Hirdetés

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • Apple iPad Air 13” (M2, 2024) - a méret a lényeg

    ma Nagyobb lett a kijelző, megörökölte az M2-es chipet és 128 GB-ra nőtt az induló tárhely. Mi kellene még?

Új hozzászólás Aktív témák

  • Colos1

    őstag

    válasz Volfram42 #5375 üzenetére

    Szerintem humánusabb módja is lett volna meggyőzni a népet, mint hagyni porrá bombázni egy komoly bázist.
    Amúgy mielőtt félreértetek, a Messereim Custom festésén nincsen rajta az a bizonyos kereszt alakú jelkép, nem vagyok "olyan" :D

    A valóságban nincsen bajom sem az oroszokkal, sem a japánokkal, sem a németekkel, csak az amerikaiakkal.

    A WT -ben meg azért favorizálom a németet, mert technikailag mindenkinél évekkel előbb jártak. Az Oroszokat még bírnám, de csak akkor leszek hajlandó orosz géppel repülni, ha azok is olyan realisztikusak lesznek, mint a német gépek. Ez így rohadt idegesítő, hogy a karosszékbe - a LaGG -ot nevezték így a német pilóták - , amely fából készült, 10 darab 20mm -es robbanó lövedéket lövök bele, és semmi baja... A valóságban 1-2 db 20 millistől olyan sérülést kapott, hogy repülésképtelenné vált. Az orosz 20 millis meg azonnal leszedi a Messer szárnyát, pedig a Messereknek különösen erős volt a szárnyuk, mert a lamináris szárnyprofillal zuhanásból 800 km/h -t is el lehetett érni, és ha ilyen sebességnél a pilóta felhúzza, akkor azért kell a szárnynak némi szilárdság.
    Az FW -k viszont baromira el lettek cseszve. Az FW-190 jobban fordult, és jobb manőverező képessége volt, mint a Spitfirének (!!!!) WT -ben meg lehet próbálni, hogy hogyan fordul. :W Kb sehogy :O
    Az angol és amerikai gépek is picit túlzottak, de az közelebb áll az igazsághoz. Csak némely gép emelkedése és fordulékonysága papír szerinti, a valóságban nem tudtak ennyit. Az orosz gépek a papírforma szerintinél is többet tudnak.

    Érdekes amúgy, hogy a Messereket folyton piszkálják, hogy realisztikusabb legyen, pl. a belső hangjuk hangfelvétel alapján készült, és nincs még egy olyan gép a játékban, amelynek ennyire élethű lenne. (Ez egy eredeti felvétel, hallgassátok meg, majd menjetek egy kört BF109 -el, de jó minőségű hangcuccal hallgassátok)
    Már felmerült bennem, hogy ezeknek ez a kedvenc gépük, ezért folyamatosan javítgatják a flight modelljét :DDD Csak a többi gépét is hozzá kellene állítani.

    Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

Új hozzászólás Aktív témák