Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
munnergep #5905 üzenetére
Nekem fullos, emelkedik, mint a barom. Bar 3000 m korul visszabb vesz az emelkedesbol vmiert. Vadaszokkal tenyleg ne jatszadozz, nem eri meg. Ez bombazok ellen van, amcsi bombazok rettegett ellenfele az 57 mm-es agyuval (utalom, mikor B-17-tel megyek, es egy Ki-102-es leszakitja a szarnyamat egyetlen lovesbol....
-
Atlantis
veterán
válasz
munnergep #5874 üzenetére
Én pont fordítva tapasztalom, tegnap nem bírtam lelőni egyetlen japán bombázót sem. Egyik esetben nem tudom, pontosan melyik típus volt, de Bf109 E3-mal vagy 2-3 percig kergettem, alulról-felülről-hátulról kapta a nyomorult, vagy 15 találat bement neki, 2 kritikus is és baszott leesni, közben velem mit se törődve lebombázta egyik bázisunkat. A végén meg feketére lőtte a motoromat és vidáman elrepült...szóval kemények azok a japán madarak, de még inkább szarok a német ágyúk...
Még AB-ben sem szeretek német géppel repülni, asszem lassan meg kell követnem a német gépek miatt fanyalgók táborát...
-
RG4L
őstag
válasz
munnergep #5826 üzenetére
Gratula! Ajánlok egy jó gépet SB-re: Bf 110. Van cockpit, tehát megadja a feelinget és van gunner ha vakoskodnál. Én ezzel a Bf 110 jószággal mentem életem első SB-jét, előtte test flight felszállás, minden sima.
Az első killem pedig úgy történt, hogy kiszúrtam egy baráti He 111 bombázót, akit üldözött egy Mig 3, ha jól emlékszem, de a Mig nem nézett hátra, én meg annyi lőszert beleengedtem hogy darabokra robbant a gépe. Büszke voltam magamra!
-
Colos1
őstag
válasz
+ az a BUGfighter egy cheater gép, engem G2 -vel utolért és lefordult. Az "utolért" még lehetséges, de a "lefordult" már inkább a nevetséges kategória...
Meg ez.
A gép statikai modellje, megpróbálom leírni, rajzolni jobb lenne.A szárnyak súlyvonala alatt van egy csuklós alátámasztás. Az alátámasztás előtt a súlypont, itt lefelé hat a gép súlyából eredő erő (G), amely k1 erőkaron M1=G*k1 nyomatékot fejt ki. A vízszintes vezérsíkon lefelé hat az F felhajtóerő, amely k2 karon M2=F*k2 nyomatékot fejt ki az alátámasztásra, amely a szárny súlyvonala.
Az egyensúlyi egyenlet: G*k1=F*k2. Ezt konyhanyelven: a gép súlya előrebillentené a repülőt, de a vízszintes vezérsíkon fellépő, lefelé ható erő ezt kiegyenlíti, így egyenesben marad. A magassági kormányzás úgy valósul meg, hogy ezt az erőt változtatod meg, a vezérsík íveltségének változtatásával, amelyet a kormánylapát mozgatásával érsz el.A vízszintes vezérsík a kormánylapátokkal együtt teljes, azok nélkül a felhajtóerő nem megfelelő, az egyensúlyi állapot nem áll be. Eredetileg a kormánylapátok nélkül a felhajtóerő túl kicsi volt, így a gép eleje a kormányelem sérülésekor lebillent. A biztonság miatt ezt később úgy csinálták meg, hogy a kormánylapát megléte csökkenti a felhajtóerőt (csökkenti az íveltséget), így anélkül túl nagy erő keletkezik, a gép felfele indul el a sérülésekor. Tehát összefoglalva: ha egy gépnek megsérül a vízszintes vezérsíkon lévő kormánylapátja, akkor az egyensúly felborul, nem tud tovább egyenesen repülni, vagy felfelé, vagy lefelé indul meg az orra.
Kivéve a fantasztikus, csodálatos, zseniálisan megtervezett B-25J, amely érzéketlen a vezérsíkokra. Ezt elküldtem BUG reportnak, de egyelőre nem jelenítették meg.
-
Volfram42
senior tag
válasz
Ezert morognak a simesek, hogy legalabb egy placeholder fulke legyen vagy ne mehessen az a gep amig nincs neki. Probald ki bombazoval nincs fulke es meg lovesznezet is van. Joy-al onnan nem olyan nehez vezetni aztan a masik kezeddel meg egerezel es leszeded az osszes vadaszt. Szornyu.
-
Szőrös
veterán
válasz
munnergep #5029 üzenetére
Ki-61-el ne menj forduló harcba mert az nem arra készült , az amcsik újabb gépei ellen csinálták szóval energia harcra kell használni. Az elején szerezz magasságot vele ( NEM EGYENESEN AZ ELLEN FELÉ REPÜLÉST JELENTI ! ) , nézz ki magadnak vkit aki nem vett észre , mással van elfoglalva és csapj le rá , aztán vissza a magasba.
-
-
RG4L
őstag
válasz
munnergep #4472 üzenetére
Meló miatt, pontosabban diákmeló. Igaz, hogy csak keddtől-péntekig van, de 4 nap alatt több mint 50 órám szokott lenni, nem csoda, hogy hulla szoktam lenni hétközben, hétvégén meg BreeeezzzZzzZeeeerRrRRRTtttt baszogatom.
Most is hol vagy fater, már nagyon hallgatnám a rageléseidet.
-
PAtr0n
addikt
válasz
munnergep #3623 üzenetére
Érdekes, én most értem haza szerverzárás előtt 5 perccel, de nem volt packet lossom, pont még tudtam indítani egy csatát, most nagyon jó voltam a Tigrincssel (csakis RB), bár ez lehet a mostani patchnek köszönhető, alig lőttem mellé, a távolságot is jól be tudtam elsőre lőni. Az eredmény: egy IS-1, kettő T-34, és egy SU-85. Mondjuk most taktikáztam is, nem mentem kos módjára előre. Még modulsérülést se kaptam, csak 2 láncvédő lemez repült le a macskáról
Bezzeg múltkor a troll SU-152 úgy kilőtte a láncot alólam, hogy majdnem 180 fokban pördültem meg full gázon. Aztán egy rohadt T-34 ki is végzett.
Azért érezni a peccsek hatásait, egyre jobb a játék minden tekintetben. Az fps kevesebb mint a levegőben, de ez érthető a sok növényzet miatt.JackFeryll:
Jaja, elég genyák a KV-2-ők, nem merek eléjük menni, amikor ott meresztik rám a nagy fejüket.De ha sikerül counterelned, végük van, detto mint a KV-1.
-
PAtr0n
addikt
válasz
munnergep #3502 üzenetére
Ment privát...Szerk:
Akkor a privát is tárgytalanVan úgy hogy biztonsági okokból letiltják a kártyádat, de másnap már tudsz vele vásárolni. nekem ezt a Citibank csinálta, amikor 3x egymás után vásároltam 1 nap. Aztán telefonon megbeszéltem velük, azóta ilyen gondom nincsen.
-
PAtr0n
addikt
válasz
munnergep #3157 üzenetére
Gyönyörűséges yellow nose, el is kámpicsiorodtam mennyire szép, még ennyi év után is.
De azért ne lehet panasz a game-re sem, amennyire optimalizált, legalább annyira szép is!
Mister_X:
Szerencsére azt már abbahagytam. És igen, elfogyott tőle neki is!A WoT a tipikus idegbaj, amikor törsz és zúzol. Jobb is hogy nem erőltetem már.
-
-
Wans
aktív tag
válasz
munnergep #2852 üzenetére
igen, ez az ún. boom and zoom. bf109-el én inkább magasról lecsapnék, és ha nem sikerült a dolog, akkor vissza a felhőbe (már, ha van felhő) azzal a lendülettel, amivel lejöttél. ha pedig mögéd kerülne, akkor ereszkedve egyenesen indulj el, mert elvileg a spitfire lassabb. (japánok ellen ugyanez bármely repülővel még inkább.)
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
munnergep #2584 üzenetére
Egy csapatban minden játékos ugyanúgy hozzájárul a gőzelemhez.Hogy ha te épp azt gondolod,le szedsz néhány tankot,de vannak mögötted,és az ellenfél mögött van a csapattársad,akkor csinálja azt,amit te is,hogy földi célpontot lő?Ezzel csak azt akarom mondani,hogy mindenki máshogy fog hozzájárulni a csapat győzelméhez.És egy csapatban mindenki,bármit csinál (kivétel,ha direktből le zuhan,ha saját csapattársat lő le,stb.) azzal már hozzá segítette a csapatát a győzelemhez.
Mondjuk nekem tegnap szerencsém volt,elég jó emberekkel rakott össze.Ha már ketten-hárman ki szedtünk 10-10 tankot,akkor király volt.A többiek addig foglalkoztak a repülőkkel.
-
ferero
tag
válasz
munnergep #2584 üzenetére
nekem 200-at sikerült össze kaparni. utolsó 1 órára csatlakoztam, mázlim volt. szinte domira rakott be végig. az meg hamarabb lemegy mint egy sima meccs. IL2-es YER2-es hozta a hozzá fűzőt reményeket, fighterekhez még túl álmos voltam. néhány korán kelő Magyarba is bele botlottam
-
Wans
aktív tag
válasz
munnergep #2384 üzenetére
igen, ahogyan taurus is mondta:
gép orrát lefele: "w"
-II- felfele: "s"
dőlés jobbra: "d"
dőlés balra: "a"
csűrés jobbra: "e"
csűrés balra: "q"
gáz: bal shift
gáz levétel: bal ctrl
kamera forgatása: nálam az egér oldal gombjai közül a fölső
ellenfél kijelölése: görgő lenyomásakb. ennyi, amit fontosnak tartok.
-
JackFeryll
őstag
válasz
munnergep #2359 üzenetére
Lehet nyerni, ha squadronnal mész. Egyéb esetben 0-át vagy 1-et dobó random függvény szerint alakul a győzelem, mert általában egyedül nem tudod eldönteni a csatát.
Ha bombázóval lebombázom a 3 kis bázist akkor is ugyanúgy veszthetünk. Egyedül már nem marad idő a reptér megsemmisítésére.
Mivel én 5-6 ezer méteren "dolgozok" bombázóval így a tankokat nem olyan evidens eltalálni 700+-os crew mellett sem, de ha csak a tankokra megyek akkor sem biztos hogy nyerünk.Ha vadásszal kilövök 12 gépet az se számít semmit. Ez mondjuk teljesen logikus mivel ha 10-szer lehet spawnolni akkor csak az ér valamit ha a bombázókat védjük vagy támadjuk, de ezt a játékosok 99%-a nem képes felfogni. (AB)
Egyébként a csata kimenetelét tekintve hasznosabb ha van 1-2 killem, de megvédtem egy bombázót. -
rollaz
tag
válasz
munnergep #2359 üzenetére
Amikor már ráuntál a bénákra, akkor eldöntöd, hogy kipróbálod az RB-t. Jó eséllyel meg is fogsz ragadni ott. Az arcod kisimul, idegeid lenyugszanak, ha játszottál néhány RB csatát. Bár azért oda is kezdenek felszivárogni a siemkák, de sokkal-sokkal jobb a helyzet, mint AB-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged