- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
-
csongi
veterán
Biztos nálam van a baj. 20 csatából 4 győzelem.
Ellőt váltóval tovább megy, fekete ágyúval kilő.
Kilövi az irányzóm, és robban a tankom.
400mm átütéssel oldalba 5 lövés kell bele és nem biztos hogy meghal. Nem látható a lövésének a füstje sem. A spot 6mp múlva le esik róla. Képtelen szögből kilő közvetlen 100mre. Csak a parancsnoki figyelő látszik.
Távoli tank egy helyben áll, és megjelenik majd eltűnik a textúrája.
Level 20-50 játékosok pár napos játékidővel 9,7 be nyomják Olasz Német Orosz.
A brit tankoknál üres lőszertárolók felrobbanak. A gumikerekes járművek gyakorlatilag fék nélkül vannak.Egy lejtőn vissza gurul. Képtelen elindulni.
Csak balfaszokkal tesz egy csatába? Vagy csak én vagyok béna, De akkor legalább több nyertes csat lenne, vagy nem?
Ezeket a szerencse intézi nekem?És sorolhatnám még.
Nem néha van ilyen. Minden egyes csatába ilyen van. -
csongi
veterán
Hat akkor azoksem erik el BBB kategoriat? :D
Ma mar a WarZone es tarsai tarolnak.
Ezzel a jatekmoddal is probalkozott a WT :D.
Szanalom.Fejlodesnek neveznem, ha lenne dinamikus spawn, kb mint a BF.
Ezt az MMO szarsag egy reszet elhagynam.
Fejleszzek loszert egy Teknihahoz?
Uram atyam!.
Br rendszer teljes attolgozasa.
Mapok fejlesztese.
A CW rendszert lehetne kukazni. Es modernizalni.
Az UI-rol nem is beszelek. Agyfasz katyfasz. :D.
Elmaradott. Mar akkor az volt, mikor megjelent.Semmi fejlodest nem csinalnak. Jon egy patch, ez tele van jarmuvekkel, majd annyi bug jon vele, hogy honapokig tart vissza takolni a patch elotti allapotba.
Es ugyan ez ujra es ujra. :D.Pont annyit fizetek erte, amennyit szamomra er.
Egy lyukas garast sem. :).Egy jellemtelen fejleszto es uzemelteto a szememben az egesz banda.Tudom, akkor minek jatszom vele....stb.
A helyzet az, hogy az, hogy az ingyenes jatekosok nelkul bezarhattak volna mar az egesz gamet.
Szoval az ingyenes jatekosok eleg sok penzt termelnek nekik. Igy elmondhatom a velemenyem. :D.Ha valakinek nem all ossze uzeltileg az free jatekos penztermelese, egy kicsit gondolja at az egesz uzleti modelt.
:D -
Alg
veterán
I5 4670 + 1660Ti (LOL, ez utóbbit novemberben vettem újonnan 220EUR-ért, most kb. a duplájáért tudnám eladni)
Én nem a hardverrel van a baj, van hogy 1 órát gond nélkül megy 40-60 ping, 0 PL, közben a háttérben a chrome megnyitva egy lappal, nem csinál semmit.
Aztán gondol egyet, PL15%, ping 300ms, akad minden -> alt+tab, chrome bezár, varázsütésre egyből jó megint.
-
SpaceJam
aktív tag
Jó, de mondjuk egyáltalán nem mindegy, hogy melyik, milyen oldalakkal, milyen procival, és hogy SSD-n van-e. Gondolom, nálad többminden stimmel, míg mások 2 magos, vagy gyenge 4 magos prociját erősen megterhelhetik, ha az adott weboldal éppen adatokat csere-berél. A HDD-n kerregőkről nem is beszélve.
-
Alg
veterán
Mindenképpen kellett még egy Me 262 a németeknek, gondolom picsogtak a népek hogy a német ág nem kap mostanában semmit, úgyhogy bedoptak egy újabb CRTL+V gépet.
Szerk: főleg hogy ez elvileg vadász-bombázó (JaBo: Jagd-Bomber)...
Bár van még lehetőség bővíteni, ha jól tudom R8/R9 verzió nincs a játékban, azoknak volt levegő-levegő rakétájuk
-
Francia91
veterán
Mondjuk a top tier tank meccsek eddig is ezt a határt súrolták már... Pár darab Ka-50 és Ka-52 egy meccsben, állig felfegyverkezve kezdenek, és 2 perc alatt kiirtják az ellenséges csapatot, a csatatértől 8 km-ről röhögve... Visszatértem 9.3-as tankmeccsekbe, eddig még nem találkoztam Ka-50-essel és 52-essel, még tűrhetően játszható így a 9.3. Fentebb nulla
-
KROK640
nagyúr
Egyébként ezért is óriási, hogy most már nincs az eredmény kijelzőn az ember neve, mert ugye így nem evidens, hogy kié is a kép.
Nem értem egyébként miért jó, hogy a GUI folyamatosan butul, de ez is csak alátámasztja azt, amit már régen leírtam, hogy sajnos a játék egy ideje folyamatosan csak szarabb lesz.Komolyan vissza gondolva, az 1.69-et kérném vissza, simán feláldoznám érte az ABben amúgyis elcseszett francia és kínai fát.
-
BoB
veterán
K/D arányaim:
T-72B3: 0.87
T-90A: 0.78
T-80U: 0.53Ariete: 1.81
Az Ariete-hez képest (ez van meg más nemzettől ami top, így itt van összehasonlítási alapom) az összes orosz top tank egy igazi rakás szar, amikkel még mindig csak azért szoktam játszani mert kinézetre bejönnek. Az egyetlen jó cucc a Tunguska.
Alg: küldöm a pénzt
-
SpaceJam
aktív tag
Utánozva a Do 335-öket?
Közben én is repültem egyet: imádnivaló, hogy jetként propok ellen indul főleg.
-
SP4C3
veterán
én a grafikával eddig is elégedett voltam, le a kalappal, nálam relative jól fut a játék.
úgy 3 éve a grind-ra panaszkodok, egyszerűen fájdalmas. Abramseim semmit sem érnek heatfs-el, most az apfsds-t is ki kellene húzni... Számomra már csak pár tank és pár tier szórakoztató, pedig lenne potenciál a nagyobb tier-ekben is, de ka50... -
csongi
veterán
Baz.
Sajnos az eletben is kepes egy heli, kiirtani egy harkocsi szazadot. azert eleg furcsa volt, hogy nem kapott talalaot. Ebbe a BR-be mar nem lehet ennyi kancsal egy csoportba.
A jatek rakfeneje, hogy nincs ballance. Illetve a jarmuvalasztas modja is elore eldonthet egy csatat. -
Francia91
veterán
Nagy reményeket fűztem hozzá, mikor meglett, saját BR-jében még állta is a sarat tisztességesen, de ahogy fentebb dobált, egy darab fostalicska lettem, egylövéses mindenkinek... Mintha egy lomha szar BT-5-össel kínlódnék. Azóta meg a javítását is felnyomták csodálatosan, hogy ne csak 1 lövéses legyél, de fizess is jócskán a javításért...
-
csongi
veterán
-
Alg
veterán
Az a baj, fordítva ülnek az emberek a lovon.
Mindig csak az új játékszer kell, az e-peen növelés hogy neki megvan a legújabb cucc, közben meg egy szenvedésnek élik meg a "játékot".Pedig nem az a lényeg, hanem hogy élvezd a meccseket, jól szórakozz, az hogy időről időre ezt újabb játékszerekkel teheted, csak extra. Ha ez nincs meg, akkor tényleg ott kell hagyni és keresni más szórakozást.
-
-
KROK640
nagyúr
Nem értek veled egyet. A kettő teljesen más, és totál megfér egymás mellett. Egy fárasztó nap után ha laza lövöldére vágysz az arcade tökéletes.
Egyébként az az előnye megvan, hogy egyszerre több gépet is tudsz fejleszteni meccsenként, illetve pl a backupnak is van értelme. Lehet olyan taktikákat csinálni meccseken amiket RBben nem. (pl a létra kihozás. Mondjuk vagytok ketten, egy hoz bombert egy kiséri. Ha a bombernek annyi a másik hoz bombert az előző meg vadászt, értelemszerűen működik 3-4 fővel is)
Az AB beli meccsek jóval akció dúsabbak is, szemben az RBvel (ahol a fél meccs arról szól, hogy a spawn pontról haladok az ellenség felé, vagy épp bombázás után vissza a bázisra, meg leszállni, mert ugye máshogy nincs újabb bomba).Megvan mindkettőnek a szépsége, nem merném kijelenteni, hogy egyik vagy másik jobb. Ezzel le is zárnám az AB vs RB vitát
-
Kempetlen
tag
Semmi sem jobb – így pontos. Változott, de nem jobb. Akkor meg minek változtatni? Nyilván nincs nagy hatással a játékra, de hogy 2020-ban egy stilizált pöttyel kell valamit jelezni egy elavult táblázatban, az azért kevésbé szívderítő, főleg grafikus szemmel. Egyszerűen szánalmas, hogy 5 percnél nem szántak többet a dologra, avagy amikor a progamozó próbál valami grafikát összebarkácsolni az ötletéhez.
Nagyon ritka az a programozó, akinek van grafikai érzéke is, pedig egyedül csak ők képesek jó UI-t gyártani, vagy akkor, ha van a csapatnak egy jó art directora. A játékoknál jól látszik, hogy melyik milyen munkát végez. A gallydzsinék szerintem a szakterületről se hallottak még, nemhogy alkalmazzák a megfelelőt. Ha így tettek volna, akkor nem úgy nézne ki a terep, mint valami röhejes makett, ahol se a sebességek, se a méretarányok nem stimmelnek (legalábbis repülős oldalról). De ezt már alapjában eltolták, ez a része már sosem fog változni.
-
Kempetlen
tag
Eddig legalább nagyjából lehetett látni, hogy hány bomba és rakéta pakolódik fel (a piktogramokból meg egyértelmű volt a választás), most meg nézem a kibaszott kerek ikonokat és találgatok. Más játékban oldalnézetben képesek ábrázolni a felszerelést, nem szemből, mint valami retardált orosz... oh, wait.
És még ha egyből írná, hogy gyorsan átpörgethessem az infókat, de nem, mindenen van fél mp delay, sorváltáskor meg gondolkodik, mert pár bitnyi infót egyszerűen nem tölt be előre, és másodpercek telnek el, mire kiírja a totálokat jobb felülre. Ez mi?! Minden, csak nem tervezettség.
-
KROK640
nagyúr
Igen, ez a videó szépen összefoglalja azt is, hogy egyszerre 5 nemzet kapott F104-et. Látzsik h most csinálták meg.
Lényegében még a látszatnál is jóval kevesebb új gép lett. (mert volt nemzet ami meg Sabre-t kapott ami rég benne volt a játékban)
Egyébként ezekben a magasságokban már a German fa is kezd copy paste lenni, Sabre, F104, meg Migek, meg G91 ... -
csongi
veterán
Ugyan az kellene mint Tank reálba.
KROK640 : A Játék idióta megoldása. Teljesen más rendszerbe kellene a játékot futtatni reálba.Kempetlen:A többi Olasz, Német fegyverek a gyengék?
Ne már... Próbáld ki a Brit fegyvereket, aztán majd látod, milyenek a német olasz fegyverek.
Illetve a G56, ahogy mondtad egy ingyenes prémium. 6,7be lenne a helye, és mehetne a Jetek ellen. -
Francia91
veterán
Azért írtam én is, hogy szerintem nem jeteznek sokan, mert akkor nem mixed csatába rakna be, hogy 4 azonos nemzet megy ugyanazon 4 azonos nemzet ellen.... Akkor rak be így meccsbe, ha nincs elég játékos. Reál tankban néha 7.0-ban csinálja ezt, de szerencsére ritkán. 7.7 és 8.0 jet meccseknél majdnem minden meccsen. A 2 db B-57-est kifulloztam, ezen meccsek alatt jó ha 2 olyan meccsbe adott be, ahol más nemzet ellen mentem.... F9F-nél és F-86 Sabre-nél ugyanez volt a helyzet, amcsival mentem amcsi ellen reálban....
-
frame>24
addikt
Hm. érdekelt volna, mit akartál, de jöhet privátba is.
Más: nekem van 416 db csata SB-n propelleres gépekben. De NEM bombázókban, azok pont "OP-nak" tekintettek SB-n, mert a gunnerek aránytalanul erősek. Viszont elismerem, hogy a leszállás nehéz lehet.
Egy-egy jól sikerült enduring confr. nagyon sok RP-t hozhat, de a mód nagy része dot-vadászat, és úgy láttam, továbbra is nagyon sok eltűnő, invalid pötty van a játékban.Szóval, én inkább arra használom, ha stock állapotban valami vérszar gépnek meg kell adni az első pár modul lendületét (SB-ben nem érződik a stock szindróma, sokkal inkább a ki-lát-meg-kit dönt).
-
csongi
veterán
Ilyen ez a szartander. :). Egy parazor en is toroltem az evek alatt.
Most a korona helyzet miatt vannak olya jatekosok es szazadok, hogy csak pislogok. Mikor gyanus csoda dolgot muvelnek, megnezem azbadatlapjat, es ha kell visszanezem a videot. De mar az adatlapjabol kiderul, milyen szponzora a gajinak. :).
Elengedem, ugysem tudok ellene tenni semmit.
A tobbi se sokkal jobb.Minden online jatekba ez megy. Ahol megveszed, ott a csalas megy. Itt a magas befizetok vannak vedelem alatt.
Utoljara 400 jatekost bannoltak. Volt mikor irtam a reportolt jatekosok nevet. Voltak a bannoltak kozott olyanok akik a listanom szerepeletek.Szovetseges oldal agyhalott. A fizetosok jelentos resze Nemet olasz agat viszi a levegobe. Foldon a Nemet, Orosz. Most meg megy penz szoras a svedekre.
Alapbol ott kezdodik a jogserelem, hogy kiveszik a tankokat repuloket a techtree-bol.
Ez mi mar? :).
Olyan eszkozok jelennek meg, amiket nem talalsz a faba.
Elmennek a picsaba. :).
Jarmuveket modositanak kenyukre kedvukre, tolovatnak b.r-bol le fel.Penz penz penz. Ez a jatek mozgato eleme.
B.r 2.7 be felig teli csatak vannak. De 4.3 korul vagy feljebb meg teli van. Ez ilyen. Ugralok a br-ek kozott, ott jatszom ahol eppen lehet ertelmes koroket menni.
2 vesztes agyhalott csata utan, valtok br-t nenzetet, vagy lemegyek a foldre.
De sokat segit ha van csapat, foleg olyan csapat, akikkel egyutt is lehet harcolni erdemben.
Ott mar egyenlobb a kuzdelem. Nehez de izgalmasabb csatak azok. :).Francia91 is egyedul repul. Rohadt nehez, es nagyon ritka mikor normalis egyutt allas van.
Mar 2-3 csapattaggal le lehet hozni egy csatat.
Persze ez sok egyutt toltott ora, es tapasztalat szerzes eredmenye.
Majd vissza telepited. :) -
SP4C3
veterán
Érdemes, csak szopni fogsz, mint a kismalac.
Tiszta szégyen eredmények...Most látom, találtkolléga csak repcsizik, ott is 109-esekkel. Na az mégnagyobb szégyen.
-
KROK640
nagyúr
"2013 óta nagyjából az idő felében volt prémiumom. Az eltel 6 év alatt a prémium és nélküle való játékban konkrétan zéró különbséget fedeztem fel."
Ezzel szerintem egyedül vagy. Az ismerősi körömben akik játszanak, mindenki pont ugyanazt mondja amit én., De ezzel nincs is gond, csak így pay to win.
-
frame>24
addikt
Nyilván irónikusan írod, ez elég stabilnak tűnik, + egy 2017 közepi mélypont óta inkább növekszik. (mondjuk pl. én nem Steam-ről vagyok)
A "B" jelezné a tankok bevezetését, ha jól látom. Még az lenne érdekes, mi a megoszlás a tanker <---> pilóta állomány között, de gyanítom, a tankosok vannak többen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Windows 11
- Tőzsde és gazdaság
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest