- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHaooSS
őstag
Csatahajós vagyok, de nagyon megutáltam a játékot.. irreálisan gyengék... 20-30%-os találati arány sokszor és nagy része még rendesen sebezni sem tud... leadok 1 salvot egy cirkára fele mellé a másik fele meg overpen közben 30ezer leég rólam mert soroz mint az állat.. kellemes
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Az amcsi prémium Zero-val jelölgettem a csapattársaknak az ellenfeleket a mapon, azért lett annyi Assistom
Na Booster-ral biztos nem ment volna... amint Boostert aktiválok, azok a meccseim full nullásokA prémium Zero-val nagyon szeretek bejönni repcsiket szedni tank reálban, nincs ami leforduljon
Ha japcsik ellen vagyok reál tankban, akkor különösen hasznos
-
CHaooSS
őstag
2 bajom van velük.
1: p2w. ez a rosszabbik
2: egyik sem német ( persze az sem lenne jó, ha német lenne, de legalább lenne valami ezek ellen )eleve hátrányos helyzetű vagy némettel ( aki nem ezt mondja az hülye.. elég ránézni a statokra ) miért kell még ilyen IS6 meg T29 eket berakni a játékban ráadásul az MM is úgy dolgozik, hogy ritkán megy a német a japánon kívül más nemzettel amik 7.0 alatt csak hátráltatnak.
Vagy vezessék vissza a szimulátort ahol kevesebb a hülye vagy keverjék jobban a csapatokat mert röhej, hogy már alig lehet 2. vh-s német géppel menni.
-
SP4C3
veterán
Inkább combat drone-ra emlékeztetett az irányításuk.
Közelharcra használhatatannak bizonyult... Báris nálam.
Ilyesmi feelinget adott:
USAF MQ-1 Predator Drone Engage Insurgents & Insurgent Vehicle. Afghanistan -
Drenadar
veterán
szerintem az se lehetetlen "leprogramozni" hogy aki olyan tankra lő, ami az elmúlt max 1 percben spawnolt annak mondjuk 20 perc ban. De az is elég nagy hülyeség, hogy a játékban elég nagy esélye van valakinek a másik spawn helyére eljutni.
plusz mi értelme ennek a spawn dolognak?
-
-
donmackó
addikt
Nem beszélve hogy a bombázókban ott a bombázó nézet, amit ha bekapcsolsz ott az autopilot. Csak szorgalmasan kell nyomkodni a space-t.
Francia91: Valójában akkor is irányítható, csak érzéssel kell vele bánni, és szépen a cél fölé terelhető. Nem olyan mint az igazi autopilot.
-
fi:zi'k
nagyúr
Azt ugye tudod, hogy a HEAT esetén a robbanó töltet arra kell, hogy berobbantsa a "vasmagot" a páncélba. Ezért a távolság független átütései képesség. Tehát ha bemegy, akkor tökmindegy, hogy előtte mennyi TNT volt benne, mert ott már nincs semmi.
(#5077) BoB
Aki nem ismeri el a ruszki buffot, az vagy nem játszik a többi nemzettel, vagy részrehajló.
Nekik is vannak persze rosszabbul sikerült tankjaik, illetve a játék is elég sok bs-et tud produkálni. Ez van, el kell fogadni. -
BoB
veterán
IS-2 gyakorlati tűzgyorsaság: 5rpm álló helyben, 2.5rpm átlag, 1.5rpm mozgás közben.
Ez sajnos nincs szimulálva, ez nem egy állandó érték. Nyilván más ha mozog a harckocsi - nincs automata töltő mechanika itt -, más ha nem. Más ha közeli rekeszből veszi, más ha távoliból. Más ha már fáradt, kánikula van, izzad, lőporgázzal megtelt a küzdőtér, stb. stb.
Meg amúgy osztott lőszer, van a lövedék ami nem könnyű (25 kiló körül) + a hajítótöltet, ezeket egymás után kell betölteni.
Könnyű elképzelni hogy töltesz oszt' jó napot, de harci körülmények között, mozgás közben nem olyam egyszerű az.
Ezt kellene kicsit rendbeszedni a játékban...
-
Francia91
veterán
A lényeg, hogy a 122-es ágyúval nem az a tipikus rusholós, rohangálós tank. Én is inkább meghúzom magam vele, sokszor campelek a nagy töltésidő miatt. Most a T-44-100-ast fejlesztem, annak is jó ágyúja van, és valamivel 8 sec felett van a töltési ideje, az már használhatóbb
-
fi:zi'k
nagyúr
Asszem 21-22 s körül van a vége, de ugye még függ a parancsnoktól és a kvalifikációtól is. Egyébként mindent egybevetve szvsz ez a legnagyobb hátránya az IS-2-nek. Bár úgy rémlik a leírásokból, hogy a valóságban mindössze 1-1,5 lövés/perc volt csak a tűzgyorsaság.
Érdekes azonban, hogy sem az IS-3, sem az IS-4 eltérő tornya nem változtatott ezen. -
jimmy74
őstag
Fránya mobilnet v nem tudom de az utolsó hsz-ok csak valami júliusit mutatott ami az utolsó 50 hsz volt.
Keveset játszottam a WTvel mostanában többet ....Kezd elegem lenni a wot-bol.
Láma vok.mèg ezèrt feltennèk pár kèrdèst.
Hogy is van ez a bino?
A wotban külön.felrakhato ès itt hogy müködik?
Lehet használtam.mègse tudom?
A másik.pl;milyen.kèpessègek fontosak az elejèn a szemèlyzetnek v bárminek vagyis kiknek hova èrdemes a pontokat osztani?Köszi
-
Francia91
veterán
Na jah, rendszeresen használom a Bino-t. Meg tegyük hozzá, hogy tankban is csak RB-zek, mellette valamennyit szimulátorozok. Azt szoktam csinálni, hogy van amit csak bino-val látok (célkeresztben nem) pl, fa mögött, arra odamozgatom a csövet, és akkor durrantom el
Ezen a meccsen is látható, hogy van, amit csak bino-val látok a fák mögött, azzal segítek rá a célzásra ilyen helyzetekben. Na meg mikor rohanok tankkal, közben folyamatosan nézelődök, hogy ne kapjon semmi oldalba, stb -
Francia91
veterán
Menet közben Bino-val szoktam felmérni a terepet, valamint haverom is mondta, hogy ott szalad egy Panther. Mondta, hogy lőjek, Ő egy Tigrist szemelt ki éppen (M26 Pershing-gel volt velem). Mondtam, hogy "Áhh, úgysem találom el ilyen messziről. De azért meglróbálom. Aztán telibe, a Panthert futás közben érte a baleset. Kár, hogy ezt nem vette fel, főleg a TS-es párbeszéd miatt
-
SP4C3
veterán
Én is csak ritkán, mert tehetetlen vagyok a "tank"-jaimmal. Ezen az E100-on kívül még 1x volt alkalmam maus-val találkozni (t44-100-ammal mikor mentem legelsőre), rögtön 3 maus libasorban jött ki az utcán, 4xoldalba lőttem, 90*fokban is lepattant.
Valakinek tapasztalata a T32-vel? Kifejlesztve, meg kellene vennem, de ha ugyanolyan sz@r, mint a T26E1, akkor csak megveszem, de nem rakom be egyik slot-ba sem, csak átugrom.
-
Synaptic
senior tag
Elhiszem Neked , de olyan önbizalom romboló az egész. A dombok tetején történő átlövöldözéstől meg egyenesen agyf@szt kapok. A mai napig nem értem hogy lő meg egy tank a domb túl oldaláról mikor én még csak nem is látok rá ill. max a kupolája hegyére.
Valakitől tanulni kellene játszani , de sajna olyan emberrel még nem találkoztam aki hajlandóságot mutatott volna korrepetálni
-
Synaptic
senior tag
Tegnap egészen jó csatákat mentem. Igaz nagy része bukó volt de az 5-6 kill megvolt mindig. Kipróbáltam az RB-t is , izgalmasabb mint az AB. Ami nem tetszik az a pixel háború ami itt is megy. Amit még nem értek az az hogy az ellen hogyan tud rámlőni mikor én még a kémlelő nyílásának a legtetejét látom csak.
-
edari
őstag
Már a negyede megvan, de a motor és a váltó nincs.
Elindulni nagyon tud, néha fordulni is, de a tolatás az valóban gáz.
A másik ami nagyon zavar benne, hogyha megállok vele célozni, mintha valami low riderbe lennék.
Na nem baj, ezt a tankot is túlélem valahogy, ha már kicsit fürgébb lesz akkor talán jobban kijövök vele. A tornyot sajnálom.
-
Synaptic
senior tag
Biztosan bennem van a hiba 90%-a de nekem nem jön be hogy házakon keresztül agyonlőnek . Amikor egy domb mögül jön fel az ellen és még csak a kupolájának a legtetején a kémlelő leges-leg csücskét látom, addigra már kétszer belém ver a dombon át úgy hogy én még csak célozni sem tudom.Minden apróbb kerítésben megakad a tank. Amikor nagy nehezen ledöntöm akkor hátrébb dob 1 métert a játék és ismét áll a kerítés. Egy sima közúti tábla megfogja a tankot és nem tudok tőle elfordulni. Az irányításról meg ne is beszéljünk
-
SoulReaver
veterán
Tudom, hogy a wot szar, teljesen egyet értek a véleményeddel. Én a WT-ben 2x mentem RB-t, de fura volt, hogy alig van látótáv, alig tudom észrevenni az ellenséget. Túl hamar meghalok, ha eltalálnak... Hiába forgatom a tankot... Nyilván wot hoz vagyok szokva, 4 évig nyüstöltem, nem voltam benne szar, de már elegem lett, hogy 29 játékos ellen kell játszanom.
Majd idővel biztos előveszem még, egyenlőre az AW leköt.
-
Malibutomi
nagyúr
Magaval a raketaval nem lenne gondom, de azzal, hogy ugy tud loni hogy semennyire sem kell latszania igy eselytelen ellene kuzdeni, es hogy MINDEN lepattan rola, de meg ammorackelni sem nagyon lehet azzal van baj.
Gyakorlatilag mindegy miben ulsz, a rocketnoob siman megindul feled frontalisan es 95% hogy neked annyi csinalhatsz amit akarsz.
-
donmackó
addikt
Szomorú. Ritkán van kedvem/időm játszani, akkor is egyedül kell. Majd játszok az asszonnyal squadban ha alszanak a gyerekek.
Mostanság nagyon megy neki a németekkel (panther d, tiger 2(p), panther a felállással).
Kellene már neki is egy külön profilt csinálni, mert így nem tudunk egyszerre játszani. lehetne mondjuk mrs macko.
-
Dewri
aktív tag
Hagyni a csapattársakat, hogy csináljanak valamit, én meg hátulról osszam az áldást???? Milyen játékkal játszol? Merthogy a legtöbb esetben ha hátulról akarnám osztani az áldást, akkor a spawn pontom közepén kéne maradnom, annál már nincs hátrébb!!
A legnagyobb baj az, hogy SENKI nem megy foglalni, se akkor ha 1 pont van, se akkor ha 3!! Ha pedig az ellenfél befoglal, akkor pláne senki nem megy oda még véletlenül se, hiába lenne 3-1 az állás a javunkra annál a pontnál, mindenki félti a tankját, eszükbe nem jut egyszerre megindulni hárman arra az egy nyomorult ellenfélre. Így muszáj megindulni, mert megy le a pont folyamatosan. Legutóbb Hetzerrel kínlódtam, 2x próbáltam bemenni a körbe, kilőttek mindkétszer. És voltak PzIV-ek, légvédelmisek, szóval a Hetzernél gyorsabb és tornyos járművek a csapatban. De minek... Ami külön bosszantó, hogy a wotban meg az armoredben rendszeresen voltak olyan retardáltak, akik berohantak a körbe akkor is, ha abszolút jól állt a csapat és bőven lett volna még mit lőni, itt meg semmi...
Eh...
-
SP4C3
veterán
Egyszerű, megyek és teszem a dolgom: Foglalom a stratégia pontot (mármint megpróbálok elérni odáig), csak mielőtt elérnék oda jön egy ellenfél, rálövök, közel derékszöből lepattan a lövedékem és ő 1 hitből kivégez.
Egyszerű, nem tudok sebezni senkit, ellenben engem 1 találattal kivégeznek.M41-es bulldoggal fejbelőttem (tornyon) egy panther A-t és besárgult rajta a gépfegyver, semmi baja nem lett, persze mire újratöltöttem volna, addigra ő is lőtt 1-et.
@Tesla93 - Ennyire az elején jársz? Érdekes bug, amit megpróbálhatsz:
Kijelentkezés és újra be, valamint a launcher beállításainál a check files... gombra katt. -
SP4C3
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest