biztatott minket, hogy azonnal lőjük le ezt az idiótát
Ez sikerült is, majd ahogy kell, megköszöntük egymásnak a játékot
Ellenpélda: A hülyegyerek P-47 -el próbált előlem zuhanással menekülni, amely nem lett volna rossz ötlet, mert a P-47 zuhanni baromi jól tudott. Csak nem 1000 méterről... Még a meccs után is kaptam tőle, hogy egy rohadt szemétláda hacker vagyok, mert G2 -vel utolértem a P-47 -esét...
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #6887 üzenetére
Hehe, ez jó hozzászólás volt. Jól emelkedik a Bearcat, ja, viszont szívós ellenfelekkel találkozik. A Griffon Spitek, a 190 D-13, a Ki-84 tartja az emelkedési sebességét, az N1K pedig lehagyja emelkedésben viszont lassabb, a Tempest II-ről és a 109 K-4-ről egyelőre nem tudok nyilatkozni. Tűzerőben egyáltalán nem troll, mivel az előbb említett gépek szinte ugyanazzal a tűzerővel rendelkeznek.
És igen, jól veszed észre, hogy minden meccsen lesz vele jet. Még olyan is lesz, hogy te leszel az egyetlen propelleres gép a csapatodban.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #6878 üzenetére
Azt mondták véletlenszerűen, nem pedig azt, hogy véletlenszerűen és egyenlő arányban.
Ha megcsinálta 50000 játékos az achievmentet, és ha pl. az XF5F-et csak 9000 játékos kapta meg és a He 51-et pedig 11000, már akkor sem beszélhetünk egyenlő arányokról.
Egyébként meg örüljön, aki He 51-et kapott, kb. az és a TB-3 az, ami értékes ebből a 5-ből.
Bezzeg azzal kapcsolatban senkinek nem járt a szája, hogy milyen könnyen meg lehet szerezni a Po-2-t. Ez itt a baj, hogy csinál akármilyen eventet a Gaijin, az átlag játékos véleménye szerint vagy túl sok az elvárás, vagy túl kevés az idő, vagy csak lehetetlen megcsinálni, meg a tököm tudja. Arról nem esik szó, hogy hát ezt meg túl könnyű megszerezni, erre meg túl sok idő van, blabla. Free to play játék, senki nem kötelezi a Gaijint, hogy ingyen adják csak úgy tonnaszámra az értékesebbnél értékesebb gépeket.
Mindig a folyamatos elégedetlenség, ahelyett, hogy örülne a paraszt annak, amit kapott, úgy se fogja használni.
-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #6859 üzenetére
Én P80-assal kezdtem, de kellett 20-30 vesztes meccs, mire megtanultam vele normálisan menni. Itt páran szidják a P80-ast, de egy kis tanulás és megismerés után eléggé játszható gép. Most az F-80C lett meg, azon az ágon is haladok tovább. F9F-fel semmi tapasztalatom...
(#6860) Eagle16
Ez meg a másik -
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #6849 üzenetére
Elég csak a fórumot és redditet követni. Fórumon minden megvan, redditen pedig kiemelik a dolgokat.
Mivel ez egy élő játék, sok mindent meglehet tudni a jövőképről. Pl. az már kiderült, hogy 1.45-ben jönnek az amcsi tankok (el is kezdték promózni), de már lehet tudni 1-2 titkot az 1.45 és 1.47-ről.
-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #6788 üzenetére
En A6M3-mal meccsezve (RB-ben) rendszeresen T4-es ellenfeleket kapok, ha amcsik ellen megyek. P-51 mindig van az ellenfelek kozott, de F8F is be szokott tevedni. Ha oroszok ellen megyek, ott 90%-ban T3 az ellenfel, de volt mar pelda IL-10-re es Tu-2-esre neha... Es akkor vadasszak a 7,7 mm-essel T4-es orosz gepek ellen
. Joforman egyik ruszki gepnek sem er egy kalap kakit sem a 7,7-es, még a 20 mm-es is leszikrazik roluk, pedig HEFI befuzest valasztok. De fordulasban nincs ellenfele, talan ez az egyetlen es piszok nagy elonye az osszes Zero-nak.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #6747 üzenetére
Még eszembejutott 1-2 dolog, de nem tudom már szerkeszteni a hozzászólásomat.
A6M5-ben ülve miért kell La-7, La-7B-20, La-9 (!), Yak-9 (U/UT/P meg tököm tudja milyen verzió van még) és I-185-ök ellen menni. Csak hozzávetőlegesen, az egyik meccsen amikor az A6M5 ko-val repültem oroszok ellen, volt egy Yak-9T az ellenségnél (squadron miatt fért csak be a meccsbe, mert a 9T 4.0 alatt van, biztos vagyok benne). Tehát egy olyan gép ellen is harcoltunk, amit a matchmaking rendszer nem engedne be alapból az A6M5 ellen, és mégsem tudtam tartani vele a lépést. Egyszerűen nem tudtuk elkapni, pedig a BR rendszer miatt, nem is lehetne ilyen ellenfele az A6M5 ko-nak. Akkor kérdezem én, mit lehet csinálni egy La 9 ellen, ami egy tökéletes ellenség az Fw 190 D verzióknak pl. a Berlin pályán. Azért én látok egy kis különbséget egy Fw és egy A6M között, úgy minden téren. De akkor még lehetne sorolni, hogy mit lehet csinálni egy Griffon Spit vagy Tempest ellen, vagy egy F8F ellen? Az egyik A6M5 verzió 5.3-as BR-el van, mit csinálsz vele egy P-80 ellen? Lesed, ahogy az alapsebessége duplája a tiédnek, vicces. (F7F sztorit kihagytam, mert felesleges szót fecsérelni rá)
Miért duplafedelű gépek ellen mennek a MiG-3-ak, a Yak 1 és társai. A Ki-61 hei kapott a német szállítmányból, felszerelték rá az MG151 cannonokat. Ezért kell 4.7-es BR neki, míg a japán fegyverzettel szerelt társai ha jól mondom fejből 2.7 és 3.3. Miért 3.3BR a 6x12.7mm-es Corsair kupac (-1a, -1a USMC, -1d), mikor a teljesítményben valószínűleg ugyanazt nyújtó -1c 5.0?
Lehetne még sorolni, nagyon nagyon hosszasan, és a válasz egyszerű. Tudjuk, hogy a Gaijin rendszere a BR belövésére a játékosok teljesítményére épült. Millió meg egyszer találkoztam már én is olyan amerikai pilótával, akik leálltak a Corsairükkel fordulózni az én Zérómmal. Persze, hogy 2 másodperc múlva mögötte voltam és már repültek is a seggébe a lőszerek. Totál inkompetens amerikai pilóták összehozták, hogy a teljesítményben magasabb BR-t érő gépük alacsonyabb BR értéken legyenek.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #6747 üzenetére
Ezek ilyen német mintára vannak... Ki-200 lényegében a német Me 163, a Kikka (nem Kitsuka) pedig a német Me 262 mintájára épült, legalábbis arra a mintára lett megrendelve és a Nakajima gyártó ezt hozta ki belőle. Lényegében 2x30mm type 5 cannonja van, csak valami otsu modot kell kifejleszteni hozzá, úgy ahogy az új Ki-43-ason is lehet változtatni a fegyverzetet.
Hogy miért kell tier 2-ben C-s Corsair ellen menni? Most nem vagyok játékban, de emlékeim szerint az A6M2 Zérók 3.3-as BR-el vannak, a szintén Tier 2-es Ki-61-ek (ko és otsu) sincsen 4.0 körül, tehát Tier 3-ban találkozhatsz C-s Corsairrel, persze lehet, hogy tévedek. Visszatérve a miértjére... azért mert MURIIIICAAAA.
-
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #6635 üzenetére
Hát az van, hogy a Zéró minél gyorsabb és minél magasabban van, annál rosszabbul teljesít, asszem. Szóval, ja, találd ki.
Én ezért szoktam mondani, hogy a Zéróval a legnehezebb megtanulni jól és eredményesen repülni, főleg, hogy olyan ellenfeleket kap, hogy ha ez a valóságban is így lett volna, szerintem minden japán mandulaszeme rendesen kinyílt volna.
-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #6623 üzenetére
Ja, a Zerok marha jol fordulnak, csak tulajdonkeppen ezzel az egy kepesseggel tudsz vadaszni es vedekezni is, mert baromi lassuak, egy jenki gep siman otthagy a fenebe
. De forduloharcra a Spit-nel is jobb, bar a Zerok legjavan a 20 mm-es mellett 7,7-es van, az meg nem tul sokat er. A Yakok meg Yer-2-esek ellen a 20 mm-es sem, leszikrazik roluk
. De az amcsikat elvezet nyirni Zero-val
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- VR topik
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest