- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyos
aktív tag
Fent említettem, hogy a típusát állítva értem el azt, hogy legalább működik.
3 opció közül lehet választani:
-USB 2.0: A kamera képe lefagy, szétesik, de azonnal betölt, nincs várakozási idő.
-USB 3.1: A kamera képe hibátlan, használható meetingeken, de ~1 percig tart mire megtalálja a kamerát.
-USB 1.1: A kamera képe hibátlan, de ha további USB-s eszközt is csatlakoztatok, akkor összeakad velük. Így használhatatlan a meetingre.Így jelenleg a 3.1-es lassú betöltős megoldást választom, de ha épp késésben vagyok valahonnan, akkor elég rossz 1 percig csak ülni és várni míg összeszedi magát a kamera. Amíg nincs kamera elérés addig az adott alkalmazás be se enged.

Közben arra is gondoltam, hogy esetleg a host gép USB controllere is közbeszólhat-e és onnan nem tudja a VMware lecsatlakoztatni?
De VMware semmi hibát nem dob, nekem úgy tűnik hogy a VM rendszere nem tud mit kezdeni hirtelen a kamerával és resetelgeti az USB-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De VMware semmi hibát nem dob, nekem úgy tűnik hogy a VM rendszere nem tud mit kezdeni hirtelen a kamerával és resetelgeti az USB-t.