- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Így van. A webes felületen a Devices résznél nincs is ott a pendrive. Mikor bekapcsoltam a passtrough-t, akkor kellett neki egy restart. A módosítást még lementette, de bármi amit utána módosítani már nem történik meg mert elveszíti a system disket. Másik gyanús rész az volt mikor maintenance módba tettem majd restart után nem abban indult el...
Nagyon nem akartam sokat tökölni vele. Szóval lehet ránézek a pendrive-ra, de ha nem látom a fényt pár percen belül akkor inkább reinstall mert az még kézi konfiggal is gyorsan megvan.
Viszont mostanában gondolkodtam raja, hogy áttenném pendriveról SSD-re. Viszont ha később átadnám a SATA vezérlőt akkor ott is ugyanez lenne? Úgy sejtem igen... Mert ugyanaz történik, csak arra vagyok kíváncsi van-e különbség SATA és USB kezelés között.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest