Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi
üzenetére
Sziasztok!
Ez a vCenter 6.7 -> 7.0 vagy 8.0 frissítés még mindig nem megy, VMware support se tud segíteni hetek óta

Odáig jutottam, hogy legalább a stage 2-ig eljut, de az STS service nem indul el. Kiolvastam már a fél google-t:- SSO admin groupban ott van az admin (tényleg nem volt ott) [link]
- vsphere.local domain-t default-ra raktam [link] [link]
- tényleg volt AD-ban korábban, de már nincs, kipucoltam [link]
- futattam vdt toolt az kiköpte ezt:SSO Site: default-first-site[PASS] Node: ##NO_HOSTNAME##[FAIL] Node: budapest70 (Embedded)- PROBLEM: Port 7444 Found: Please run python lsdoctor.py --stalefix option on this node.- futtattam lsdoctor-t, fixsts-t, fixcers-t
- felhúztam a 6.7 legfrissebb verzióraDe semmi se segített, a hiba még mindig ugyanez

Van valakinek valami ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest