- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
vCenter 6.7 frissítése hibát írt ki a pre-upgrade checknél.
Az első két kitakart név az szervernev.domain.local, a végén a server certificate-nél meg csak a szervernev van.
Elvileg a hostname és a pnid egyezik, szervernev.domain.local mindkettő.
Kipróbáltam, hogy újragenerálom a cert-et szervernev.domain.local névvel, de az után nem tudtam belépni a webes felületre, a szervizek sem indultak el. Utána megcsináltam simán szervernev névvel és jó lett.
Rémlik, hogy korábban is volt gond ezzel a vCenter-rel amikor lejárt a tanúsítványa, akkor is csak a szervernev-vel tudtam megújítani.
Amit észrevettem, hogy a vCenter Advanced settings-nél itt csak sima szervernev van. Ha itt kicserélem valamelyiket (mindkettőt?!) szervernev.domain.local-ra, akkor újra tudnám generálni a cert-et szervernev.domain.local-lal és lefutna a frissítés? Vagy mit lehetne csinálni ilyen esetben?
Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest