Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PAtr0n

addikt

válasz Crowent #6127 üzenetére

Látom, nem nagyon foglalkozik veled a kemény mag, így leírok pár tippet.
    USA a lehető leggyengébb az elején azzal a Peeshooter nevű rettenettel. Próbáld meg átszenvedni magad rajta, aztán már jönnek jobb gépeik is. Ha sikerélményre vágysz rögtön az elején, akkor az I-15-ös orosz biplanekkel menj, nagyon fordulnak, és nagyon sok skulójuk van. Én személy szerint a He-51-es német gépeket is szeretem, sőt a japán Ki-10-esekkel és Brit Gladiator, Fury gépekkel is egész jókat lehet menni.
    Ha rangsorolni kellene őket tűzerő, és manőverezhetőség szempontjából, akkor ebben a sorrendben ajánlottak:
    1. I-15 (orosz) 2. He-51 (német), 3. Ki-10 (japán) és az Angol Fury-k és Gladiator. 4. egyértelműen a fostalicska Peashooter (USA). A lőszereket se mind1, hogy válogatod be, vannak kifejezetten páncélozott járművek elleni skulók, ileltve olyanok amik főleg repülők ellen hatásosak. Ezekről bővebben a hivatalos oldalon tájékozódhatsz.
    Ez a lista szigorúan az Arcade irányítás alapján készült, Realistic és Simulator módban eltérő a fizika! A DM model elvileg egyezik, tehát a különböző módok csak az irányításra, és a gép bizonyos hatásokra való mechanikai viselkedésére vannak hatással! (pl. olaj felforr, hirtelen emelkedés, vagy zuhanás hatására megszűnő befecskendezés, nagy sebességnél, hirtelen fordulásnál leszakadó szárny, a gép húzása eltérő bombateher esetén stb...).
    Ezekről a szakik többet tudnak! ;)

Ha van még általános kérdés, bátran tedd fel, én szívesen válaszolok. ;)

Új hozzászólás Aktív témák