Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben kipróbáltam és kiderült, hogy össze voltak kuszálva a dolgok. A HDD-n egy teljesen másik ESXI volt, de az indult el ami a pendrive-on volt... Viszont a HDD-t ha lehúztam akkor nem indult a pendrive-os verzió. Így újra telepítettem ezúttal csak a pendrive volt a gépben...
Most mindkét HDD datastore-ként van felvéve. Viszont törölni akartam őket és nem engedi. Azt írja hibaüzenetnek, hogy használatban van. Ami kb lehetetlen mert ez egy teljesen friss telepítés. Se VM se semmit nem csináltam még. Se unmount, se delete nem megy. Ugyanaz az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest