- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AthlonXP
üzenetére
De kérdem én, miért nem lehet a videokártya normális driverét felrakni, mint egy valódi Windowsban
Mert ATI kártyára rá lehet rakni az nVidia drivert? Virtual SVGA kártyára virtual SVGA driver való. Ami mellesleg nagyon jó driver.
Játékot nem próbáltam, de 3D Mark-ot igen. Keress vissza, képet is linkeltem róla valamikor az év első felében.
Ja és semmi extra bűvészkedést nem végeztem rajta. Létrehoztam a virtuális gépet (accelerate 3D graphics), feltelepítettem az oprendszert majd rá a vmware tools-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Lenovo ThinkPad L440,14",HD,i5-4200U,8GB DDR3,128GB SSD,WIN10
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest