- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
laskr99 #7473 üzenetére
Hát szerintem én sem fogok kínlódni, mert főleg nyílt pályán csak a kempelés megy, meg a szemmeresztés, értem én, hogy ez valóságosabb, de az ember játszani, szórakozni szeretne ... meg haladni fejlesztés és kredit ügyben is ... szóval visszamegyek a sötét oldalra
, mert ez nem nekem való
-
maximilian4
addikt
válasz
laskr99 #7458 üzenetére
Nem kamu, de nem akartam rinyálni már többet. T-34 85, A-s lőszerrel egymás után háromszor pattantam le full oldalról, gyakorlatilag derékszögben. True story. Azt hittem felrobbanok. Aztán lenyugodtam.
Vagyis pontosításként: Nem minden esetben pattant le, hanem egyik esetben piros lett a lánctalp (haha), más esetben besárgult vmelyik legénységi tag, meg egy esetben lepattant.
-
milkabrams
őstag
-
Francia91
veterán
válasz
laskr99 #7339 üzenetére
Vagy itt vagyok 6.7 brittel a 7.7-es M103-as csapattárssal...
Tessék, a 6.7-es brit presetemmel a pofámba röhög a 7.7-es IS-4M....
(#7346) Malibutomi
Fórumtársnak válaszoltam arra a reakcióra, hogy Őt nem dobálja fel....
Amúgyis a héten törlöm ezt a szemetet, nem lesz ez jobb már. Ahelyett hogy helyrehoznák az elcseszett dolgokat, csak fossák az új járműveket, de érdemi fejlesztést nem csinálnak
A hivatalos fórumon nagyban szarnak arra, hogy Te mit írsz. Írtam grafikai bugjelentést, erre elküldtek egy sablonválasszal. Nem foglakoznak ezek semmivel sem, csak ami nekik jó -
SP4C3
veterán
válasz
laskr99 #7279 üzenetére
Én spec task-nak nehezebbet adott, mint a sima napi task...
Chaoss - Hát én nem használom, az nélkül is el tudom találni, töredéke idő alatt, mintha majomkodnék a méréssel. Majd ha lesz gépi távolságmérő, akkor majd használom azt, ami azonnal folyamatosan kiírja milyen messze van.
-
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
laskr99 #7174 üzenetére
Pedig letezo problema.
Majd nezd meg abandoned factory eszaki reszen van egy csomo fal, amik csak akkor latszanka 3rd person nezetben ha kozel ersz, agyu nezetben latszanak, de kulso nezetben nem. Siman latni ha valaki kolbaszol mogottuk.
Itt egy kep, X a spawn, R hogy kb honnantol latszanak a pirossal jelolt falak kulso nezetbol. Ezert van az hogy bal oldalrol amezorol siman kilovik aki jobbrol indul es eszakon a fal mogott bujik el. (a lerombolhato falakrol beszelek)
Ugyanez van a bokrokkal is, kisebb bokrokat kb 50 metertol nem renderel az engine csak a nagyobbakat. Kulso nezetbol siman latni ahogy valaki kolbaszol az erdoben, atvaltasz agyu nezetbe nem latod mert be vagy zoomolva es megjelennek a kisebb bokrok.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
laskr99 #7171 üzenetére
Inkabb az erdekelne megoldja-e hogy pl tavolrol nem latszanak a falak bokrok mintha ott sem lennenek.
Vicces hogy tavcso vagy agyu nezetbol nem latod az ellenfelet 20 meterre a bokrok kozott, de 3rd person nezetbol ki tudod loni mert ott nem latszanak a bokrok. Meg ugy e a falak az elhagyott gyartelep palyan.
-
SP4C3
veterán
válasz
laskr99 #7149 üzenetére
Na most ez házas játék, vagy tankos?
Vannak per pillanat nagyobb problémák is a játék körül, mint a házak kinézete (természetesen azt is jó lenne, ha renoválnák kicsit). Mikor elkezdtem játsztani, annó 207-ben a beta-t, akkor volt egy olyan komment, hogy az ürge azért hagyta abba a játékot, mert úgy néznek ki a tankok, mintha szét akarnának esni... Teljesen jogos, de fizethetsz elő jópénzért prémiumra és az álca állapotát 100%-ra állíthatod, nem kicsit genyóság.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
laskr99 #7104 üzenetére
Erre gondolsz?[link]
Mas:
Egyebkent szerintem a legjobb mechanika az lenne amit a WT forumon vetett fel valaki:
Ha egy lovedek behatolt egy tank legenysegi terebe az a tank halott es kesz.
Nem mint most a faszsagok hogy jaj a 120mm APDS-t felfogta a loader a testevel, aztan siman visszalo a tank amig en ujratoltok. -
Tactical
tag
válasz
laskr99 #7061 üzenetére
Szia!
Csak nemrég kezdtem repülni, úgyhogy nem okoskodni akarok, csak leírom az eddigi tapasztalataim.
Először én is belevetettem magam a sűrűjébe. Nem volt nagy élmény, gyorsan levadásztak a tapasztalt játékosok. A csata közepén már a hangárban voltam, pont, fejlődés semmi.
Ezután próbálkoztam bombázókíséréssel, de egyrészt unalmas és kevés pontot hoz, másrészt a csapattársak nagy része nem érti mi a fenét csinálok ott körülöttük és megpróbálnak lerázni (volt olyan istenbarma is, amelyik egyszerűen lelőtt). Úgyhogy ezt hamar abbahagytam.
Mivel most az amerikai ágat tolom, amivel jobb kerülni a fordulóharcot, az elején emelkedek a jobb vagy bal szél felé és védem a célpontokat a bombázóktól. Mikor nagyjából elfogytak, csak akkor megyek bele a sűrűjébe és "boom & zoom" módszerrel szedegetem ki a vadászokat. Eddig ez hozza a legtöbbet, sokkal jobb helyen végzek, sokkal több ponttal.
-
Urna
tag
válasz
laskr99 #6941 üzenetére
Igen lehet reportolni, de akkor nekem mivel lesz más ? Mármint érted , nem ? Nekem is púpok a hátamon az ilyen "társak" , de ha most kap egy - két nap ban-t vagy nem tudom , akkor se fogja abbahagyni , mert most vett pakkot 40-50 euróért. Értelmes megoldás a skill alapú mm lenne talán ha a player probémát nézzük. Sok sírást hallok amiatt amúgy RB repülő felől is, de ott én nem sokat ténykedek.
Alg
Igen nagyon lehet prém gép + acc combóval , most a francia shermannal megnéztem , kevesebb mint 20 csata alatt megvolt az eslő két tier minden járműve, szóval simán megvan a 3 napos dolog , prém nélkül is. -
CHaooSS
őstag
válasz
laskr99 #6886 üzenetére
Küldjed nyugodtan.
Arcadeot szeretem, reált nem de a simet igen. Reált azért nem mert vannak gerinctelen ..... akik spawnra mennek és ott campelnek.
Elmúlt 2 nap nem 1 agyvérzést kaptam amikor ment a spawncamp sim-ben... mindenhol van sajnos és nem értem miért nem tesznek ellene -
SP4C3
veterán
-
Francia91
veterán
válasz
laskr99 #6425 üzenetére
Mondjuk én nem Arcade-ozok, de nekem összejön az esetek nagyrészében reálban, és még nem is foglaltam
Csak itt 1 tankkal nyomtam 8 killt, meg ez reál -
CHaooSS
őstag
-
Francia91
veterán
válasz
laskr99 #6377 üzenetére
Némelyik mapon (Finland, meg az Advanced to the Rhine) ért valamit az először bevezetett spawnvédelmi zóna. Na most ezt az 1 73-as frissítéssel olyan jól átalakították, hogy azon a kb 2 pályán sem ér egy talicska szart sem...
A többi mapon meg a spawntól 150-200 m-re lévő dombról lazán tudsz spawncampelni....
Ennek ellenére én is only Realistic-os vagyok, néha Simulator -
hans989
tag
válasz
laskr99 #6337 üzenetére
Tank RB-t játszok javarészt BR 4.3-ig, és ott GER, US, UK és RUS ágakat húzom párhuzamosan.
Jelenleg arra mentem rá, hogy mindig 5 fős összeaállítást tudjak vinni a csatába, így ezen négy nemzet esetén max. eddig a szintig tudom ezt megtenni.
Akadnak ennél magasabb BR-ű járműveim is, de nem hogy 5 fős, hanem még egy "normális" 3 fős csapatot se tudok belőlük összerakni, úgyhogy addig pihentetem ezt a témát, illetve grindelek.
-
hans989
tag
válasz
laskr99 #6335 üzenetére
Köszönöm szépen az infót
Közben rájöttem, hogy test drive esetén is pontosan ilyen elven működik, ahogy írtad.
Előnye: a sorrendet már beállíthatod az éles csata előtt, így már csak a mennyiségét kell a csata elején. Ráadásul a test drive esetén az OK gombra sem kell rákattintani, elég csak ki X-elni és akkor is megjegyzi a sorrendet.
Magam is a -kifejezetten- kevés lőszer híve vagyok, hiszen legtöbbször úgyis addig élek, amíg rám nem néz pl. egy T34-85-ös
A magaddal vitt lőszerhez egyébként itt van egy nagyon jól használható táblázat:
Megj.: ha a T34-85-ösöd 41 db lőszert visz magával, elvileg akkor is csak a tank közepén a padlón lesz belőlük.
-
SP4C3
veterán
válasz
laskr99 #6268 üzenetére
Én félek, nemtudom pontosan mennyit kaptam már, de azthiszem a 10. az végleges.
Sok embert látok, tegnap szidtak egy teamkiller-t és azt mondta az illető, hogy azért lett a játékos ennyire degenerált, mert oroszországban él és az anyja alkoholsita patkány, aki a terhesség alatt és azt követően is csak vodkát ivott, ezért nem tejed adott a gyereknek, hanem vodkát. Ez ment kb 30percig. -
SP4C3
veterán
válasz
laskr99 #6212 üzenetére
Sűrűn előfordul, hogy aphebc-vel beütöm, de csak a legénységet pucolja ki (csak a toronyból), modulok nem sérülnek. Sőt panther és tigris oldalába beleeresztem ugyanezt a lövedéket egyenesen a lőszereibe és csak besárgulnak... Persze akármelyik eltalál (mindegy, hogy hol) HULL BREAK!
-
Francia91
veterán
válasz
laskr99 #6183 üzenetére
Elhiszem, de egy asztalit nem hurcolok rádugdosni a CNC gépekre, asztali gépet nemtudok hurcolni 3D modellek bemutatatására és szerkesztésére (ezért is kell a kraft). Erős hardver és hordozhatóság nekem egyszerre kell. Ráadásul ez a gép nagyon jól fejleszthető tovább
Ezzel megtudom azt csinálni, hgy a 3D testmodellt rátolom a CNC gépre LAN-on, majd ha kell, szerkesztek a modellen, korrigálok a megírt CNC programon
Kinek mire kell -
-
donmackó
addikt
válasz
laskr99 #6124 üzenetére
Itt vannak például a német javító járművek (a képeket nézd meg) -> Bergepanzer
-
donmackó
addikt
válasz
laskr99 #6122 üzenetére
Azt nem valószínű hogy fogják. Egy szakadt/lefordult láncú tankot ki kellene menteni a csatatérről, ha életben akar maradni. Ehhez vagy segéd járművek, vagy olyan csapattársak kellenek akik elhúzzák (ami nem jellenző, még a felborultaknak sem nagyon szoktak segíteni) mondjuk a bázisig vagy a spawn pontig ahol megjavítható. Valós körülmények között szinte lehetetlen volt a harctérről kimenteni egy tankot is (max a csata után ha még használható/javítható volt), a könyvek szerint inkább felrobbantották. Ezen a képen például 9 Hanomag fél lánctalpas vontat egy Tiger I-et:
-
Micsurin
nagyúr
válasz
laskr99 #5977 üzenetére
Irigylem azokat akik tankban már ott tartanak!
Nekem valahogy nem sikerül ráérezni pedig anno még az USA teszt csomagokat is megvettem és akkor is próbáltam. De mindig csak egy hittelve leszek, így nem erőltetem. Nem érzem, hogy annyira beleszólhatnék a végkimenetelébe egy egy meccsnek mint például egy T4-es légi RB-nek.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
laskr99 #5975 üzenetére
Holnap ha leszel délelőtt akkor mehetünk! B4l1nt néven megtalálsz ingame! (Tank: Német T3 vége, Amcsi T2-3, Britt elkezdve.) (Repülők: Amerikaiak Sabre ág végig húzva, Németek épp az Me262-re hajtok, Oroszok T4-ből utolsó gépet húzom, angolok első Meteor van meg, + japó T4-ig. Nem tudom miket repülsz nekem szinte minden okés, de a Németek a fav!
)
Most vagy K4-el megyünk vagy hárman elvetemültek Sabrezünk Squadronnal! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- borg25: Kórházi beszámoló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Honda topik
- Android szakmai topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest