Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Jokerpoker
üzenetére
Valóban egyszerűbb a CSV, de ha nem riadsz vissza a kihívásoktól, akkor egy HTML parsert javasolnék, ahol xpath alapján kéred le az adatot. Akár B opciónak, házi feladatnak a CSV feldolgozás mellett ezt is kipróbálhatod, én így gyűjtöm a koronavírus infót a hivatalos oldalról már 2 és fél hónapja.
Plusz parse-olok időjárási oldalakat is, már 4 évre visszamenő, óránkénti bontású saját statisztikám van. Az évek során többször variáltam az adatforrásokat, mivel voltak olyanok, ahonnan kitiltottak a gyakori lekérés miatt.Én a HtmlAgilityPack nevűt használom, ez még a HTML lekérést is megoldja, https oldalról is, ráadásul én egy listából variálom a useragenteket (van köztük valós Chrome, Safari, IE, Firefox is), hogy ne tűnjön robotnak a program és ne tiltsák ki az oldalakról

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen légtisztítót vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Robot fűnyírók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Plusz parse-olok időjárási oldalakat is, már 4 évre visszamenő, óránkénti bontású saját statisztikám van. Az évek során többször variáltam az adatforrásokat, mivel voltak olyanok, ahonnan kitiltottak a gyakori lekérés miatt.