- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
Evvel vitatkoznék. Miután én csak nagyrészt bombázókkal megyek, így tapasztalatból mondom hogy egyedül az amerikai bombázók az OP-k. Vegyünk két egy tier-ű gépt. Nézd meg például a B-17-nek 5 lövésze van + a pilóta is tüzelhet. Evvel ellentétben a JU-88-nak van 3 lövésze és a pilóta nem lőhet (ez a valóságban mondjuk nem így volt). Tehát véleményem szerint csak az amerikai "B"széria az OP.
-
RG4L
őstag
Ez oké is, csak még mindig azt nem értem, hogy miért a bombázással lehet megnyerni a meccset? Úgy értem miért elsődleges küldetés az, hogy bombázd szarrá az egész térképet. Fakkidon például 3-4 B-17-es simán lehozza a meccset, 1 ledob két bázist, a másik 2-3 pedig leszórja a pillboxokat, miközben kb. halhatatlanok (=nehéz lelőni őket és inkább ők szednek ki téged), a ticket automatikus fogyásáról nem is beszélve.
A vadászok jelenléte ilyen szempotból totál felesleges és szintén totál felesleges dogfightolni vagy akármi. Például egyik tegnapi meccsen (Bf 109 F-4 szintén) volt egy 3 fős squad a csapatunkban, egy 4 fős az ellenségnél. Mind a három csapattársam mászott végig, megjelentek az első ellenségek, mondtam hogy másszanak tovább velem, mert láttam 5 fekete pontot az égen. Az 5-ből 1 levált és diveolt, a maradék 4, akik squadban voltak, maradtak. Felettük voltunk, a barmok persze menekültek a bázisuk felé anti air fedezékbe, ott kialakult egy nagyon jó 4v4 csata. Kommunikáltunk és élvezetes volt együtt játszani ezzel a 3 emberkével. Kettőt ki is szedtünk a négyből egy jó 5 perc alatt, meg kell hagyni jól védekeztek, miközben két B-25/PBJ takarította a pálya közepét. Tényleg volt csapatmunka, mert mikor pl. bementem támadni, majd visszaemelkedtem, próbált velem emelkedni egy P-63, felhúztam 80°-os mászásba a gépet, a P-63 korábban visszaesett, közben a másik 109-es rommálőtte stall közben, tehát tényleg jó volt, csak közben a többi ellenséges vadász és a lézerlövészek kivégezték a (feltételezhetően amatőr) csapatunkat, és megjelent másik 5 ellenséges gép a nyakunkban és leszedtek minket az AAA-val együtt (ami szintén egy vicc).
Még ha teszem azt lelőttük volna ezt a 4 gépet időben, a másik 4-5 ellenséges vadásszal nem tudtunk volna mit kezdeni, és akkor még arról szó sem esett, hogy mindenképpen vesztettünk volna a ticketek miatt.
-
Szőrös
veterán
Tegnap F4-el Málta, repkedek egyszer csak jön szembe egy Hellcat...na mondom ennek kampec , 20 mm + 2x15 mm neked reszeltek kölyök. Há' hogyne . Kapott hitet de ennyi.
Oké akkor loop mer' ementáliként azt biztos nem bírja és leesik.
Naja én kis naív... 1 loop még bírja ....2 loop még mindig....3 loop már ott is van a seggemben és az állítólag nerfelt .50essel tőből lekapta a szárnyam.
Anyád gazsi. -
-
Francia91
veterán
Na fullos lett a Bf 109 G-6-osom. Azt kell mondjam, hogy egeszen jo gep, ha megtanul az ember repulni vele. Lassabb, mint a BearCat meg P-51, de ha elkezdek emelkedni, lehagyom oket a francba (ugy, hogy fel van szerelve a 2x30 mm-es cannon)
. Ezzel tudok energiaharcolni, az FW-vel még nem.
Emelkedik, mint a barom, a 13 mm-es MG eleg az ellenseges vadaszokra, a 3x30 mm-rel meg tokeletesen lehet pusztitani a B-17-eseket meg B-24-eseket abban az esetben, ha a szarnyat lovom le. A testukbe belelohetem a komplett 30 mm-es gyujtemenyt, nem lesz bajuk
De jo gep nagyon, az amcsikat lehet daralni szepen, csak azt nem szeretem, mikor jet-ek ellen tesz be a Bf 109-cel... -
RG4L
őstag
Tudod/tudjátok mi a vicces ebben az egészben?
Múltkor linkeltem, ahogy lószart sem csinálnak a német 30mm-es lövedkékek, míg az amerikai 12.7 szétszed mindent. Dev szerverről volt a videó, jelentették, hogy ez még mindig nem oké. Telik az idő, jön a patch, ugyanaz marad minden. Mit csináltak edddig?Hogy van az, hogy mondjuk nekem nem szedték le a gépekről a engine throttle/injection modulokat és nem is kaptam kompenzációt, ergó nem kell újra kifejlesztenem őket, ahogy látom fórumon a többieknél?
Miért van az, hogy nem látszik melyik gépre van szerelve rakéta/bomba (tab gomb csapatnézet)?
Valami olyat is olvastam, hogy csapattárs AI egységek saját csapatra támadnak/lőnek a pillboxok?A lövedékek nagy százalékban csak szikráznak. Egyik meccsen (RB) a felszállásra 20 másopdercet kellett várnom (miután kiválasztod az üzemanyagmennyiséget stb.)
Japán 20/30mm ugyanúgy csak szikrázik, ráadásul ezt nem B-17-esen, hanem G8N1-en teszteltem.
Hogy tudnak olyan dolgokon is rontani, amihez elvileg (ismétlem elvileg) hozzá se nyúlnak?
-
RG4L
őstag
A Lassar responds szériát végigolvastam mindet, abban volt először, hogy nyár végére tervezik az 1.43-at, na most ki tudja hogy náluk az mit jelent. Időközben volt olyan, hogy "probably august", aztán már tuti csak szeptember. Közben jött ilyen infó, hogy 1.41.30 is lesz, ezt augusztusra írta Lassar, a dev szerver ugye valami 1.41.X vagy 1.41.30.X vagy tököm tudja milyen verziószámmal futott nemrég és meg volt nyitva a publikumnak is, ugye ez tartalmazza elvileg a német fegyverzetek javítását valamint FM és DM fixeket, de ez sincsen sehol. Szóval kb. hamarosan jön a kis patch, szeptember végére meg remélhetőleg az 1.43, év végére meg az 1.45 TALÁN, de nem hinném, csak abból gondolom, hogy sok gépre azt írta Lassar, hogy "til new year". Meglátjuk, de tényleg elég lassan haladnak. Ha már lassan haladnak, legyen ez egy jó patch!
-
RG4L
őstag
Igen, az 1.43-at szeptemberre, de mondták (speciel Lassar), hogy augusztusban kidobják az 1.41.30-at asszem, ami már tartalmazná a FM és DM frissítéseket stb. De ebből se lesz semmi. Igazából nem baj, ha dolgozniuk kell még rajta akkor csinálják, de minden örökkévalóság ezzel a játékkal.
Legalább most minden nemzet kapni legalább 3 gépet, Japán 7-et is elvileg.
Az 1.45-ben tovább folytatják Japán felzárkóztatását és csatlakoznak a Brit tengerészeti gépek, aztán a többi vegyesen.
-
Colos1
őstag
-
Atlantis
veterán
-
anytime
őstag
Értem, köszi, hogy összeszedtétek.
Én magam a csak "ide-oda repülgetős" stílusomban is látom és érzékelem, hogy kusza dolgok vannak, lásd a nap mint nap hátrányosan érintő BR rendszer, OP gépek, stb ...
Reméljük, lesz ez jobb is.Torz: mi ez a Clod? Adnál kérlek egy linket hozzá?
-
Volfram42
senior tag
Szerintem az MM valogatas nelkul mindenkit random szopat teljesen mindegy mivel mesz. A tobbivel maximalisan egyetertek.
A protoktol meg kiraz a hideg. A kovetkezo japan jettel felek kinyitottak Pandora szelencejet. Mar most tobb poszt foglalkozik azzal, hogy akkor legyen mar mas papirrepulo is benne. -
Volfram42
senior tag
Ne is mond anno beszerezem itt prohardveren 4kert egy cyber evo-t. Mondom ennyit nem sajnalok, mert lehet nem is fog tetszeni a repkedes. Most meg mar itt tartok. Mondjuk megragadtam egy jo lehetoseget. Jo aron vannak nagyon.
Viszot ami nekem jelenleg a legnagyobb csalodas a jatekban pont az ami miatt lenyegeben elkezdtem. Ez a mixed. En ezt vartam legjobban. Bf1942 ota nem volt igazi tobb fegyvernemes jatek. Erre itt meg igy elrontjak. Van meg a Heroes and Generals. Elegge igeretesnek tunt tamogattam is erre ahogy jottek a frissitesek ugy lett egyre arkadabb az egesz. Szoval az se jatszik mar a terveimben.
Lattam egy youtube-ra felrakott videot a Bos-ol ahogy zuhanas kozben minden nyekereg na ott elgondolkoztam, hogy lehet beszerzem azt a wt helyett. -
Atlantis
veterán
Lehetne úgy is, ahogy írod. Én viszont megértem azt a fejlesztői logikát is, hogy ugyebár az ő szemszögükből mi célja a játéknak? A bevétel. Miért fog fizetni az átlag játékos? Hogy németeket, meg japánokat lőhessen, ugyebár őket történelmi okokból nem nehéz utálni. Ha túl jók azok a gépek, akkor az átlagos játékos nem tudja lelőni, nem lesz sikerélménye, nem játszik, a fejlesztőknek meg elmarad a bűvös profit...
A való életben műszakilag jobbak voltak azok a gépek, egyfajta legenda övezi őket és itt jön képbe egy másik része a játékosközönségnek, aki ilyen-olyan meggyőződésből pont a német és japán gépeket óhajtja repülni. Valószínűleg belőlük realizálható a kisebb bevétel, ezért érezhetik néha magukat a bré rosszabbik végén.
A harmadik csoport meg a magamfajta balfasz, aki csak röpköd bele a világba különösebb filozófia nélkül és nagyon unja, hogy a másik két tábor folyton nyühög valamiért.
-
Atlantis
veterán
Ehh...tudod mit, igazad van.
Tessék a másik magyarázat: csúnya fejlesztők is biztos a német gépeket szeretik a legjobban, így azoknak a fejlesztésére szentelték a legtöbb időt, pechetekre így azok lettek a legrosszabbak. Kérjetek nerfet, hogy ugyanolyan mesebeliek legyenek, mint a többi nemzet gépei...bízom benne, hogy ezt a verziót a sok hobbináci is el tudja fogadni.
-
Volfram42
senior tag
Engem is lekapkod a légvédelem mindegy mivel megyek. Volt, hogy saberrel mentem 900km/h-al a fák szintjén és kiszedett a kiskocsi ami mellett elrepültem még csak nem is csaptam rá azt se tudtam, hogy ott van. Fene se tudja tök random az egész. Viszont Mind Szőrösnek és neked is igazatok van. Írták, hogy a nagyobb kaliberek bugosak. A németek pont ezt használják. Szerintem ez egy olyan probléma ami nem tűrhetne halasztást. Ezt azonnal meg kellene oldani. A bombázók dm javítását az 1.43-ra ígérik, a mikor meg szerintem szeptember.
Lehet az a baj, hogy túl hamar fedeztük fel ezt a játékot, ha két év múlva találnánk rá és próbálnánk ki akkor akár még minden jó is lehetne.
Ez a van néhány kedvenc gépem is jogos. Főleg simen. Reméljük amit fordítottam csatlakozási forma megoldja ezeket a gondokat.
Nekem az usa tengerészeti ág jött be nagyon japán ellen. Sajnos az is ritkán van. A ki61 is nagyon megtetszett míg a zérók nagyon nem jöttek be. A hayabusát meg úgy földhözcsapkodtam, hogy most sem értem mit rontottam el. -
Volfram42
senior tag
Arénaharcra van a normál, történelemre meg az event. Ezt megmondták. Az meg, hogy csak létszámfölénnyel nem igazán csak. Ha még csak az lenne akkor is a létszámfölény egy előny nem egy csak. Mint már írtam valahova ez nem protoss vs zerg játék volt. Az élet nem balanszol. Nincs költői igazságszolgáltatás és nem is Frank Miller féle 300.
Ha meg megkapnánk a történelmi hűséget és a 15-20 messzerre jutna 800 bombázó és ehhez elegendő vadászkíséret akkor meg azon menne a nyivákolás, hogy jaj igen ez történelem hű, de nem úgy ahogy ÉN akartam, mert ez a lényeg az ÉN. Mindenki sír a komet landolási bugjára, hozzáteszem jogosan. Fura azért senki nem panaszkodik, hogy a valóságban a hajtómű vagy ment vagy nem. Nem volt állítgatás. Itt van. Meg, hogy a 84% Hidrogén-peroxid képes a spontán öngyulladásra illetve bármilyen szerves anyaggal érintkezve azonnal ég. Mindenkinek van egy olyan történelem hű megoldás ami az Ő saját igényeinek felel meg. Csak szerencsére változatosak vagyunk úgy ahogy az igényeink is, ami itt persze hátrányt jelent.
Tudom, hogy vacak a BR rendszer. Én is inkább annak örülnék ha lenne 20 event aztán a normál csatákat meg hanyagolnánk, de sokan meg azt szeretik. Sőt én sem szeretem amikor a He112 B0-al repkedve vérengzenek körülöttem a kobrák és a corsairok, de ugyanúgy azt sem szeretem amikor az f4f-re vagy a spiti II--re csapkodnak a fókák meg a g2 messzerek, mert számomra egyik sem történelem hű. Szóval mindegy milyen nemzettel mész ugyan úgy meg tud szívatni a MM rendszer. Csak az emberek szeretnek vinnyogni. Én is, csak most már nem érdekel megyek egyet aztán kész. Néha írok a dühöngőbe, de akkor is mindig az idióta társakat szapulom, na azok fel tudnak húzni. Ha sakkozok és kikapok akkor sem borítom fel az asztalt, hogy de a te huszárod gyorsabb volt vagy mit tudom én. Pedig ott is van olyan aki panaszkodik, mert nem ő volt a világos és ezért kapott ki. Mi van akkor? Majd legközelebb ő lesz azzal akkor meg az lesz a baja.
Ez olyan amikor egyik csapattársam írta RB módban, hogy végigdarálta a 6 20mm-s fóka mindenét és túlélte sőt talán le is szedte a fókát. Örült, hogy jaj de jó. Aztán néhány napra rá meg hallom, hogy üvölt (Azzal a fókával volt). " HÁMÉ nem hal meg belelőttem mindent, nincs igazság, stb. A valódi tanulság az, hogy vacak a húszas és javítani kell, mert bugos. Neki az jött le, hogy szar a játék, direkt őt szívatja, meg mindig veszít. A néhány nappal az előtti esetre természetesen nem emlékezett. Szeretünk mi a fasz jó oldalán állni, csak azt hamar megszokjuk. A rossz oldalra meg sokáig emlékezünk.
A lényeg menni kell azt kész. Főleg ha csapatban mész akkor úgy is ledaráltok mindent. -
-
RG4L
őstag
Az F6F miért produkálja ezt a hangot ebben a videóban? Arra a hangra gondolok, ami hasonlít egy lövésre.
-
Szőrös
veterán
Ez még a jobbik eset. De azt nagyon nem szeretem amikor direkt nagyobb BR gépeket tesznek be kisebb mellé. Ahogy néztem jellemzően oroszok játsszák ezt el.
Hét elején is Mk IIb-t repültünk , szemben meg lazán volt G2 is . Na ez azért már durva , hiába 1 BR az eltérés nagyon látványos az előny a G2 javára . -
RG4L
őstag
Nekem csak 1-2 dolgot sikerült megfigyelnem a kicsillagozással kapcsolatban. Ha picit szleng módon beírod, hogy asszem, kicsillagozza, mert benne van, hogy 'ass'. A japán/japan/japanese szó/szavak is kicsillagozásra kerülnek, mert benne van, hogy jap, ami sokak szerint egy "negatív rövidítés" a népre.
Beállításokban egyszerűen ki kell venni a chat filtert, és mindent látni fogsz.
-
Volfram42
senior tag
-
-
Volfram42
senior tag
Fene se tudja ez megint a volna kérdés, nem tudjuk mi lett volna, ha elfogadják a hadüzenetet. Lehet jobb lett volna lehet nem. Ez megtörtént felesleges küszködni rajta. Háború kitört. Akkor abban a pillanatban az tűnt jó megoldásnak utólag felesleges ezen filózni, főleg annak a fényében, hogy az a része még mindig viszonylag konteó, hogy váratták, mert tudták, látták, de nem tettek semmit se. Nem ástam bele nagyon ebbe a részbe magam ezért én nem tudom eldönteni, melyik lehet a valós.
A messzernek olyan erős volt a szárnya, hogy még a futóműszárat se merték beletenni ezért volt ez a különleges megoldás. Persze a leszállást is problémássá tette. Ez előny is volt a vékony belépőél miatt és profil miatt nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezett. Tudott nagy sebességgel haladni, pont ezért. Külön kell venni a dinamikus és a konstans terhelés közötti különbséget. az, hogy te mennyivel zuhansz az konstans azt bírja arra van tervezve, de ha egy hirtelen dinamikus terhelés éri az már nem teljesen ugyanazt eredményezi. Ezért nem bírja a 20 milliméterest.
A vízszintes vezérsík is gyenge volt a korai verziókat alá kellett támasztani, mert nem tartották meg még magukat se.A technológiailag fejlett meg akkor függ mikor. Felváltva volt előnyben mindig az egyik fél. Hol ez volt fejlettebb hol az. Ez nem egy számítógépes játék volt, hogy a protosszok kevesen vannak, de erősek a zergek meg sokan és gyengék. Az egyik kevés volt, de erős a másik meg sok és erős. Nincs költői igazságtétel vagy balansz.
Én több okból szeretem az Szövi gépeket. Az egyik, hogy a hajókat imádom, ezért inkább a tengerészeti gépek felé húz a szívem. Az meg ott volt inkább. Japánul nem tudok zavar, hogy a felét se értem az írásoknak. Ok az is, hogy minden magyar némettel akar repülni ez valami fétis ami nem baj csak mellé folyamatosan hallgathatom az ősmagyar meg szélsőjobb hülyeségeket, meg , hogy ki kitől mit lopott el. Ez meg nem érdekel. (Volt rá példa, hogy egy bolond számon kérte, hogy merészelek amerikai géppel repülni amikor azok támadták az országot). Játszani szeretnék nem ilyenekkel foglalkozni. Így nálam ez egy bizonyos szűrő is. A másik, meg sok, változatos géptípus. Németeknél van kettő fő aztán ennyi. Azokat megtanulod és repülöd. Persze ide is kell a rengeteg gyakorlás és kitartás, de egyiket megtanulsz a többi változat meg picit más.
Még félreértés gyanúja se essék, nem lebecsülöm le ezeket a gépeket sőt, mindig megpróbálom tisztelni az ellenfelet, néha nehéz amikor a kifutón afk várja meg a csata végét, de a java ugyanúgy kivárta a sort. Gyakorolt szeretne egy jót játszani. Ezért is szerettem meg az SB-t, mert ez is egy szűrő nálam. Általában köszönök, is ha ismerőst látok. Nem mindig lesem, hogy kik az ellenfelek ezért néha ezt elmulasztom. Tegnap is kihagytam a köszönést nektek, amit restelltem is. Utólag meg már nem akartam pötyögni, gondoltam akkor már ti se a chat ablakot lesitek, hanem a horizontot. El is érkezett még egy ok. Tudom, hogy lesz mindig ellenfelem a hazai pilóták között. HIszen ha mindenki csak egy oldallal repülne akkor nem lenne ellen.On is legyek: Jön a a Skyraider és a Tigercat . Ó de várom. Imádni fogom mind a kettőt.
-
PAtr0n
addikt
Hát nekem special La széria hangja nagyon tetszik. Nem tudom mennyire élethű, de gondolom hogy az, ha már oroszok a készítők.
Az amcsi és angol motorok hangja nekem se bejövős, de a japánt úgy ahogy szeretem. Még szép hogy sportmotor hangjuk van, azokban már akkor is ott voltak a szeren. -
PAtr0n
addikt
Megnéztem, közeli a hasonlóság! Jó lett a játékbeli hangja nagyon.
3 éve voltam Stuttgartban a Mercedes múzeumban, ott fel volt lógatva egy második VH-s repcsi motor, nem tudom mibe gyártották pontosan, de úgy rémlik valamelyik vadászé volt az is! Ja és metszet volt, látszódtak a dugók is benne, de már nem emlékszem hány hengeres. Szép darab blokk volt. -
Malibutomi
nagyúr
Ez a "vannak titkos dokumentumok, de senki nem beszél róluk", meg "Hitler kivonult volna egész Nyugat-euróbából" nálam ugyanaz a kategória mint "a nácik a holdra települtek a repülő csészealjaikkal". Már bocs.
A másodikat remélem te sem hiszed el. Másrészt ki lett volna olyan barom, hogy elfogad Hitlertől bármilyen papírt, miután az oroszokat a megnemtámadási szerződés ellenére támadta meg?
-
Atlantis
veterán
Kissé Amerika-ellenesnek tűnik ez a vélemény. Órákon át váratták a követet? Ha Japán annyira becsületesen akart volna támadni, nem csak órákkal korábban küldte volna a hadüzenetet, hanem mikor elindultak a japán hajók Hawaii felé. Persze akkor oda a meglepi. Másrészt nem tűnik túl logikusnak, hogy ha valóban háborúzni akart volna Amerika, akkor a látszat kedvéért leamortizálja a csendes-óceáni flottáját és az első egy-másfél évben szándékosan teret enged Japán csendes-óceáni hódításainak.
Német békeajánlat? Melyik évben volt ez? Gondolom '43 környékén, mikor azért még nem álltak rosszul a dolgaik. Nehéz elképzelni, hogy abban a helyzetben valóban békét ajánlott egy olyan ember, aki a végén még a nem létező csapataival is támadni akart.
Persze tudom, Amerikát utálni egyfajta divat, 9/11 után is számos elmélet született, hogy mi is történt. Nincsenek illúzióim, nem szentek ők sem, de egyik mai vagy egykori nagyhatalom sem játszik tisztán, mert nem is lehet.
-
Volfram42
senior tag
Nyilván, de a hadszínterek miatt külön szokták venni. Ha lehetne az oroszt ki is hagynám, így is sok különböző gépet szeretnék megtanulni repülni az amerikai oldalon ami ugye rengeteg idő. Sajnos itt ilyenkor legfeljebb akkor mehetek ha veszek prém gépet. Bár a yak1 megtetszett. Szörnyű előre a kilátás, és nagyon kevés a lőszer, de tetszik a gép.
-
Volfram42
senior tag
Hu igy jartam mar en is. Legalabb ne lehetne teljesen atfesteni ezeket akkor latnam a szinebol. Van, hogy en is megkinalom oket. Tudtak a kockazatot.:-)
Bar egyik nap us/jap csataban us oldalon egy tars leszedett egy sajat wellingtont p39-el. Gondolom pont kritet lott neki messzirol, mert utana irta, hogy bocsi nem volt rajta kek iras azt hitte enemy. Hat egy wellingtont japannak nezni. Akkor kicsit kiabrandultam az emberisegbol.
-
Volfram42
senior tag
Angoloknal a sok kis kaliberben egy egy csobe azonos loszert pakoltak nem felvalltva. Melobol nem tudok pontos adatot, ha hazaerek meglesem, de valami olyamis volt, a ket szelso az jelolo, negy cso panceltoro ketto meg robbano. Illetve a tar vegeben egyre tobb jelolo volt igy tudta a pilota, hogy kb. Mennyi loszere van meg.
-
anytime
őstag
Kezdoknek AB-re, Te mit javasolsz, csak kivancsisagbol? Ha a mogottes tartalmat is megosztod (van idod es kedved leirni) nagyon szivesen veszem!
Meg lenne ket kerdesem is, mert latom, hogy a "szakmaban" nagyon otthon vagy
, lehet ez mar OFF.
1. Van ismereted hasonlo tipusu film(ek)rol tudomasod, mint pl. volt a Voros baro, Memphis Belle, stb ...?
2. Magyar nyelven milyen olvasnivalot tudnal ajanlani kezdoknek, ami inkabb erdekes tortenelmi jellegu konyv a repulesrol es a gepekrol, semmint nagyon mely szakmai ertekezesKoszi,
A -
anytime
őstag
Ezek szerint valamit rosszul nezhettem az adatlapokon, ranezek meg egyszer
Van egy Ki10-es gepem es fullosan 50 m/s felett van az emelkedese, de mondom, megnezem meg egyszer. Az igaz, hogy az egyeb nemzetek fejlesztett ertekeit nem lstom, csak az alap card-ot, lehet, ez mas gepek eseteben tobb lehet. Mivel szakmai elokepzettsegem nincs, igy csak az adatlapra hagyatkoztam.
Ma repultem parat, nyilvan, ez nem sok. Olvastam mas forumon, hogy kezdoknek javasoltak a japo gepek, mivel a vizszintes manoverezokepesseguk talan
nekik a legjobb?
Azt latom, hogy minden gep TENYLEG mas es mas, elonyokkel es hatranyokkal ....
Mit ne mondjak, nem egy komoly tuzero az a Type89 ....
Persze, csaponghatnek a nemzetek kozott, de maradok, az elso ket tier-t kifejlesztem itt, aztan atmegyek a tobbi nemzethez is az 1-2 erejeig es akkor lesz valos osszehasonlitasi alapom.
Meg egy kerdes, ha a mostani alapgepet a hangarba kuldom egy change vehicle utasitassal, akkor az uj gepre tok kezdo crew kerul vagy a mar nemi fejlesztessel biro szemelyzet jon velem?
-
anytime
őstag
Hi!
Ehhez nem kell a mérnöki diplomám, hogy megállapítsam, mérnök Úr, meghajlok a tudás előtt!
Köszönjük!
Egy kérdés még, ha pl. egy orosz bombázóval vagyok SB-1 RB-ben és a 4 darab bombám ledobtam, akkor visszamehetek a repteremre és feltöltik a bombarekeszeket újra?
Köszi,
A -
Napfénysüti
nagyúr
-
Bingisz
addikt
De itt most nem a CBT szervert nyíratták ki, hanem az air force rendes szerverét.
Ha ilyeneket akarnak, akkor nyissák meg egy hétvégére a nightly szervert és terheljék túl azt.
Amúgy meg ők is tudják már elég rég óta, hogy ~65k embernél omlik össze a szerverük.
Fel kellett volna készülniük, bár ez tény, hogy a kiadók kb.~0%-a teszi ezt meg. -
bullseye
addikt
Kimaradt egy pár év, de azért elég sokat szimulátoroztam régen, úgyhogy alapvetően tudnék repülni + amúgy tesztben kezdtem a beállítások miatt. Egyes szintű USA vackokkal mentem, de ellenem is azok jöttek, elméletben egyenlők lettek volna az esélyek nagyjából.
Majd egyszer lehet kipróbálom az RB módot is, de ahhoz tutorial kellett volna, amit már rég végigmentem, csak a Steamre valahogy nem vitte át. Első felindulásomban szépen töröltem az egészet. Nem vagyok biztos benne, hogy muszáj átküzdenem magam a kezdeti nehézségeken, hátha aztán jobb lesz. Egy csomó játék akad, ami már az elején is elég jó.
-
bullseye
addikt
Kösz, de sajnos az kevés volt
Multipliert kellett még feljebb rakni 1.6-ra, hogy jól menjen.
Nem érte meg a vacakolást, mert ez a játék még mindig nem fekszik nekem. Én lövöldözök valakit kis sorozatokkal, és szinte semmi, engem viszont egy rárepülésből kiszedni. Akár egérrel, akár joyjal. -
Szőrös
veterán
"Mire mögé kerültem a légvédelmünk lekapta "
Meh ne is mond , másik meccsen 3an kergettek , szépen elcsaltam őket saját bázis felé. Gondolván majd a légvédelem leszedi őket mert engem mindig lekapnak.
Tekeregtem össze vissza de túlspiláztam és szép fejre álltam pont a kifutó mellett de nem haltam meg .
Aki a seggemben volt az lezuhant , aki az ő seggében az előző maradványába rongyolt , aki a mögött azt meg leszedte a légvédelem.
Már kezdtem örülni hogy nyerünk ( volt 2 killem ) vártam szépen a javítást fejjel lefelé erre az npc-k behúzták ellenfélnek a meccset. -
Szőrös
veterán
AB-ban szerintem nem nagyon használnak joy-t , trimmeléssel meg pláne nem foglalkoznak.
Tegnap mentem SB stalingrad eventet F4 meszával ( gunpodos ) hát agyf@sz kerülgetett. Társamat kergette egy SU-2 én meg szépen ráálltam és adtam neki a 3x 20 milisből , találat bement de nem esett le e a mocsok ( persze hogy nem , sztállinium mindent kibír ) az a szar meg a faroklövészével szépen megszegecselte a jobb szárnyam. Hazafelé vettem az irányt de úgy billegtem hogy alig bírtam fent tartani. Ott imádkoztam hogy a földi erők nyerjenek már , ne kelljen így leszállnom aztán végül is bejött , npc-k megnyerték a csatát nekünk.
Mondjuk előtte a LAGG-ot kigyújtottam , szép látvány volt.
-
Revolit
senior tag
Hát igen, igyekszem így csinálni, csak vagy túl nagy szögben érkezem meg, vagy az istennek nem akarja érinteni kifutót a futómű, és akkor lebillentem, aztán már hajlik is
De már egész jól megy, kezdek ráérezniAmúgy javítsatok ki ha tévedek, de én úgy tudom, hogy pontokat 3 féle képpen lehet elfoglalni. Vagy egy barátságos földi jármű ott van a foglalandó pont mellett (sokszor oda tartanak a földi járművek), ezért is kell kilőni, ha ellenséges jármű van a környéken. Bár itt nem teljesen világos számomra, volt, hogy már úgy foglaltunk repteret, hogy volt földi egység. Viszont volt, hogy társ leszállt, és ott állt ellenséges reptér közepén, én meg pont attackerrel voltam, úgyhogy kiszedtem azt az egy nyamvadt földi egységet, és máris elfoglalta repteret, de addig nem
És a harmadik módja, ezt mintha olvastam volna valahol, hogy ha legalább 3-an vagytok a pont felett és nincs ellenséges egység, akkor is elfoglalja? Ebben tényleg nem vagyok biztos, és nagyon példát se láttam rá... talán ez azoknál igaz, ahol így pöttyözve van reptér környéke, és a pöttyözött részben kell lenni x magasság alatt.
szerk.: Ja! és SB-ben fogalmam sincs, változnak-e ezek a szabályok.
-
-
Revolit
senior tag
Ezek már durva dolgok, ezt úgy tudnám elképzelni, hogy akkor ez lenne SB amit leírtál, RB-t meg közelebb viszik SB-hez. Pl bevezetik cockpit view-t, instruktort tényleg minimálisra, ilyesmi. Ab-t meg elviszik kicsit RB felé. Leginkább itt elég lenne fizikát jelenlegi RB-s fizikára belőni, mert az szerintem siralmas, hogy 700-al zoomolok, felrántom gépet, és ellen simán tapad rám és szitává lő... na ne máá.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest