Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
martonx
üzenetére
azzal illik tisztában lenni, hogy a futtató környezetek mindig kis lemaradásban vannak
Persze, a dolognak ez a része egyértelmű, és az ember nem is ugrik rá addig a legújabbra, amíg azzal nincsen tapasztalat. Jobb más kárán tanulni.
Ami nekem nem tiszta az, hogy ha az Azuron elérhető lesz egy újabb verziójú futtatókörnyezet, de az én projektem verzió lemaradásba került, akkor meddig tudom azt deployolni Azurra, illetve ha már van az Azuron egy nem utolsó stabil verziós futtatókörnyezetre támaszkodó appom, annak a függősége meddig lesz támogatva? Mikor húzzák ki a futó app alól a szőnyeget?
Különösen, ha "free tier" App Servicen vagyok, ahol nyilván shared VM-ek futtatják az appokat és gondolom nem fognak az én hobbi projektem miatt határozatlan ideig fenntartani egy kifutó futtatókörnyezetet.
Szóval, ha előbb utóbb szeretném békénhagyni a projektet és hagyni, hogy csak fusson magában, akkor nem jobb-e mégis csak "self hosted"-ként deployolni, még akkor is, ha egyébként tudnám közvetlenül futtatni?
üdv
J.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Egér probléma
- Mini PC
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Macska topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Sony WH 1000XM3 fejhallgató eladó
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Lenovo LOQ 15IRH8 i5-12450H RTX 4050 6GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 144 Hz 100%-os akksi
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest