Hirdetés
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
martonx
üzenetére
azzal illik tisztában lenni, hogy a futtató környezetek mindig kis lemaradásban vannak
Persze, a dolognak ez a része egyértelmű, és az ember nem is ugrik rá addig a legújabbra, amíg azzal nincsen tapasztalat. Jobb más kárán tanulni.
Ami nekem nem tiszta az, hogy ha az Azuron elérhető lesz egy újabb verziójú futtatókörnyezet, de az én projektem verzió lemaradásba került, akkor meddig tudom azt deployolni Azurra, illetve ha már van az Azuron egy nem utolsó stabil verziós futtatókörnyezetre támaszkodó appom, annak a függősége meddig lesz támogatva? Mikor húzzák ki a futó app alól a szőnyeget?
Különösen, ha "free tier" App Servicen vagyok, ahol nyilván shared VM-ek futtatják az appokat és gondolom nem fognak az én hobbi projektem miatt határozatlan ideig fenntartani egy kifutó futtatókörnyezetet.
Szóval, ha előbb utóbb szeretném békénhagyni a projektet és hagyni, hogy csak fusson magában, akkor nem jobb-e mégis csak "self hosted"-ként deployolni, még akkor is, ha egyébként tudnám közvetlenül futtatni?
üdv
J.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest