Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagy a csend
Kinek van már meg a magyar ág?én még nem kezdtem el vagyis elkezdtem Tier1 Rang1 vagyis az elejét de annyira szarok az átütések hogy nem volt sok értelme eledelnek bemenni xD
(valamit amúgy is állítottak mert a 70mm orosz csoda BR-240 se 1shot 1 kill az hova tűnt meg elakad az micsoda
kicsit nagyon nerfeltek mindent most már 100 lövés lett a csöves APBC-vel mert a fele lövés olyan mintha kavicsokkal dobálnék
ezek a szutyok olaszok meg azt használják itt az elején legtöbbet vagyis az van csak :/ +kis átütés bravó
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
kicsit nagyon nerfeltek mindent most már 100 lövés lett a csöves APBC-vel mert a fele lövés olyan mintha kavicsokkal dobálnék
ezek a szutyok olaszok meg azt használják itt az elején legtöbbet vagyis az van csak :/ +kis átütés bravó