Hirdetés
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyos
aktív tag
Fent említettem, hogy a típusát állítva értem el azt, hogy legalább működik.
3 opció közül lehet választani:
-USB 2.0: A kamera képe lefagy, szétesik, de azonnal betölt, nincs várakozási idő.
-USB 3.1: A kamera képe hibátlan, használható meetingeken, de ~1 percig tart mire megtalálja a kamerát.
-USB 1.1: A kamera képe hibátlan, de ha további USB-s eszközt is csatlakoztatok, akkor összeakad velük. Így használhatatlan a meetingre.Így jelenleg a 3.1-es lassú betöltős megoldást választom, de ha épp késésben vagyok valahonnan, akkor elég rossz 1 percig csak ülni és várni míg összeszedi magát a kamera. Amíg nincs kamera elérés addig az adott alkalmazás be se enged.

Közben arra is gondoltam, hogy esetleg a host gép USB controllere is közbeszólhat-e és onnan nem tudja a VMware lecsatlakoztatni?
De VMware semmi hibát nem dob, nekem úgy tűnik hogy a VM rendszere nem tud mit kezdeni hirtelen a kamerával és resetelgeti az USB-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De VMware semmi hibát nem dob, nekem úgy tűnik hogy a VM rendszere nem tud mit kezdeni hirtelen a kamerával és resetelgeti az USB-t.