- Fotók, videók mobillal
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Google Pixel topik
- Magisk
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő vmware felhasználóként szeretnék tőletek kérdezni néhány olyan dolgot, ami rendszert varázsolna az agyamban a vmware kapcsán!

Workstation 10.0.4-et telepítettem friss Win8.1-re egy laptopon. (i7-4710HQ, 16GB Ram, 256GB SSD és Caddy Bay Tray-ben 1.0TB vinyó az ODD helyén)
1.)
A vCenter Converter Standalone 5.5.3-at is feltelepítettem, majd ahogy szoktam az eddigi ügyfelek gépével is, a "convert machine" segítségével a "powered machine" -ról készítettem egy virtualizációt. Készített is a jelen rendszerről egy szűk 40GB-os vmdk filet. Na most ezt a file-t miért nem tudom elindítani a Workstationben, mint "virtual machine"? Amint bootolna, hiba nélkül visszatér az indítási ablakhoz.2.)
Vmint az lenne a kérdésem, h. van e bármi hatással (virtualizáció futási/működési teljesítmény, készülendő vmdk file mérete...stb.) a készülendő és később futtatandó virtuálizációra azon paraméterezhetőségi lehetőségek/beállítások, melyek a processzorra és magokra, valamint a memóriára vonatkoznak? Mivel az indításnál mindig lehet variálni az indítandó virtualizáció fent említett paramétereit, így milyen beállítást javasoltok? Van egy egzakt, fix megoldás erre vagy user specifikus a döntés?Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv,
Beginner VMware User

Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- ASUS notebook topic
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Építő/felújító topik
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest