- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Garmin topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Köszi az infót.

Mással nem nagyon akarok próbálkozni; egyrészt valószínűleg nemsokára kelleni fog VMware komolyabban is, PHP programozáshoz - és két virtualizációs rendszert meg nem nagyon akarok egyszerre kezelni; másrészt ez nagyon bevált nekem, tényleg tudja amit kell.
Illetve erre elvileg ott lenne a VMDK, de kétlem hogy minden program pont ugyanúgy menti le, mint ha a VMware-el mentettem volna. (Ha utána értelemszerűen mindkettőt az "új" host gépen VMware-ben nyitom meg.)És vajon honnan kaphatok választ a maradék megoldásra:
Vagy ha nem tudom felrakni sehogy sem, melyik az utolsó (legújabb) verzió, aminek még nem kell az SSE3 ?
Az olyan szintű dokumentáció, amit te linkeltél, vajon fent lehet a régebbi verziókhoz is ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest